|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Hangtechnika - Használhatóság, felhasználói tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
-
exre2
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: Tyros 4 Roland Prelude
- Adott köszönetek: : 53 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 58 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Hangtechnika - keverők, erősítők, végfokok, hangfalak, m
Sziasztok Aa sennheiser e 9.. szeriat ismeritek ? vagy inkabb 845?
vagy mas gyartot ajanlotok ?
A shure nem talaja a hangomat se a sm se a beta
vagy mas gyartot ajanlotok ?
A shure nem talaja a hangomat se a sm se a beta
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 123
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4461 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
- Adames
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 312
- Hangszer: Korg Pa2
- Adott köszönetek: : 751 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 518 alkalommal
Ez a mikrofonos téma is olyan rossz, hogy legalább a legtöbbet használt, bevált márkákból lehetne igazán minden hangszerboltban egy darab amit kipróbálhatna az ember mielőtt vásárol. 
-
exre2
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Hat kiprobalni az nehez lesz itt nalunk, csak ha megveszem eppen ezert van most is 2 shure mikrofonom egy beta 58a es sm 58 meg volt sennheiser 845 is talan a sennheiser ami jobb volt de pont azt adtam el
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 413
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Én az SM58-al kezdtem volna a kiárusítást, majd a Beta58-al, de ezt már párszor kiveséztük ezen a fórumon, ha vissza olvasol. Nekem sem jönnek be a Shure-ok.
Sennheisereket típus alapján nem ismerem. Azt tudom, hogy volt zenésztársaim mostani zenekarában csak azok vannak, vagy négy-öt, és volt amelyiknek kimondottan tetszett a hangja, mikor kipróbáltam, de már a típusát, hogy 825/35/45, vagy 9-es széria, már nem emlékszem. Volt egy olcsóbb műanyagházas is, az pocsék volt. Az meg már egy lerágott csont, hogy minden mikrofon énekhangfüggő is.
Sennheisereket típus alapján nem ismerem. Azt tudom, hogy volt zenésztársaim mostani zenekarában csak azok vannak, vagy négy-öt, és volt amelyiknek kimondottan tetszett a hangja, mikor kipróbáltam, de már a típusát, hogy 825/35/45, vagy 9-es széria, már nem emlékszem. Volt egy olcsóbb műanyagházas is, az pocsék volt. Az meg már egy lerágott csont, hogy minden mikrofon énekhangfüggő is.
Üdv.: Apelláta
-
vili2105
- VIP
- Hozzászólások a témában: 105
- Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
- Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 442 alkalommal
Nekem volt e845-omimádtam is, és utáltam is. Fantasztikusan könnyű volt énekelni benne, belelehetsz, és olyan dög jön ki, hogy az besz..-ás, viszont gerjedékeny mint az állat!
Vacsorazenéhez, és kisebb hangerőhöz isteni, de nagy hangerőnél búg, sípol attól függően hogy mit szed össze, egy jó eq-val vagy gerjedésgátlóval jó lehet.
Vacsorazenéhez, és kisebb hangerőhöz isteni, de nagy hangerőnél búg, sípol attól függően hogy mit szed össze, egy jó eq-val vagy gerjedésgátlóval jó lehet.
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp
- csepi
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 73
- Hangszer: Korg Pa 500
- Adott köszönetek: : 84 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 82 alkalommal
Ugyanezt tapasztaltam, a 845-el. nekem többet nem lesz Senheiser. 
-
exre2
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Es akkor meiket valasztanad?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára exre2 2013.03.07. 08:53-kor.
- Picasso †
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 24
- Hangszer: GW-8,
- Adott köszönetek: : 940 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 585 alkalommal
Szia EXRE2,
Én azt javaslom, hogy mindenképp próbálj ki többfélét... Lehet hogy ami nekem jó, az neked nem!!! Más a hangod zöngéje, másképp ejted a szavakat, tompább vagy élesebb az 'sz" betűd, és még sorolhatnám. Ha van konkrét típusod ami esetleg tetszik, akkor érdemes kérdezni. Akkor már tudjuk, hogy nagyszínpadi avagy haknis miksiről beszélgetünk.
Pacsi
Én azt javaslom, hogy mindenképp próbálj ki többfélét... Lehet hogy ami nekem jó, az neked nem!!! Más a hangod zöngéje, másképp ejted a szavakat, tompább vagy élesebb az 'sz" betűd, és még sorolhatnám. Ha van konkrét típusod ami esetleg tetszik, akkor érdemes kérdezni. Akkor már tudjuk, hogy nagyszínpadi avagy haknis miksiről beszélgetünk.
Pacsi
Picasso
- Zenex
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Ibanez, Cort és Aria gitárok
- Adott köszönetek: : 62 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 100 alkalommal
Re: Adok-Veszek-Csere-Bere
Ha billentyűzöl, akkor gondolom, midis vocalgép lenne a legjobb. Mostanában nagyon sok új csodagép jön ki a gyártóktól, főleg a BOSS és a TC HELICON jeleskedik a témában. Szerintem sokan vannak, akik a régit lecserélik, ezért érdemes a hirdetéseket böngészni. Magam részéról feltétlenül TC hel. párti vagyok. Másik fórumon nagyon sok szó esett róla és mindenki ezt favorizálja...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zenex 2013.03.06. 10:45-kor.
Zenex