vsti- addictrive drum
kontak- rengeteg hagszerrel
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Hát igen, úgy néz ki, hogy psruti-ban nem működik pa 80 ins file. Kipróbáltam a Cakewalk-ban működik. Ez utóbbit fogom használni a továbbiakban, és ugye még okosabb isvoyager írta:Sziasztok!
Pa 50 Instrument definition fájl-ra lenne szükségem. Találtam párat de egyik sem működik a psruti-ban. Valaki tudna segíteni?
Szia Viskib!viskib írta:ASIO4ALL driver én is ezt használom
Aki tudja hogy mi annak nem kell be mutatnom aki meg nem nézzen utána....
Hát nekem sb 24bit van szerintem jó mindegyik hez samplitude11.5 producerben használom és tökéletesen működikApelláta írta: Szia Viskib!
Én inkább kérdeznék.Ez bármilyen ASIO-s hangkártyához jó, vagy csak amire külön írják, hogy ASIO4 kompatibilis?
Szerintem isApelláta írta:Akkor talán az én SB Audigy2 ZS szintén 24 bit-esemhez is jó lesz.Sonar alá.