Üdv. Sambácsi.köszönöm válaszod,igen van könyvem de nem magyar. pedig írja hogy 16 mb flash memória áll, hangszínek,dobfelszerelések,és stílusok rendelkezésére.már mint ez a szintetizátor tulajdonságainál online olvastam. de köszönömSambácsi írta:Szervusz, "urbi87050" fórumtárs!urbi87050 írta:Sziasztok fórumtársak,egy olyan kérdésem lenne: yamaha psr s 650-em van és nem tudom hogy kell rá hangszínt és dobszettet rakni. ha valaki tudna ebben segíteni nagyon megköszönném.
A gépkönyvben elolvashatod.
Ha nem találod benne. akkor nem tudja.
Túl kicsiny a memória kapacitása...
Talán a nagyobb testvérek képesek erre.
Hangszínt Tyros2-től felfelé, dobszettet csak Tyros3-tól felfelé lehet "rárakni".
Üdv.Sambácsi.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
-
urbi87050
- Újonc
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: yamaha psr s650
- Adott köszönetek: : 13 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 96 alkalommal
Re: Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
-
urbi87050
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: yamaha psr s650
- Adott köszönetek: : 13 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 96 alkalommal
Szia carlo33. esetleg próbáltad már lejjebb venni a kiséret hangerejét?carlo33 írta:Sziasztok, psr 950-essel kapcsolatban kérdezném, vannak bizonyos user stilusok, ahol a hangszín hangerejét feltolom 127-re és még igy is halk, elnyomja a kiséret, mi lehet az oka?Tudom hogy van egy balance a mixerben, de ezenkívül, nincs valahol egy rejtett beállítás?
- carlo33
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 8
- Hangszer: Yamaha psr S950
- Adott köszönetek: : 106 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 132 alkalommal
Szia urbi87050!urbi87050 írta:Szia carlo33. esetleg próbáltad már lejjebb venni a kiséret hangerejét?carlo33 írta:Sziasztok, psr 950-essel kapcsolatban kérdezném, vannak bizonyos user stilusok, ahol a hangszín hangerejét feltolom 127-re és még igy is halk, elnyomja a kiséret, mi lehet az oka?Tudom hogy van egy balance a mixerben, de ezenkívül, nincs valahol egy rejtett beállítás?
Persze azt írtam is ,hogy pillanatnyilag meg tudom oldani, ha a a hangszín javára eltolom a hangerőt, de nekem azzal van problémám, hogy hiába van feltolva a hangszín max hangerőre, ugyis halk, pl egy gyári stilushoz képest, és nem lehet hangosítani tovább.Tehát gondoltam beállítom és elmentem, de nem tudom tovább hangosítani a hangszínt.De csak bizonyos kész stilusoknál van igy.De azért köszi
- Vangelix
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Musikant
- Adott köszönetek: : 38 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 11 alkalommal
Adatlap
Fajl neve:
Marka:
Szeria:
Tartalom:
Stilus:
Leiras: Üdvözletem mindenkinek, mivel csak nemrég tértem át Korgrol Yamahára, lenne egy pár kérdésem azokhoz, akik ismerik a psr3000-est. Az érdekelne, hogy ez a hangszer nem olvassa az usb sticket, mert mindig kiírja, hogy formázatlan, de ha próbálom formázni, lépik ki a menüből, az usb-s floppy meghajtóról gond nélkül beolvas mindent. Talán nagy a4, illetve 8 gb-os pendryve? Köszönöm mindenkinek a segítséget
Fajl neve:
Marka:
Szeria:
Tartalom:
Stilus:
Leiras: Üdvözletem mindenkinek, mivel csak nemrég tértem át Korgrol Yamahára, lenne egy pár kérdésem azokhoz, akik ismerik a psr3000-est. Az érdekelne, hogy ez a hangszer nem olvassa az usb sticket, mert mindig kiírja, hogy formázatlan, de ha próbálom formázni, lépik ki a menüből, az usb-s floppy meghajtóról gond nélkül beolvas mindent. Talán nagy a4, illetve 8 gb-os pendryve? Köszönöm mindenkinek a segítséget
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 113
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Szia,
A 3000 emlékeim szerint max 2GB-os stickket lát. De abban is válogatós egy picit. Egy 1GB-os ócska pendrrive-ot próbálj ki benne, és szerintem működni fog.
midi és tílus tartalomnak az 512 is bőven sok, hiszen ezek nem mp2 mp3 vagy más audio fájlok, hogy nagy helyet foglaljanak. 30-120 kb egy fájl. de az átlag 50 körül van. Minek ahhoz az asok GB?
Remélem segítettem valamit.
Üdv
A 3000 emlékeim szerint max 2GB-os stickket lát. De abban is válogatós egy picit. Egy 1GB-os ócska pendrrive-ot próbálj ki benne, és szerintem működni fog.
midi és tílus tartalomnak az 512 is bőven sok, hiszen ezek nem mp2 mp3 vagy más audio fájlok, hogy nagy helyet foglaljanak. 30-120 kb egy fájl. de az átlag 50 körül van. Minek ahhoz az asok GB?
Remélem segítettem valamit.
Üdv
Buba
- Joe83
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 95
- Hangszer: Gonosz2 :)
- Adott köszönetek: : 921 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 772 alkalommal
Szia Vangelix!
Számítógépen formázd meg a pendrive-ot FAT32-re!
Ezután a hangszerben már mennie kell.
Illetve ha mégse, akkor miután a pcvel megformáztad, utána egyből a hangszeren is formázd.
Még valami eszembe jutott. Melyik verziójú oprendszer van a hangszeren?
Mert PSR-3000-nél az 1.80 a legfrissebb. Ha korábbi, akkor frissítened kell, mivel a korábbi oprendszereknél voltak fennakadások...
Innen le tudod szedni a legfrissebb rendszert: http://download.yamaha.com/search/produ ... _id=106898
Üdv: Joe
Számítógépen formázd meg a pendrive-ot FAT32-re!
Ezután a hangszerben már mennie kell.
Illetve ha mégse, akkor miután a pcvel megformáztad, utána egyből a hangszeren is formázd.
Még valami eszembe jutott. Melyik verziójú oprendszer van a hangszeren?
Mert PSR-3000-nél az 1.80 a legfrissebb. Ha korábbi, akkor frissítened kell, mivel a korábbi oprendszereknél voltak fennakadások...
Innen le tudod szedni a legfrissebb rendszert: http://download.yamaha.com/search/produ ... _id=106898
Üdv: Joe
Yamaha Genos2, Allen&Heath CQ18T, 2db Behringer DR112 DSP, Austrian Audio OD505..
- Vangelix
- Kiemelt tag
Nagyon köszönöm a válaszokat, már próbáltam formázni, de lépik ki a menüből a szinti, és újra csak a Formázatlan eszköz üzenet jelenik meg. Talán Bubamara ötlete lesz a megoldás, szerzek valahonnan egy kisebb sticket. Azt sajnos nem tudom milyen op rendszere van, mivel azt sem tudom hol lehetne megnézni, a használatit még nem volt időm átolvasni.
- Vangelix
- Kiemelt tag
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 56
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Szia Vangelix!
Üdvözlünk a fórumunkon! Egy kis útbaigazítással had segítsek neked. A hozzászólásaidat légy szíves ne a leírás mezőbe írd bele, mert akkor megjelenik a komplett fejléc, mint ahogy nálad meg is jelent. A fejlécet a leírással együtt stílus, hangszín feltöltésekkor kell kitölteni. Sima beszélgetéskor a leírás mező alatti nagy fehér szövegmezőbe kell írnod, a smile ikonoktól balra.
Köszi, és további jó fórumozást!

Üdvözlünk a fórumunkon! Egy kis útbaigazítással had segítsek neked. A hozzászólásaidat légy szíves ne a leírás mezőbe írd bele, mert akkor megjelenik a komplett fejléc, mint ahogy nálad meg is jelent. A fejlécet a leírással együtt stílus, hangszín feltöltésekkor kell kitölteni. Sima beszélgetéskor a leírás mező alatti nagy fehér szövegmezőbe kell írnod, a smile ikonoktól balra.
Köszi, és további jó fórumozást!
Üdv.: Apelláta
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 56
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Mire megírtam a szöveget, már látom rájöttél.

Üdv.: Apelláta