|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Yamaha Genos
Moderátor: Moderátorok
- almatom
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal
-
Isti79
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: Fésű
- Adott köszönetek: : 51 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 85 alkalommal
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 748 alkalommal
Re: Yamaha Genos
Viszont megtudtunk egy érdekességet, amiről szerettem volna megfeledkezni ennyi év után.
De a balatontapolcai hangszermaffia továbbra sem tétlenkedik. Azóta is újult erővel értékesítik a kibelezett hangszereket, illetve vesznek balekoktól jó állapotú hangszert, majd később lefikázva azt visszakövetelni a vételár egy részét, megkárosítva ezzel az embereket. Nemrég egy előrefizetéses üzlet hiúsult meg egy jóhiszemű vásárlónál a selyemgengszterek miatt. Szegény csóka azóta is fut a pénze után.
Ez azért nem semmi...
De a balatontapolcai hangszermaffia továbbra sem tétlenkedik. Azóta is újult erővel értékesítik a kibelezett hangszereket, illetve vesznek balekoktól jó állapotú hangszert, majd később lefikázva azt visszakövetelni a vételár egy részét, megkárosítva ezzel az embereket. Nemrég egy előrefizetéses üzlet hiúsult meg egy jóhiszemű vásárlónál a selyemgengszterek miatt. Szegény csóka azóta is fut a pénze után.
Ez azért nem semmi...
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 8
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Kapott köszönetek: : 2909 alkalommal
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Kapott köszönetek: : 748 alkalommal
- Sambácsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Yamaha Tyros2,Yamaha F310-TBS, YRS 23.
- Adott köszönetek: : 641 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 409 alkalommal
Szervusz Tomi!
Kitűnő a munkád,
,de "rakabilit" csak "rakabilivel" összehasonlítva ér.
Üdv.Sambácsi
Kitűnő a munkád,
Üdv.Sambácsi
-
Isti79
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: Fésű
- Adott köszönetek: : 51 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 85 alkalommal
Szia Robika!rodymusic írta:- a hangszer Expansion packjai nincsenek még Genosra optimalizálva, így némelyik stílus elég kasul szólt.
- alig van olyan tulajdonság, ami miatt jobb bármelyik Tyros-tól, ha választani kéne, nem igen tudnék sajnos.
- azt a pár hangszínt érdemes inkább lesamplerezni, mintsem ennyi pénzt kidobni a hangszerért.
Én egyáltalán nem ezt tudom elmondani a hangszerről!
Teljesen korrektül szól az expansion packjai és a pakkokban lévő stílusai is! Persze az újonnan belekerült dance stílusokhoz képest alul marad egy expansion packban lévő dance stílus ez való igaz...
azért van ám tulajdonság amitől jobb... elég csak az új revo dobokat említeni.... kb azt tudom elmondani, hogy viccesen szól egy Tyros gyári dobszettje hozzá képest... a dsp effekt arzenál...
nem ám pár hangszín került bele...csak a vonósokhoz került legalább 10 db olyan új hangszín... a vonón "lószagot" is érzed
Na de nem vagyunk egyformák kinek a pap kinek a papné
Sajnálom, hogy nem volt élvezhető a workshop... kár érte...
A adást vételt illetően:
Én biztos, hogy nem küldenék el hangszert postán, személyes átvétel tanuk jelenlétében... ha komolyan érdekli a hangszer jöjjön el személyesen..
Minden eladott elektronikai cuccomat alaposan körbefotózva... sőt volt olyan is amiről videót készítettem működés közben, hogy pont ilyen sumák emberek ne tudjanak visszaélni ilyesmivel...
Hozzám biztos jöhetne hogy karcos meg nincs bővítő benne... pereljen be!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Isti79 2018.01.25. 17:03-kor.
Üdv: Isti .
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 12
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Rody nem tudom egyre gondolunk e, de te vásáróltál már abból a fodrász üzletből? Ha az az, akkor én onnan már sokszor vettem ezt-azt, és bármilyen furán is hangzik, de semmi gond nem volt. Arról nem is beszélve, hogy innen a fórumról többen is onnan szerzik be a cuccot. Akkor valamit nem értek.rodymusic írta:Tapolcán van egy társulat. Lényege az, hogy nagyban szeretik követni a hirdető plattformokat.Amikor felhívnak téged, általában idős ügyfélként mutatkoznak be, aki már nem jár zenélni sem, csak otthonra szeretne magának szerezni valami jó kis hangszert amin elpötyög.Persze kér vagy 30 fotót a biztonság kedvéért. Aztán megtetszik neki a hangszer.Eljön a megegyezés napja, megadja a címet.Az úr elmondja, hogy ez egy fodrászüzlet, és szeretné, ha ide küldenénk a hangszert, mert szeretné a holnapi nap majd ott átvenni.
Ja és ki mondta ezt a dolgot?
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 11
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Na itt jöhet az a szitu, hogy alkalmazzuk a Szókratész-féle hármas szűrőt... 
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- Siklai68
- VIP
- Hozzászólások a témában: 5
- Hangszer: Yamaha PSR 9000 Pro
- Adott köszönetek: : 601 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 382 alkalommal
- Kapcsolat:
Nemsoká szervezek Nagyorosziban egy Genos demo-t pont a Balázzsal... Majd leírom a tapasztaltakat én is...