|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- Attila
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 92
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
-
alexlee76
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 18
- Hangszer: yamaha tyros3
- Adott köszönetek: : 16 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 75 alkalommal
Re: Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Sziasztok! Tegnap vettem egy psr s770 hangszert. Le szeretnk tölteni egy free packot de elakadtam. Segítsen aki már csinálta de azért leírom hogy hogyan kezdtem neki.
1. member.yamaha.com itt megadtam az ID számot és a serial numbert is természetesen regisztráltam előtte az oldalra
2. Innen már lehet menni a hivatalos yamaha oldalra letölteni a packot
3. Kiválasztom be is rakja kosárba és kéri a promotion codeot ami ha jol tudom a dobozon van rajta FREEPACKPSR
4. Beírom és kapufa nem fogadja el. Hol hibázok mert én most az euro dance packot szeretném letölteni aztán lehet majd cserélgetni aki úgy gondolja
Remélem segít valaki aki már csinált ilyet jelentkezzen kérem Köszönöm!
1. member.yamaha.com itt megadtam az ID számot és a serial numbert is természetesen regisztráltam előtte az oldalra
2. Innen már lehet menni a hivatalos yamaha oldalra letölteni a packot
3. Kiválasztom be is rakja kosárba és kéri a promotion codeot ami ha jol tudom a dobozon van rajta FREEPACKPSR
4. Beírom és kapufa nem fogadja el. Hol hibázok mert én most az euro dance packot szeretném letölteni aztán lehet majd cserélgetni aki úgy gondolja
Remélem segít valaki aki már csinált ilyet jelentkezzen kérem Köszönöm!
Hangszerem Yamaha tyros3
-
alexlee76
- Kiemelt tag
Eddíg használtam a midifile optimizer nevü programot de a psr s770-el nem tudom sajna mert a hangkészlete még nincs benne a progiba. Milyen midi szerkesztők vannak még amivel kafán gyorsan szépen lehet dolgozni a cakewalkon kívűl?
Hangszerem Yamaha tyros3
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 54
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Nincs olyan program. De Cakewalkkal is bajban leszel, mert szerintem az ins file még nincsen meg 70 szériára.
Zotti
Zotti
-
slyer
- VIP
- Hozzászólások a témában: 52
- Hangszer: yamaha tyros 4-yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 165 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 312 alkalommal
Alexlee76!
Ne görcsölj,nekem se megy,állítólag sok szériaszámot lenyúltak!
Én is cserélgettem azokkal,akinek megvan.A ppf kiterjesztésű kell neked,amit lehet szerkeszteni.Ez kompatibilis a 770-970-el is,de ha a ppi van meg,az csak azzal a hangszerrel,amire kimentve lett,tehát a 770-es ppi nem jo a 970-re,és fordítva!!!!
Ne görcsölj,nekem se megy,állítólag sok szériaszámot lenyúltak!
Én is cserélgettem azokkal,akinek megvan.A ppf kiterjesztésű kell neked,amit lehet szerkeszteni.Ez kompatibilis a 770-970-el is,de ha a ppi van meg,az csak azzal a hangszerrel,amire kimentve lett,tehát a 770-es ppi nem jo a 970-re,és fordítva!!!!
Yamaha Tyros 4,yamaha genos,Korg pa3x pro,yamaha dxr 15 top,dB 05D sub,Yamaha Mg102c,Shure beta 58A
- r6991
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 19
- Hangszer: Yamaha Psr s750, M-Audio Keystation 88 II
- Adott köszönetek: : 3 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 18 alkalommal
Sziasztok!
Van vmi olyan szerkezet , amit hozzá tudnék csatolni az s750-m hez akármilyen módon, és így tudnék használni egy arpeggiátort ?!
Köszönettel . Laci
Van vmi olyan szerkezet , amit hozzá tudnék csatolni az s750-m hez akármilyen módon, és így tudnék használni egy arpeggiátort ?!
Köszönettel . Laci
-
slyer
- VIP
- Hozzászólások a témában: 52
- Hangszer: yamaha tyros 4-yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 165 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 312 alkalommal
Végre!
10 nappal a vásárlás után,végre engedélyezte a yami,hogy letöltsem a FREE packot,amit a 970-hez ígértek.Ha valaki ugyanezzel küzd,akkor már ezeket NE töltse le:Entertainer,eurodance,SouthEastEuropa,Best of Europa,Mexico,Indonesia.
Ezek megvannak,töltsétek inkább:Church & Christmas,Church organ,Eastern Europe stb....
Cserébe én elküldöm amik nekem már megvannak!
Türelem,nekem is 10 nap után vált elérhetővé,hogy lenullázza a packot vásárlásnál,felesleges reklamálni,ugyanis nincs kinél.
10 nappal a vásárlás után,végre engedélyezte a yami,hogy letöltsem a FREE packot,amit a 970-hez ígértek.Ha valaki ugyanezzel küzd,akkor már ezeket NE töltse le:Entertainer,eurodance,SouthEastEuropa,Best of Europa,Mexico,Indonesia.
Ezek megvannak,töltsétek inkább:Church & Christmas,Church organ,Eastern Europe stb....
Cserébe én elküldöm amik nekem már megvannak!
Türelem,nekem is 10 nap után vált elérhetővé,hogy lenullázza a packot vásárlásnál,felesleges reklamálni,ugyanis nincs kinél.
Yamaha Tyros 4,yamaha genos,Korg pa3x pro,yamaha dxr 15 top,dB 05D sub,Yamaha Mg102c,Shure beta 58A
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 92
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Nemcsak Yamahás kérdés viszont most itt teszem fel mivel egy 9000pro forog szóban.
Hogyan viselkedhet egy SSD egy ilyen hangszerben ? USB-csatlakozóval van ellátva.
Hogyan viselkedhet egy SSD egy ilyen hangszerben ? USB-csatlakozóval van ellátva.
Atti
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 113
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4461 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Én a legutolsó i30-ba kiváltottam a HD-t SSD-re. Sikerült vennem egy kis 1GB-os kapacitásút. Igaz hogy nem yamaha, de abban hibátlanul és gyorsan ment.
Ki kell próbálni.
Ki kell próbálni.
Buba
-
alexlee76
- Kiemelt tag
Sziasztok! Valki tudja hogy a psr s770-be hogyan kell az újrakutyult midit elmenteni úgy hogy meg is őrizze azokat? Stilusnál már meg van
Hangszerem Yamaha tyros3