Oké rendben, de a digitális keverőm csak a folyamatos 240V és 16A -n tud működni, és mikor megjön a zenekar egy mérést - mert ő is teszi - végzek, és be sem pakolok addig, amíg mennek az elektromos sütők. És akkor mit mondd? Hogy mit képzelek? Hát azt, hogy a technikámat nem fogom tönkre b@szni miatta, és majd a vendégekkel számoljon el. Például én kikötöm, hogy amennyiben nincs a zenekarnak egy öltöző akkor a szerelős ruhában fogjuk szolgáltatni a zenét. A WC-ben nem vagyok hajlandó átöltözni. Visegrádon más kaját kaptunk mint a vendégek? F@sza? Pedig a vőlegény szólt is előttünk a pincéreknek. Pohárban húsleves, sült krumpli+rántott csirkemell, és somlói a végén. A vendégeknek valamilyen sajt előétel, leves, vad. Ez nem gáz? Ja meg a termoszos kávé. Azt igyák meg. Itt hangosítani kellett a szertartást, és én előtte szoktam összepakolni, éppen ezért 13 órára érkeztünk, mert 15 órakor kezdődött a vendég fogadás. De nem tudtam összepakolni, mert még a betévedt túrázok kajáltak, majd olyan 16:30 körül ürült ki a terem. Két szintes étterem fenn esküvő dj-vel, lent ebéldeltetés, másik teremben esküvő szintén. Egy seggel három lovat? Sajnos igen. Ha hagyjuk magunkat, akkor ezt kapjuk. Én simán elhajtom az éttermest, mert engem a pár fogadott meg. Nem érdekel a nyomora. Olyan hangerővel fogunk zenélni, amire a vendégeknek szükségük van és meg van a kellő dinamika, majd hogy a felszolgálót zavarja a hangerő, használjon füldugót, vagy dolgozzon Joga oktatóként.forissandor írta:Van a pulton egy DB mérő, ha 90 !!! DB felé mész, nem szórakoznak, elveszik az áramot
Másik véglet, megérkezel Szentgotthárdra a Gotthárd Hotelbe, és olyan rendben van minden mint az állat. Kis hely ahol kell zenélni, de mindig ott van a sub és soha senki nem szólt érte, hogy nem kéne. Pedig a két Yamaha bőven elég lenne. Ja csak a zenekar részéről sem egy defektes, süket, barom van, aki tolja neki ha kő' ha nem. Intelligencia, mindennek alapja!
Egy dolgot ne feledjünk, ha a zenészt felb@sszák, akkor lesz nem mulass. Ha megfelelő a fogadtatás - kávé, üdítő, öltöző - akkor lesz mulass. Ilyen egyszerű.
Zoli