én éppen ezért nem fektetek nagy történetbe, maradok egy Tyros1-nél, ill. Ketron Midjay plus-nál.
Lagzizásra, és még sokkal többre is pontosan elég. Pa3X vagy akár Audaya, vagy Tyros5 lagzizásra?
Biztos nem. Azzal egyet értek, hogy csak villogásra vannak ezek a hangszerek a színpadon sok zenésznél.
Az egyik kollégámnak lesz esküvője Romániában, és mutatta a zenekart. Dynacord cucc, 4fő - dob, két szinti, énekes lány - elektromos Roland dobszett, Tyros5 76, Pa3x 73, Spider pro, Beta 87A. És ezért a cuccon való megszólalásért 1500 eurot kapnak a buli végén. És itt jön az, hogy mi mennyiért is zenélünk? És milyen eszközökön is játszunk? Olyanon mint Ők, sőt mi nem holmi Dynacord, mi QSC, Trevis, meg Martin Audio, Ketron, Kronos, és kevesebbért megyünk zenélni. Ez mi ha nem villogás? Miért lenne jó, ha vst cucc lenne a hangszerben? Azt sem tudnánk mire használni, mert a "Sej, haj Rozi"-hoz nincs szükség szeplerezéshez, és vst-re sem.
Én azt gondolom, hogy nem rossz a T5, igazán jól szól, és tényleg jó volt ez a bemutató. Hogy most így együtt tudom használni a Ketront a T1-el, így lehet hallani igazán a különbséget. Egy biztos, hogy hangszer sem ér ennyit. Annyira el vagyunk tévedve a hangszervásárlás terén, hogy nem is igaz.
Mondok egy példát. A Ronaldo felhúz a lábára egy Nike Mercurial Vapor stoplist. Csuda szép ...