Üdv.whitebird írta:Üdv!
DGX-300as hangszeren érdekes problémával szembesültem!Mégpedig azzal, hogy a FactoryReset-re abszolút semmit nem csinál...hiába nyomkodom a PowerOn+adott billentyűt, semmi hatása!Pedig az eredeti gépkönyve van meg, és abban minden nyelven ezt a megoldást írják!Na mármost gondoltam én ezt nem hagyom ennyiben nekiálltam variálni, és láss csodát!1 féleképpen engedte!A megoldás a következő volt:Mindent amit felvettem vele (User1-5ig), illetve a stílust amit betöltettem a memórájába saját kezűleg töröltem!És láss csodát!Sikerült!No már most nem tudom, hogy ezt valaki fogja e használni amit leírtam, de gondoltam hátha lesz majd egy fórumozó aki hasonló problémával találkozik!Ami érdekes a dologban, hogy nem tudom, hogy a FReset miért nem törli automatikusan a Userfileokat!?Vagy netántán írásvédett?
Más:
Megtudja e nekem valaki mondani, hogy én vagyok a béna, vagy miért csak 1 stílust tudok feltölteni a hangszerre, mert a gépkönyv azt írja 136 tól...Igaz DISK-nek jelöli, de csak a 136os bankot cseréli!?
Pedig a factory reset vissza állítja gyári beállításokra, és törölni kéne neki minden "USER" adatot. Írják is, hogy biztonsági másolatot kell készíteni minden user adatról.
Anno az én DGX300-am egy sílustól úgy megállt mint a szög (a kijelzője "szét esett")össze-vissza mutatott mindent. Az sem reagált a factory reset-re. Kikapcsoltam és készültem,hogy viszem reggel a szervízbe, de másnap reggel még egy próbát tettem és láss csodát működött a szinti, minden hiba nélkül.
Azért csak egy stílust tudsz betölteni,mert egy "USER" hely van.Erre az egy helyre olvassa be a floppy-ról a többi stílust úgy, hogy az előző stílust felülírja.
A midit azt meg a floppy-ról nyomja egyből.