|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Roland - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 40
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4461 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Re: Roland - Technikai kérdések/válaszok
Sok minden elszállhatott benne, de ez már picit több, mint amit magadnak barkácsolással megjavíthatsz. Keress egy szererőt, vagy vidd szakszervizbe.
Végig kell mérni szervizmanual alapján a mainboardot és a kimeneteket és megkeresni a hibát.
Valójában nem lett volna szabad elszállnia, mert van benne némi védelem.
Végig kell mérni szervizmanual alapján a mainboardot és a kimeneteket és megkeresni a hibát.
Valójában nem lett volna szabad elszállnia, mert van benne némi védelem.
Buba
- kicsipumek
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Roland VA-7
- Kapott köszönetek: : 1 alkalom
Ez az új Roland egy vicc...
A kijelzők pffff... '82-ben a 7 zenés kvarcórámon volt ilyen... Az utolsó kínai gyerekjátékon komolyabb van ma már!
Ha így folytatják akkor a LIDL-ben már idén karácsonyi ajándéknak lehet majd Roland szintit venni!
A kijelzők pffff... '82-ben a 7 zenés kvarcórámon volt ilyen... Az utolsó kínai gyerekjátékon komolyabb van ma már!
Ha így folytatják akkor a LIDL-ben már idén karácsonyi ajándéknak lehet majd Roland szintit venni!
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 29
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 38
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Elvileg decembertől elérhető...
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
-
gabati
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 18
- Hangszer: Korg PA3XPro Musikant, Roland G70, Roland JV80,D50
- Adott köszönetek: : 1147 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 176 alkalommal
- Kapcsolat:
Üdv.
G 70- re valaki tett-e fel 3.02 verziós operációs rendszert? Van valakinek tapasztalata a 3.02 rendszer müködésével kapcsolatban? Tudna valaki infót adni hogy lehet ujra tenni az operációs rendszert a G 70-nek.
Köszönöm előre is.
Üdv. Attila
G 70- re valaki tett-e fel 3.02 verziós operációs rendszert? Van valakinek tapasztalata a 3.02 rendszer müködésével kapcsolatban? Tudna valaki infót adni hogy lehet ujra tenni az operációs rendszert a G 70-nek.
Köszönöm előre is.
Üdv. Attila
- B.Bazsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 138
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1045 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1464 alkalommal
Nekem a 3.02-es op.rendszer fut rajta, és idehaza én csináltam meg én raktam fel saját magam. Tapasztalat: az egyik "legfeltűnőbb" a 3.02-nél a 4-es variáció fill-jénél van. A korábbi verziók a 4-es variáció fill-ezésénél a "3- ról 4-re fill"-t alkalmazták, ennél az op -nál a "4-ről 3-ra fill"-t játsza be a gép a 4-es variáció fill-ezésénél. Talán még egy valami van ami minimális funkcióbeli változást hozott, de megmondom őszintén hogy nem tudom mi az. Stabilnak ugyanolyan stabil a rendszer mint a 3-0-ás verzió, megbízható, üzembiztos, soha nem fagyott még le. Telepítése a következő: le kell tölteni hozzá a 3.01-es verziót, mert erre épül a 3.02-es. Mivel elég régen csináltam már és csak egyszer csináltam, 98 %-ban vagyok benne biztos hogy így csináltam. Szóval letöltöttem a 3.01-est és a 3.02-est és mindkettőt megnyitottam. A 3.02-es csak egy valamilyen program file-t tartalmaz, a 3.01-esben több file is van, és a 3.02-es file-t bemásoltam a 3.01-es mappába. Tehát gyakorlatilag ezt az egyet kell kicserélni vagy bemásolni. Ha magvan bezárjuk a mappát, innentől már nincs szükség a 3.02-es mappára, csak a 3.01-esre amibe bemásoltuk a 3.02-est. A telepítés menete a rolandee.hu-n fönnt volt részletesen, a 3.0-ás verzió frissítésel megegyező módon kell megcsinálni, nem tudom fönn van-e még. Nem árt ha van egy szünetmentes táp amin rajta van a hangszer a telepítés idején, mert állítólag elég nagy kalamajkát csinál egy áramszünet, én nem használtam szünetmentest, de hál'istennek nem volt áramszünet. Nem nehéz, nem bonyolult, az egész telepítés megvan pár perc alatt.gabati írta:Üdv.
Köszönöm előre is.
Üdv. Attila
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.
-
gabati
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 18
- Hangszer: Korg PA3XPro Musikant, Roland G70, Roland JV80,D50
- Adott köszönetek: : 1147 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 176 alkalommal
- Kapcsolat:
Köszönöm szépen B.Bazsi. Gondolom a frissítés előtt le kell menteni a szettet, ahhoz, hogy megmaradjon minden beállítás, és telepÍtés után ujra felrakni a szettet. Üdv. Attila.
-
Balumackoo
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Kawai Z1000
Olyan személy segítségét szeretném kérni, aki dolgozott már D20-s rolandon! Ugyan sok mindent lefordítottak rajta, de hát nem eleget. Sajnos pont a lényeges részeket nem sikerült kibogozni. Ezért lenne szükségeem egy türelmes, és segítőkész személy elérhetőségére!!!
Előre is köszönöM!
Előre is köszönöM!
- jimmy5
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 10
- Hangszer: Yamaha PSR-SX700,IBANEZ RG450
- Adott köszönetek: : 8 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 17 alkalommal
Sziasztok !
Kinek van tapasztalata már a Roland E-A7-el ?
Vélemények ?
Megéri az árát vagy inkább egy BK-9 ?
előre is köszi
Kinek van tapasztalata már a Roland E-A7-el ?
Vélemények ?
Megéri az árát vagy inkább egy BK-9 ?
előre is köszi
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 38
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Az expon kipróbáltam és a bemutatót is meghallgattam! Meggyőződésem, hogy nem éri meg az árát, mint ahogy a BK9 sem!
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!