---Qgli--- írta:Hát igen!
Megint az jön hogy olcsón jót....
Ez szerintem lehetetlen.
Ha nagyon jót akarsz, akkor Edirol M10Dx, mert ahogy látom neked sem mindegy hogy melyik frekvenciát emeled. Az edirolnál azt emeled amelyiket akarod. Ha nem tetszik hogy a mély 100Hz-et emeli, akkor leveszed hogy a 80 Hz-et emelje. Ha nem tetszik a 4 kHz-es közép, akkor leveszed 2.5kHz-re. Ugyanígy a magasnál is. Nekem is ezért fáj rá a fogam....
Hát nem tudom...
Petinek is pa3-van, és a max audióval/8sávos parametrikus/ tökéletesen beállítható a végkimenete /Hangszer+ének része!/ A vendég/vőfély mikrofonnak bármely keverő képes lehet lekezelni a mikrofon részét!/Valahol én is a hangszerbe tettem több pénzt mint keverőbe, pont emiatt a beállíthatóság miatt!.../
/Persze ahogy írta a zajosság az fő kérdés! AZ ALto nekem is sokkal csendesebb volt az előfoka, mint a Behrinek! A magas eq-ján volt még érdekes, hogy csilingelőbb volt mint a Behrin, ott inkább egy kásás dolgot csinált!/
Mivel neki is 0-ba van a keverő eq állása, így nagy történet megint nincs vele! A QSC meg DSP-s láda és akár közvetlen is beledughatja ha arról van szó!
Pontosan ezért gondolkozok én is, pedig nagyon tetszik ez az Edirol, igaz én a nagyobb testvérét merném megvenni, már csak a digitális bement miatt!
Viszont 150eft-ot adni, úgy, hogy gyakorlatilag nem emelek bele /veszek el belőle semmiből???
Egyébként Yamahának a digitális keverő családja azért nem rossz! Arra azért nem mondják olyan egyértelműen a hangosítók, hogy gáz! A nagy analóg GL pultokat 24-32 stb is ritkábban szidják! Tény., nem az erősségük! De én végfok terén is azt mondom, picit túl van árazva! P5000végfoka nem ér200eft-ot!