Hozzászólás: # 50232Hozzászólás
papa1951
2017.03.20. 15:53
Sziasztok pendrájvos hozzászólók! Teljes mértékig igazatok van és érdekes módón mindannyiótoknak! Mégpedig azért, mert bár én is mindig leválasztatom a számítógépben a pendrájvot, de a szintiben ott ugyebár nem lehet. Szerintem nálam a hibát az csinálta, amikor figyelmeztetett a számítógép, hogy előzőleg a szintin egy kíséretet készítettem volna és már a felénél tartottam, amikor újra bejött az A billentyű hibája és amit addig csináltam rá mentettem a pendrájvra, hogy majd folytatom, ha jó lesz a szinti. Nos,valószínűleg nem figyeltem arra, hogy hiába írta ki a kijelző, hogy komplett kész van, lehet, hogy előbb húztam ki, mint szabadott volna. De, miután jelezte a hibát a számgép, rendbe is tette és azóta nem jelez hibát a pendrájvon. A másik dolog, amiben reménykedem, hogy csak valami szennyeződés került az érintekezők alá, mert az első szétszedéskor rengeteg kis hajszál szerű szöszmöszt húzogattam ki csipesszel a billentyű azon részénél, ahol volt még valamilyen gondolom gyárilag rákent kis fehér krém szerű anyag. És abba ragadt bele elég sok ilyen kis hajszál. Azt hiszem, hogy a nagy nap talán szerdán lesz, amikor megpróbálom a hozzáférhetőséget megoldani az érintkezőkhöz. Még csak annyit, hogy beszéltem a Kaposvári hangszerboltban a hangszer javítóval, akinek talán van sok féle ilyen gumiérintkezője és tanácsolta, hogy vigyem be a szintit és majd megcsinálja, kicseréli, ha csak egyet kell cserélni. Mondom neki, hogy nem tudom bevinni, mert nincsen kocsim és gyalog kicsit macerás, csak a gumit tudnám bevinni, erre gúnyosan megjegyezte, hogy csak nem én is hangszer javító vagyok. Nem vagyok, de viszont pénzem sincsen annyi, hogy megjavítassam drága pénzért,mert közel 10000 forintot akart kérni a javításért anyaggal együtt. 1 érintkező cseréje! Drágálottam . Szerintetek mennyi az a reális ár amennyiért lehet kapni egy ilyet? Lehet, hogy a 12 dolláros ár már egy rági ár?
Talán szerdáig valamelyikőtök tud valamilyen olcsóbb megoldást? Egyenlőre jobbra viszem az osztási pontot a szintin , hogy a második oktávot is tudjam használni a kíséretnél. Köszönöm a segítségét mindenkinek! Üdv.