Gabi!
Sok mindenre fogok reagálni... értelme már most látom nem sok lesz részedről,hogy írjak..de megteszem..

Egy jó tanáccsal próbáltam szolgálni, hogy 2x hallgasd meg mielőtt döntesz!Erre egy öntelt, okoskodást, kioktatást, és Trevises lehordást kaptam!
Semmi baj, hisz nekem már marhára nem kell gondolkozni azon amin te már lassan 1-2 éve rágódsz! Egyszer majd csak feltalálják azt a hangfalat ami minden tekintetben megfelel! Bár nem is értem miért gondolkozol, hisz te magad mondtad úgy is bezár a bazár..Szóval Téged ismerve gondold meg bármibe is fektetsz e 2 ft-is!

Sőt utána rágódj azon is, hogy használsz valamit amit nettó ár alatt vettél és sajnálkozol, hogy nem adtad el időben.... Lehet, hogy jó zenész/tanár vagy, de kereskedőnek ne állj! Már csak azért sem mert számolni sem tudsz! 2 subbal 2 top kerülne bruttó áron 1,5be! És ott a Bose már kapaszkodhatna megint csak a teljesítménnyel, ha már ezt hoztad fel példaként!
Nem árultam el mennyi volt a Trevis szettem mikor beszéltünk, de már látom jól tettem! Malkónak nem hogy értékelnéd ezt a Rá jellemző Önzetlen segítségét, még folytatod a vagdalkozást vele is.... Már elfelejtetted, hogy Te sem vetted rosszul a Lite subbokat! És biztos az is nagyon szar volt, ha ennyi évig meghagytad... Emlékezz vissza mit mondtam neked, azzal kapcsolatban is..1 szál gyengusz Yami keverő erősítővel ne akard tökéletes hangzásra bírni! Az a láda is akkor szólalt meg, amikor külön digi véget és rendszerprocit akasztottam elé!
Ismerem a 605D-t hidd el..

De tudod, az összehasonlítást Te kezdted, hisz nekem még 12"-es sincs, csak 8"-as...

Hangerőben biztos megeszi, de hát fizikailag is egyértelműbb=meg kell!! Hangképbe, már nem vagyok annyira biztos! Van összehasonlítási alapom, szerintem nagyobb mint neked..de ezt is rád hagyom..Okos enged
Mindennel el lehet hangoskodni, hisz van aki még rosszabbakat használ! De attól még, hogy gyengébben szól más láda mellett ez nem változik..Attól még nem lesz jobb, csak nincs mihez hasonlítani!Ez a Szezon és Fazon esete...
Az meg, hogy valami jól szól egymagában első hallásra? Na részemről itt buktál meg...Attól mert neked bejött egy hangzásképp, az még nem jelenti, hogy az a jobb hangfal! Amennyiben csak úgy rákötötted a hangszert a 605-re,akkor kérdem én, hozzá lőtted a master és sávonkénti eq-t? Mert ha nem akkor tényleg csoda egy hangfal...

Íg eltalálja az ízlésedet...Szerintem ne mond el az asszonynak, mert féltékeny lesz arra a ládára
Ha meg kicsit is utána néznél Te magad is rájönnél mi az alapvető különbség és miért más az árazás a 2 Yamaha típusa közt!
Nem jellemző rám, de most leírom amit gondolok: Vedd meg, és tudod van az a mondás, majd megtanulod a saját károdon...