Igen úgy néz ki lenne lehetőségem váltani egy S770 re de amíg nem próbálom ki személyesen minden egyes porcikáját addig nem tudok állást foglalni.
-Amit imádok a Korgban az az,hogy olyan basszusokat hoz,mintha élő zenekarral játszanék
-Pofonegyszerű,és logikus kezelhetőség
-jó stílusok
-a hangszínek vegyesek.Vannak nagyon jók,és mosolyra késztetőek is
-árához képest jó anyaghasználat ( Korg pa 600 a viszonyítás tárgya )
A yaminak első blikkre nagyon jók a stílusai de mégis valóban "hifis" és automata előre beprogramozott érzetet kelt ami egy idő után attól félek monoton hangzást eredményezne. ?
Ezért lennék kíváncsi,hogy egy S770 most ebben az árkategóriában tud e jobb lenni a korgnál ?
Ha egy tudatos vásárló szemszögéből nézzük,én pl: Hiába jobbak a hangok,és a stílusok csak ezért nem fogom megvenni mivel sokan kitérnek a nagyon gyenge billentyűzetre ,és a radírhoz hasonló gombokra,vagyis a beviteli eszközökre...
Öszzességében kell jónak lennie egy hangszernek és ne legyen egyetlen olyan gyenge pontja sem ami elriaszt a vásárlástól...
Számomra is érthetetlen miért ilyen vékony műanyagokból csinálnak billentyűzetet...
A pa 600 se nagy szám a billentyűzet de 2 év mindennapos használat után azt tudom mondani,hogy soha egy pisszenése sem volt műszakilag sem.
A billentyűzetére "Elfogadható" minősítést adnék.
Ha viszont tovább megyünk,és a gyártó szemszögéből nézzük akkor lehet,hogy az ÁFA - és a kerskedők<--- ( de valamiből nekik is meg kell élni) is okolhatók azért,hogy a pénzünkért nem mindíg minőséget kapunk....
Ugyanis egy Fél milliós hangszer csak nekünk fél milliós !!!
A gyártó lehet,sőt biztos kihozza 200.000-ből lehet sokat is mondtam.....Joggal mondja hova tegyek én még ebbe mechanikus minőségi billentyűzetet ?
De ugye mire rámegy a szép magyar ÁFA,A KERESKEDŐK HASZNA-A gyártót ez minden bizonnyal nem fogja érdekelni.
A minőséget sajnos fél millió után keressünk csak....