És Te honnan tudod, hogy az a jó, amit te hallgatsz?malko írta:Honnan tudod, hogy az a jó?
Azért jó, mert neked tetszik?
Vagy azért jó, mert drága?
Vagy azért, mert ráírták a gyárban, hogy: "EZ JÓL SZÓL"
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
És Te honnan tudod, hogy az a jó, amit te hallgatsz?malko írta:Honnan tudod, hogy az a jó?
Az enyém sem jó amit hallgatok, ezt próbálom elmondani egész nap. A jó az nem itt kezdődik ha nem voltam eddig világos.---Qgli--- írta: És Te honnan tudod, hogy az a jó, amit te hallgatsz?
Azért jó, mert neked tetszik?
Senki nem mondta, hogy ez kell nekünk, teljesen elmentünk a témától. Nekünk bőven az is elég ami van. Csak utálom ha valaki fényezz egy 200 ezer forintos hangfalat, hogy az milyen jó minőségben szól. Ennyi a történet lényege és kész. Erre reagáltam a felső kategóriás témával de csak nem voltam elég érthető. Vegyen mindenki azt amit akar játsszon villanycsengőn vagy mit tom én. És éljen a turbo sound.Rolandbk5 írta: Miért érdekes a felső kategória? Én nem gondolom azt, hogy amivel mi foglalkozunk egy jó néhányan, arra muszáj lenne
Engem nem kell meggyőzni! Van nekem is fülem!malko írta:talán a több 100ezer ember talán megtud majd győzni, hogy az a jó.
Miért akarod nekem megmagyarázni azt, hogy ami nekem jó, az valójában nem jó? Azért mert neked nem jó? Ki dönti el valamiről hogy jó-e vagy sem? Aki használja, vagy aki hallja, vagy kicsoda? Nem vagyunk egyformák, nem egyforma az ízlésünk, miért mondod azt hogy nem jó arra, ami nekem jó?? Mi alapján?malko írta:Mikor mondtam én olyat, hogy a te hangfalad nem jó neked? Azt használsz amit csak akarsz én felőlem. De nem kell azt állítani akkor sem, hogy jó minőségben szól. Honnan tudod, hogy az a jó? Mert neked tetszik meg Józsi bácsinak, attól még az nem biztos, hogy az a jó.Elfogadható nekem tetszik és kész. Én itt felső kategóriáról beszéltem nem a középszintről. De egyszerű a dolog. Aki teheti kösse rá a hangszerét egy komoly stúdió hangfalra hallgassa egy pár órán keresztül, utána saját cucc, aztán beszélgethetünk a hang minőségéről.B.Bazsi írta: Hát, pedig nekem-nekünk jó, hiszed vagy sem. Még a közönségből se mondta senki aki hallotta hogy nem jó. Nem vagyunk egyformák, ízlések és pofonok...
Mikor édesanyám bement a bankba hogy átváltja forint alapúra mert már nem tudta fizetni olyan mértékben megemelkedett a CHF hitele, természetesen elmagyarázták neki hogy ez miért jogos meg törvényes hogy a 76 000-ből 110 000 lett, aztán futamidő hosszabbítás után visszacsökkent ugyan 80 000-re, de pár hónap után megint 110 000 lett, és elmagyarázták hogy ez miért is törvényes meg jogos, nekiszegezték a kérdést hogy: de miért akarja mindenképp átváltani, mi lesz ha rövidesen változik az árfolyam és csökken a törlesztőrészlet? Erre ezt mondta: Kedves hölgyem! Árulja már el nekem hogy hányszor csökkent az árfolyam, hányszor kellett volna kevesebbet fizetnem, és ennek ellenére miért csak fölfelé emelkedett a törlesztőrészlet?!?!?!?! Vissza tudja nézni az árfolyammozgásokat, számos alkalommal lett kedvezőbb a CHF-HUF árfolyam, de a törlesztőrészlet mindig csak fölfelé emelkedett, ez hogy a büdös francba van????almatom írta: -Nyilván mindenki tudta, hogy mire játszik, amikor nem a Forintos hitelt választották. Sajnos most nekik balul jött ki de benne volt a pakliban, ráadásul úgy volt benne, hogy ezt el is mondták nekik anno.
Szóval akkor ez a felháborodás jogos az így eladósodottaktól vagy sem???
B.Bazsi írta:Lefordítom "autó nyelvre". Nekem van egy Suzuki Swift-em. 13 éves, 993 ccm-es. Ez az autó szerinted jó? Szerintem qrva jó. Elmondom miért jó. Könnyű, kevés rá a súlyadó. Keveset fogyaszt. Üzembiztos, megbízható. Olcsó hozzá az alkatrész, ha kell egyáltalán... Könnyű vezetni. Igénytelen, könnyű a karbantartása. Jó a drága meg szar az ami óccsó?!?!?