Utána elhoztam egy új 106-ost kipróbálásra és az még több mélyet és magasat nyomott, mint a régi. Lehet persze, hogy csak azért, mert a régim már egy kicsit megfáradt. Most Sekaku fejmikrofont használok. Több mélyet kell ráadnom, mint a Betára, de hangminőségben szerintem nem rosszabb. (Ez vezeték nélküli egy kézi és egy fejmikrofonnal. A kézi mikrofonja minőségben simán veri a drága (valamikor 140e ft) AKG vezeték nélküli mikrofonomat. Igaz, nincs olyan hatótávolsága.
Vendég mikrofonoknak 2 db Takstar vezeték nélkülim van egy vevővel. Most elhoztam egy Takstar fejmikrofon + kézi párosítást és akkorát szól, mint az állat. Még buliban nem próbáltam ki, de itthoni körülmények között meglepően jól szólt. Ez az új 6310-es sorozat teljesen más, mint ami eddig nekem volt. Múlt héten nem értem be korábban a lagziba, hogy beszerelhettem volna, de ma megteszem. Számomra ezek a kínai "csodák" időnként kellemes meglepetéssel szolgálnak.
De azért szeretnék venni egy kondenzátor fejmikrofont, mert állítólag az az igazi.