Üdv Horog
Helló! Kérésedet áthelyeztem a megfelelő topicba!
Üdv
petersen
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Helló!horvath0811 írta:Hello.
Egy mp3-as zenéből szeretnék stílust csinálni(yamahára).Ha valaki tudna segíteni ,hogyan kell nagyon megköszönném.
Azt tudom én is , hogy mp3ból nem lehet stílust szerkeszteni.Épp ez a gondom átkonvertáltam midibe de úgy nagyon nem jól szól.Mcmiki írta:Helló!horvath0811 írta:Hello.
Egy mp3-as zenéből szeretnék stílust csinálni(yamahára).Ha valaki tudna segíteni ,hogyan kell nagyon megköszönném.
Mp3-bol nem lehet stilust késziteni csak midi fájl-bol!
Probáld a számot, amihez kell a stilus megszerezni midiben, s abból már lehet késziteni stilust!
Üdv Miki!!!
Köszi!cralusso írta:Tamas Ezt ugy birod megoldani, hogy ahol van ures hely az User-ban - No data - azt kimented az Export-Import ablakra kattintva hogy Export, majd All style parts in one midifile, oda ahova kivalasztod A teli Usernal is vissza birod olvasni ezt a No data ugy, hogy Import, majd megint All style part in one midifile, es akkor torli azt a stilust, ahova beolvastad, hogy No data Remelem ertheto voltam UDV
Nem tudom ,hogyan kell ide feltölteni.Írd meg nekem az email címed és átküldöm a progit.Vagy segíts a feltöltésben.a program használata használata pedig adja magát.Üdv.cralusso írta:horvarho811 kollega PU-ben legy szi ird meg, hogy lehet mp3-bol midit csinalni es utanna en megszerkesztem neked a stilusokat, azzal, hogy akkor kuldd el a progit is hozza UDV Vas Laci Zentarol