Pontosan erről van szó, amit írtál! Természetesen addig lehet és kell nyújtózkodni, ameddig a takaró ér! Nagyon tetszik a Yamaha Genos is, de az 1 millió körüli ár egy "kicsit" sok nekem. És említhetném a Korg Pa 1000-est vagy a Korg Pax3-4 típusokat! Tetszenek csak az áruk nem! Amúgy nem értem ezt a zárójeles fórum találkozót! Van ilyen és el lehet menni tényleg körül nézni? És mit lehet nézni, hangszereket vagy mit? Megtudhatnék bővebbet róla? Helyszín , időpont? Köszi!powersparc írta:Az az igazság, hogy még urasan kikönyököl az ember a Mercedesből, másnak a Lada is még bőven örömet okozhat. Ha teheti biztos választ jobbat is...
(Mellesleg a fórumtalálkozó valóban jó szeánszot biztosít egyszerre sok mindenben körülnézni. El kell jönni!)
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
-
Laca51
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 79
- Hangszer: Yamaha PSR S 900
- Adott köszönetek: : 106 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 26 alkalommal
Re: Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
-
Laca51
- Kiemelt tag
Köszi az infót a fórumtalálkozóról, de az tőlem fényévnyi távolságra van. 
-
Laca51
- Kiemelt tag
Sziasztok! Nem régen még azt kérdeztem tőletek, hogyha megtehetném és vennék PSR S 950-es szintit, akkor tudnám e használni az S 700-as, PSR 3000-sen használt stylokat? Most viszont azt kérdezném, hogyha csak PSR 740-est tudnék venni, akkor ez a régebbi hangszerhez is használhatóak lennének? És persze esetleg a gumiérintkezők jók e bele, ami az S 900-ashoz való? Nem fogom végig kérdezni az összes típust, de ez lenne a másik megoldás egyenlőre! Köszi és üdv! 
- Sambácsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 77
- Hangszer: Yamaha Tyros2,Yamaha F310-TBS, YRS 23.
- Adott köszönetek: : 641 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 409 alkalommal
Az új gépek lejátsszák a régi stílusokat, de a régiek nem tudják az újakat.
Tehát a Yamahák csak visszafelé kompatibilisek.
Tehát a Yamahák csak visszafelé kompatibilisek.
- Sambácsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 77
- Hangszer: Yamaha Tyros2,Yamaha F310-TBS, YRS 23.
- Adott köszönetek: : 641 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 409 alkalommal
"a gumiérintkezők jók e bele, ami az S 900-ashoz való?"
Igen!
Igen!
- MMaestro
- VIP
- Hozzászólások a témában: 64
- Hangszer: Yamaha PSR-S970
- Adott köszönetek: : 36 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 213 alkalommal
Nekem volt PSR-740-es, Psr-2000, Psr-3000, majd S900 és S950, S970. A 740-est nagyon szerettem és először furcsa volt az újabbnak a hangzása, de mindig így volt ez hangszercserénél. A műsoromat egy délután át tudtam állítani az újabb típushoz. A Music Finder-be voltak beírva a számcímek, könnyű volt az áthangszerelés. Bármelyiket is veszed tetszeni fog, ha eleve szereted a Yamahát. Hogy mégis melyik lenne a jobb, nyilván a minél újabb, mert abban sokkal több hangszín, dobszet, effekt és szolgáltatás van.Laca51 írta: vennék PSR S 950-es szintit, akkor tudnám e használni az S 700-as, PSR 3000-sen használt stylokat? Most viszont azt kérdezném, hogyha csak PSR 740-est tudnék venni, akkor ez a régebbi hangszerhez is használhatóak lennének?
Üdv: MMaestro
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MMaestro 2018.09.24. 15:06-kor.
-
Laca51
- Kiemelt tag
Köszönöm az értékes válaszokat! Nagyon szeretem a Yamahákat, MOX6, PSR S 700, PSR EW 400, PSR 3000 , ezek voltak és most állok megint egy végső vásárlása előtt. Ezért kérdezősködöm , de sajnos az anyagiak nagyon be vannak határolódva. Kedvencem az S 900-as, de valószínűleg az S 950 számomra kicsit drága! Tudom a tudása és az, hogy pár éves hangszer sokat számít. Nem sokára fog kiderülni, hogy meddig mehetek el árban! Üdv. 
- Pityus
- VIP
- Hozzászólások a témában: 40
- Hangszer: PSR-SX900
- Adott köszönetek: : 265 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 548 alkalommal
Sziasztok!
Ma kaptam az alábbi levelet (Google fordítással), remélem az igazi Yamahától.
Még régebben a 770-hez Packot töltöttem le, ezért vagyok regisztrálva.
Kapott valaki ilyet?
"Kedves értékes Yamaha Online tag,
Kapcsolatba lépünk Önnel, mert regisztrált Yamaha Online tag vagy, és korábban ezt az e-mail címet (XXXX@XXXX.hu) használta online szolgáltatásaink regisztrálására. A Yamaha kiemelten kezeli a személyes adatok védelmét. Az új adatvédelmi törvényeknek való megfelelés biztosításának folyamata során egy új európai portálra költözünk. Ez azt jelenti, hogy új jelszót kell beállítania.
Kérjük, kattintson az alábbi gombra, és jelentkezzen be a jelszó megújításához. Ezután kövesse az összes következő utasítást.
Ehhez hozzáférhet a korábban regisztrált termékekhez, és hozzáférhet hírlevelünkhöz és kampányainkhoz az új "Yamaha Music Members Europe" portálon. Kérjük, frissítse a böngésző könyvjelzőjét. Az új URL a következő: https://member.europe.yamaha.com
Ha bármilyen kérdése van erről, lépjen velünk kapcsolatba a https://member.europe.yamaha.com/contact címen
Üdvözlettel, Yamaha Ügyfélszolgálati osztály"
Ma kaptam az alábbi levelet (Google fordítással), remélem az igazi Yamahától.
Még régebben a 770-hez Packot töltöttem le, ezért vagyok regisztrálva.
Kapott valaki ilyet?
"Kedves értékes Yamaha Online tag,
Kapcsolatba lépünk Önnel, mert regisztrált Yamaha Online tag vagy, és korábban ezt az e-mail címet (XXXX@XXXX.hu) használta online szolgáltatásaink regisztrálására. A Yamaha kiemelten kezeli a személyes adatok védelmét. Az új adatvédelmi törvényeknek való megfelelés biztosításának folyamata során egy új európai portálra költözünk. Ez azt jelenti, hogy új jelszót kell beállítania.
Kérjük, kattintson az alábbi gombra, és jelentkezzen be a jelszó megújításához. Ezután kövesse az összes következő utasítást.
Ehhez hozzáférhet a korábban regisztrált termékekhez, és hozzáférhet hírlevelünkhöz és kampányainkhoz az új "Yamaha Music Members Europe" portálon. Kérjük, frissítse a böngésző könyvjelzőjét. Az új URL a következő: https://member.europe.yamaha.com
Ha bármilyen kérdése van erről, lépjen velünk kapcsolatba a https://member.europe.yamaha.com/contact címen
Üdvözlettel, Yamaha Ügyfélszolgálati osztály"
-
Laca51
- Kiemelt tag
Szia ! Én is kaptam tegnap ilyent ! Egyenlőre nem reagáltam, de gondolom, hogy ebből nem lesz semmi baj. Üdv.
- claasy
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 53
- Hangszer: YAMAHA PSR S670
- Adott köszönetek: : 427 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 197 alkalommal
Ha a Mixing Consolban cserélgetsz hangszíneket, hangerőket, akkor ezeket regisztrációban tudod "hozzámenteni" a dalhoz style-hoz. Ez azt jelenti hogy ezentúl a Regisztrációs gombbal kell kiválasztani ezt a dalt style-t, hogy az áthangszerelés érvényesüljön. Az eredeti SMF-hez stílushoz ilyenkor hozzá sem nyúltál, csak egy új "megszólalási formát" rendelsz a dalhoz stílushoz. Ezért kell ezt a hozzárendelést regisztrációban menteni.MMaestro írta:Elnézést kérek, javítanom kellett önmagamat. Amit átírtam, benne hagyom áthúzva.claasy írta:Yamaha psr s670 szinti,az áthangszerelt, javított midit nem tudom elmenteni.
Ha a dalt a Song Creatorban hangszereled át, akkor valójában az SMF-ben szerkesztesz. Ilyenkor a Save gombbal tudod menteni új néven, vagy felülírva a régit.
Szia MMaestro!
Köszönöm a választ! Ezt a regisztrációs dolgot nem nagyon értem. Arra gondoltál,hogy a reg. memoryba mentsem el? A stílus szerkesztéssel és mentéssel nincs gond. ( dobokat is tudtam módosítani benne) A midit sehogy nem tudtam elmenteni. Max úgy,hogy audio fájlba van felvéve talán úgy.( ezt csak feltételezem, nem próbáltam ki) Addig szól a szerkesztett úgy ahogy belőttem amíg nem váltok másikra. Ha vissza lépek a "szerkesztett" dalra akkor már az eredeti szól nem a javított. Ha jól értem akkor a szerkesztett dalt csak át kell nevezni és már menti is? Én meguntam a dolgot, vissza tértem az s750-re. Még egyszer köszönök mindent!