Zoli!Rolandbk5 írta:SoundCraft Ui12.
Feltettem tegnap az új szoftverfrissítést. Elsőre - bár most egy ideje nem volt - letisztúltabb lett. Amit elsőre észrevettem, hogy megkapta az Ui24R szoftverét ami ott vettem észre, hogy az AFS2 procinál nem kerek az Eq része, hanem már négyszög. Itt ennél még az EQ csak alsóvágót tartalmaz, még a 24R-nél alsó-felső vágó is van. Aztán kipróbáltam az új appot. Na itt van még némi kesze-kuszaság. Az app-ban nem találta az AFS2 programot, a master EQ-t, és nem lexicon effekt volt benne. A két mono csatorna sztereósítását sem tudtam eszközölni. Egyszerűbb az az app, de szerintem ez még nem a kész verzió. Bár ott minden csatornán az EQ alsó-felső vágóval volt ellátva. A csatornáknak lehetőség van kiválasztani, hogy az AKG mikrofonját használod, vagy csak simán mikrofon, nagy egy általános csatorna. A grafikája nem olyan színes mint a réginél. Az RTA lehetőséget hiányóltam. Van külön SETUP mód és LIVE mód. A SETUP módban lehet beállítani mindent, a LIVE olyan mint a VIEW GROUPS a réginél, tehát amit használok azt látom. Bár a réginél én választhatok a csatornák közül, itt meg ami él azt mutatja.
Zoli
Honnan tettél fel frissítést és hogyan?
Én nem találok....
Siki