Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Yamaha - Technikai kérdések/válaszok

Yamaha szintisek fóruma

Moderátor: Moderátorok

Avatar
zajcsinalo
VIP
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 13
Hozzászólások: 186
Csatlakozott: 2020.01.06. 20:37
Hangszer: Yamaha PSR-SX700, Ketron SD90
Tartózkodási hely: Gyöngyöshalász
Adott köszönetek: : 124 alkalommal
Kapott köszönetek: : 449 alkalommal

Re: Yamaha - Technikai kérdések/válaszok

Hozzászólás: # 68232Hozzászólás zajcsinalo
2022.03.22. 18:52

László M. írta:
2022.03.21. 08:45
Sziasztok, üdv mindenkinek. Hobbizenész vagyok, és hangszereimet csak itthon koptatom, tanulgatok. Mostanig Korg hangszereim voltak, ha valakinek tudok, ezekkel kapcsolatos kérdésekben szivesen segitek. Ujabban egy Yami psr sx700-al barátkozok és mondhatni, magyar kézikönyv és angol tudás nélkül ez elég nehézkes. lenne egy pár kérdésem, amelyet külön hozzászolásokban irok le, igy könnyebb lesz rá válaszolni, amit természetesen minden segitőkész muzsikusnak hálásan köszönök.
Yamaha Psr Sx700 1 - Szeretném a hangszeren levő összes stilust ugyanarra a hangerőre beállitani, halkabbakat hangositani, hangosakat halkitani, mi lenne erre a leg egyszerübb módszer? Csak hallás után, vagy van erre valami decibel mérő müszer? ( természetesen ez a Regisztrációs memoriában megoldható, de én külön csak a stilusokat szeretném)

Erről az oldalról vedd meg a StyleMagic YA programot és a többi kérdésedre is meg van a válasz.

Részletek






Üdv.


Allen & Heath Qu-16, DBX DriveRack PA2, Yamaha DXS15MK2, Trevis Audio TA12P

Új hozzászólás