|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
-
malko
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 37
- Hangszer: yamaha Genos2
- Adott köszönetek: : 220 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 784 alkalommal
Re: Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Na most elvesztettem a fonalat, akkor most tyros2 vagy tyros3-hoz kell a hangminta?
Mert a hármashoz, akkor meglehet csinálni de akkor uvd. formátum kell
Mert a hármashoz, akkor meglehet csinálni de akkor uvd. formátum kell
Zaj keltő források: Yamaha Genos2, Allen&Heath SQ-5, Dbx Venu 360, Presonus 328Ai, Presonus 312Ai, 6db Kv2 audio sub, Neumann kms105
-
slyer
- VIP
- Hozzászólások a témában: 52
- Hangszer: yamaha tyros 4-yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 165 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 312 alkalommal
Sziasztok!
Malkónak igaza van a T2 kapcsán.A t3 hoz konvertálni kell awave studióval.
Malkónak igaza van a T2 kapcsán.A t3 hoz konvertálni kell awave studióval.
Yamaha Tyros 4,yamaha genos,Korg pa3x pro,yamaha dxr 15 top,dB 05D sub,Yamaha Mg102c,Shure beta 58A
-
malko
- VIP
Igen az awave studióval kell konvertálni, de azért azzal még sajna nincs kész a dolog.
Ugyan is nem csinálja meg tökéletesen a hangminta minden paraméterét így használni kell a saját voice editor programot is.
Ugyan is nem csinálja meg tökéletesen a hangminta minden paraméterét így használni kell a saját voice editor programot is.
Zaj keltő források: Yamaha Genos2, Allen&Heath SQ-5, Dbx Venu 360, Presonus 328Ai, Presonus 312Ai, 6db Kv2 audio sub, Neumann kms105
- viskib
- VIP
- Hozzászólások a témában: 143
- Hangszer: YAMAHA
- Adott köszönetek: : 855 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal
T2-re tudom meg csinálni a Extreme Sample Converter 3-al mert csak TVN-be enged menteni aztán konvertálom fel T3-ra igen ám de a dob minta nem TVN hanem TVD T2-esetén és ha tvn-ként mentem T3-nál is UVN lesz nem UVD 
Ricsike
-
malko
- VIP
Igen értem így most már a dolgot, de az extreme sample converter nem kell ha nem az awave studio programot használd.
De ahogy mondtam az editor programmal még utána kell dolgozni.
De ahogy mondtam az editor programmal még utána kell dolgozni.
- viskib
- VIP
és ha megkérhetlek valami utasítást az awave studioról hogyan kell használni?

Ricsike
-
slyer
- VIP
- Hozzászólások a témában: 52
- Hangszer: yamaha tyros 4-yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 165 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 312 alkalommal
Szia!
Betöltöd a tvn-t,jobb klikk a szett-re,majd a properity opcióban drumra állítod.Visszamész a file menübe,majd save instrument.Beugrig egy mentés ablak,itt a kiterjesztést uvd re állítod.Persze ha szerkeszteni akarsz,ismerni kell a progit.Ajánlom,hogy tölts be egy jó layeres uvd-t,és mindent nézz át rajta.Ha teljesen új szettet csinálsz,akkor mindenképp egy gyári szettre építsd.pl mentsd ki az acoustik drumot a t3ból,tölsd az awave studióba.Utána kezd a szerkesztést.üdv
Betöltöd a tvn-t,jobb klikk a szett-re,majd a properity opcióban drumra állítod.Visszamész a file menübe,majd save instrument.Beugrig egy mentés ablak,itt a kiterjesztést uvd re állítod.Persze ha szerkeszteni akarsz,ismerni kell a progit.Ajánlom,hogy tölts be egy jó layeres uvd-t,és mindent nézz át rajta.Ha teljesen új szettet csinálsz,akkor mindenképp egy gyári szettre építsd.pl mentsd ki az acoustik drumot a t3ból,tölsd az awave studióba.Utána kezd a szerkesztést.üdv
Yamaha Tyros 4,yamaha genos,Korg pa3x pro,yamaha dxr 15 top,dB 05D sub,Yamaha Mg102c,Shure beta 58A
- viskib
- VIP
Úgy csináltam ahogy mondtad syler de :S a mentés után azt írja a program hibát észlelt ezért leállt mégse gombos tudod, és aztán van egy 5kb os uvd fájl :S
Ricsike
-
malko
- VIP
Hanyas verzió számú az awave studió progid?
- viskib
- VIP
v10.6 torrentel szedtem
Feltöltöm a dob mintát T2-re csinálva és azért erre mert ha T3-ra csinálom akkor a hangminták benne be tompulnak és el torzúlnak nem tudom miért és a T2 es formátumot meg nem engedi konvertálni a konvertáló valamiért aki eléggé ért hozzá és szívesen segítene kérem segítsen PLS

Feltöltöm a dob mintát T2-re csinálva és azért erre mert ha T3-ra csinálom akkor a hangminták benne be tompulnak és el torzúlnak nem tudom miért és a T2 es formátumot meg nem engedi konvertálni a konvertáló valamiért aki eléggé ért hozzá és szívesen segítene kérem segítsen PLS
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
Ricsike