|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- Zongorista28
- Moderátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 25
- Hangszer: Roland VA-76, Roland E-5
- Adott köszönetek: : 498 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 709 alkalommal
Re: Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Ha jól tudom, de nem mernék rá mérget venni, 65 MB-ig.
A rögtönzés világa: A Jazz
Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége
- Botyros3
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 26
- Hangszer: Ketron Audya5
- Adott köszönetek: : 187 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 94 alkalommal
Biztos, hogy 65 MB bővíthető a RAM. Ha érdekel itt még van pár infó:
http://usa.yamaha.com/products/musical- ... mode=model
http://usa.yamaha.com/products/musical- ... mode=model
- Botyros3
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 26
- Hangszer: Ketron Audya5
- Adott köszönetek: : 187 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 94 alkalommal
Sziasztok!
Most kezdtem egy kicsit bele merülni a Voice Set állításaiba, és lenne egy kérdésem: ha beállítok pl Mellow Finger hangszínt és azt el mentem a USER-be, miért nem tudom ezt a hangszínt ritmusba be rakni??? mit nem csinálok jól? vagy ott csak a jobb kéznek hangszíneit állíthatom?!
üdv
Botyros3
Most kezdtem egy kicsit bele merülni a Voice Set állításaiba, és lenne egy kérdésem: ha beállítok pl Mellow Finger hangszínt és azt el mentem a USER-be, miért nem tudom ezt a hangszínt ritmusba be rakni??? mit nem csinálok jól? vagy ott csak a jobb kéznek hangszíneit állíthatom?!
üdv
Botyros3
-
exre2
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Tyros 4 Roland Prelude
- Adott köszönetek: : 53 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 58 alkalommal
- Kapcsolat:
HunHyper írta:Minden szervíz lehúzza a jónépet... Sajnos nálunk ez népbetegség...
Én sem vittem szervízbe a Yamit a vokálprocesszor torzítása miatt, mert tudtam, hogy a gatyám is rámenne...
használom proci nélkül... nekem szimplán elkezd torzítani pár nótát követően...
Tudom Joe, hogy mondtad, hogy vigyem el, de még magamhoz képest is meg vagyok csúszva a dolgaimmal
és most sajnos nem az S900 a legfontosabb tennivalóm...
Hat azert nem mindegyik szerviz ijen
- Bacsi100
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 10
- Hangszer: Yamaha Tyros 2
- Adott köszönetek: : 12 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 9 alkalommal
Sziasztok!
Következő problémával találkoztam a héten! Találtam egy jó videót a Tyros 2-ről a Yamaha honlapján, és ott bemutatták hogy kell fellépni a géppel az interneten keresztül a Yamaha honlapjára, és onnan különböző dolgokat letölteni a gépre! Na, erre felbuzdulva elszaladtam vettem egy LAN-USB adaptert, mert csak ez hiányzott nekem hozzá. Hazajön, összedug úgy ahogy a videón van ,és vár, hogy előjöjjön a várt oldal! Ehejett kiírta, hogy ezt az adaptert nem támogatja a Tyros, és kiadott kb.20 típust amit viszont igen! Természetesen azok közűl egyik sem volt sehol elérhető, mert ezek természetesen nem az olcsó kategóriába tartoznak! Sebaj, megrendeltem egy internetes égtől az egyiket, mert már érdekelt egyre inkább a dolog, hátha lesz valami értelme! Tegnap meg is érkezett, versenyzői gyorsasággal,és hatalmas reményekkel összedugtam, és láss csodát, erre is ugyanazt írta ki! Az annyjuk valagát! Miért írják bele a listába, ha utána mégsem fogadja el? Kidobtam egy valag pénzt a semmiért?
Valakinek valami ötlete, tapasztalata -e téren?????
Következő problémával találkoztam a héten! Találtam egy jó videót a Tyros 2-ről a Yamaha honlapján, és ott bemutatták hogy kell fellépni a géppel az interneten keresztül a Yamaha honlapjára, és onnan különböző dolgokat letölteni a gépre! Na, erre felbuzdulva elszaladtam vettem egy LAN-USB adaptert, mert csak ez hiányzott nekem hozzá. Hazajön, összedug úgy ahogy a videón van ,és vár, hogy előjöjjön a várt oldal! Ehejett kiírta, hogy ezt az adaptert nem támogatja a Tyros, és kiadott kb.20 típust amit viszont igen! Természetesen azok közűl egyik sem volt sehol elérhető, mert ezek természetesen nem az olcsó kategóriába tartoznak! Sebaj, megrendeltem egy internetes égtől az egyiket, mert már érdekelt egyre inkább a dolog, hátha lesz valami értelme! Tegnap meg is érkezett, versenyzői gyorsasággal,és hatalmas reményekkel összedugtam, és láss csodát, erre is ugyanazt írta ki! Az annyjuk valagát! Miért írják bele a listába, ha utána mégsem fogadja el? Kidobtam egy valag pénzt a semmiért?
Valakinek valami ötlete, tapasztalata -e téren?????
- viskib
- VIP
- Hozzászólások a témában: 143
- Hangszer: YAMAHA
- Adott köszönetek: : 855 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal
ne t-home, és upc- netekkel próbáld hanem kábel-net.el azzal nekem működött bár nekem sincs olyan nenéméknél olyan van és avva nem kell se csatlakozni semmi egyből bedugtam a hangszerbe a kábelt és már ment is.
Ricsike
- Bacsi100
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 10
- Hangszer: Yamaha Tyros 2
- Adott köszönetek: : 12 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 9 alkalommal
Köszönöm a gyors választ !
Én Tökölön lakom, nálunk Inviteles a net, de az a baj, hogy a Tyrosban USB-s satlakozója van a netnek, és a LAN kábel meg ugyebár nem USB-s, ezért kell az a rohadék adapter! Nem tudok másképp kábelt csatlakoztatni a géphez! Egyáltalán van értelme vele felmenni a Yamahához? Lehet értelmes, használható dolgokhoz hozzájutni??
Én Tökölön lakom, nálunk Inviteles a net, de az a baj, hogy a Tyrosban USB-s satlakozója van a netnek, és a LAN kábel meg ugyebár nem USB-s, ezért kell az a rohadék adapter! Nem tudok másképp kábelt csatlakoztatni a géphez! Egyáltalán van értelme vele felmenni a Yamahához? Lehet értelmes, használható dolgokhoz hozzájutni??
- viskib
- VIP
- Hozzászólások a témában: 143
- Hangszer: YAMAHA
- Adott köszönetek: : 855 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal
ingyenesként nem hiszem a vásárolható dolgok annál inkább én vásároltam jó pár dolgott és teljes mértékben elégedett voltam
Ricsike
- Zongorista28
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 25
- Hangszer: Roland VA-76, Roland E-5
- Adott köszönetek: : 498 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 709 alkalommal
Yamaha Psr-3000-be ilyen SD kártya való? A Sony 4 Gb ra gondoltam
http://www.electropark.hu/sony-4gb-sdhc ... 91d5b15a8a
http://www.electropark.hu/sony-4gb-sdhc ... 91d5b15a8a
A rögtönzés világa: A Jazz
- Joe83
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 95
- Hangszer: Gonosz2 :)
- Adott köszönetek: : 921 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 772 alkalommal
Szia druszám!
Nem, nem SD kártya megy bele, hanem SmartMedia kártya és abból is max a 128Mb-osat kezeli!
Itt egy eladó: http://www.expressz.hu/smart-media-kart ... -44928559/
Üdv: Joe
Nem, nem SD kártya megy bele, hanem SmartMedia kártya és abból is max a 128Mb-osat kezeli!
Itt egy eladó: http://www.expressz.hu/smart-media-kart ... -44928559/
Üdv: Joe
Yamaha Genos2, Allen&Heath CQ18T, 2db Behringer DR112 DSP, Austrian Audio OD505..