Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Élesítve a Médiatár, elérés: Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Aki anyagot szeretne megosztani, kérem küldje el a youtube linket nekem PÜ-ben. A lényeg, hogy saját munka legyen, zenekar is elfogadott, hirdetés engedélyezett.

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

YAMAHA - Használhatósági tapasztalatok

Yamaha szintisek fóruma

Moderátor: Moderátorok

Avatar
powersparc
VIP
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 45
Hozzászólások: 3118
Csatlakozott: 2014.03.16. 23:07
Hangszer: kézbillentésesített húrolmányzengészeti csinálmány
Tartózkodási hely: Miskolc környéke
Adott köszönetek: : 1011 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal

Re: YAMAHA - Használhatósági tapasztalatok

Hozzászólás: # 63350Hozzászólás powersparc
2019.10.06. 08:47

Karesz, 95-ben Te se álmodtál még csak 1,44-es floppykkal úgy hiszem! :P

Mellesleg mikor mi számtech órán akkortájt tanultuk a kettes számrendszert meg a kB - MB átváltásokat, a tanár csak zárójelben említette meg, hogy még elvileg! lenne olyan is hogy gigabájt, de az már annyira elképzelhetetlenül nagy adat, hogy ilyet sosem fognak tudni alkalmazni úgyhogy nem is érdemes megjegyezni. :lol: Ez is jól mutatja Moore törvénye mennyire igaz volt és a technika fejlődése megállíthatatlan!Új hozzászólás