A név és arcmemóriám legendásan rossz.csepi írta: Hali!Én bizony!!!
...így 26 évvel a nyugdíjkorhatár előtt már nem csoda.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
A név és arcmemóriám legendásan rossz.csepi írta: Hali!Én bizony!!!
2x100 W limittel játszok minden hétvégén. Az egri körcsarnokban kapcsoltam fel 2x500 W-os állásba a keverőt. A múltkor szabadtéren (maxra kihajtva a cuccot, de még clip nélkül) kb 20 méterig teljesen elég volt a hangerő és a mély, még olyan távolságból is meg voltam elégedve a hangképpel.csepi írta:Hk egy éve megvan, és most megint jár az agyam, jó-jó, de hétvégén megint hiányzott egy kis hangerő…. Nagy buli volt, nagy terem. Nem tudom elképzelni, h 2-300 wattokkal zenész hosszú távon tudjon dolgozni. Bejön egy szabadtéri buli? Vagy pár hete városi sportcsarnok felkérés?
mentosattila írta:Zeneboy írta:Dynában pl erre kíváncsi lennék mit tud!
TS széria SPEC
- Nem nekünk való. Zeneboy én ezt nézegetem, de ami szúrja a szemem, hogy EV hangszórókkal van szerelve.
http://www.dynacord.com/en/products/7/1/1/190_d12a.html
Megint ne keverjük a szezont azzal a bizonyossal! Az MF meg egyébb szériás Nova-val valóban egy légtérben sincs! De az I nove systemmel már igen! Mondom ezt úgy, hogy hallottam az I nova rendszert, nagyon komoly, amit enged belenyúlást hangképbe a rendszerbe! Elolvasható! Kicsi könnyű kompakt !---Qgli--- írta:A NOVA-nak köze nincs az L1-hez.
De az a ZED keverő volt és nem a Pa cp 12-es keverőerősítő! Amiről én összehasonlítást írtam az a keverőerősítő! A hangkép meg keverőnél olyan, hogy sokan megszokják a dyna hangját, ami bizony egy kozmetikázott hang! Ami alapvetően nem rosszcsepi írta:Hali!Apelláta írta: Szia Csepi!
Ha jól emlékszem, kb. fél éve volt valaki a másik fórumon aki megbánta a Dyna-t A&H-re cserélni. Túl lineáris volt számára a hangképe, nem tudta kihozni azt a meleg, a Dyna által mély emeléssel színezett hangképet, ezért visszacserélte a keverőjét.
Te voltál az?Én bizony!!!
Szia Czaga! Akkor most már hallod Te is, hogy az a sub is meg tud kellően szólalni szépen, ha van "háttere" !czaga írta:Sziasztok!
Nagyon érdekesek a vélemények a technikáról és az igényekről...
Nos úgy gondoltam én is fejlesztem a cuccokat és mivel "öszvér" megoldást használtam ezért zeneboly korábbi "tanácsaiból" kiindulva kicsit átalakítottam a rendszerem, most egy Yamaha Pmx5000-el hajtom a topot (Peavey 2 RX ) egy dbx procit közbeiktatva és a rendszervezérlőről kapja a jelet a powercube 2008-as ami 1 pár Lite sub 15"-t "dönget".így már elég tartalék van a rendszerben szépen is szól, de valahogy mégsem az igazi túl sok a komponens, sokat kell pakolni igaz én csak az 1.em-re kell felvinnem, de egy 12-14órás lagzi és 2-4órányi utazás pakolás után nem a legkellemesebb élmény igaz így megúsztam a rendszert 750e kemény hazai valutából.
Amit aktívból hasonló minőségben elég nehéz megvalósítani és hasonló árú rendszert bármikor össze merek vele engedni
Erről van szó.... Ennyi pénzért már szólhatna, hiába jó a hangképe!Asterix írta: Az L1-et Réti Imiék is meghallgatták, és élő zenére használhatatlannak minősítették, ráadásul nagyon gyenge hangerővel. Szabadtéren is helytállónak hirdette a forgalmazó, szerintük egy közepes zárt terű buliban is meghal az L1, de a hangképe az jó...