Szeretném ismételni önmagam, hogy nem azért vagyok itt hogy bele "ugassak" és okoskodjak itt a dolgokba, hanem azért, hogy tapasztalatokat cseréljünk segitsük egymást... és esetlegesen azért ha valaki előrébb jár valamiben akkor attól tanuljak tanuljunk ( elnézést az ékezetekért néhol... nem magyar a billentyüzet)
Attól hogy 0,06 a hozzászólásom nem kell lenézni és ezért itékezni, attól hogy nem sokat szólok hozzá a dolgokhoz szerintem nem vagyok kisebb rendű... szerintem!
Természetesen egyetértek azzal hogy mint irtam is hogy a yamaha nem jó húzása volt kivenni a meglévő és jól bevált funkciókat.... ezzel a dologgal visszafelé fejlődött... de mint minden más márkában is butitanak dolgokat és lenyomják belénk hogy ez jó...
Akkor segits légyszives mert lehet, hogy én nem vagyok 'tudatában" a dolgoknak de a Y.E.M ( cpf, ppf, uvi, sf2 ) (wav) kiterjesztésű fájlokat kezel!Attila írta:
Magyarázd meg légyszi, hogyan adsz hozzá egy szemple-hangmintát a meglévő ppi-hez, úgy hogy közben ne törölje az előző munkádat ?!
Köszi
milyen meglévö "ppi" -hez szeretnél te szemple hangmintát adni? Nem értem a kérdést!