Hozzászólás: # 32590Hozzászólás
B.Bazsi
2015.04.26. 10:44
Mikro a G70-t megvettem, a tulajnak egy E80 is ott figyelt a g70-el egy állványon. Természetesen megsasoltam, meghallgattam. Annyit az elején szögezzünk le hogy hiába ugyanazon hangkészlet, nem egy kategória hangzásban a két hangszer, fényévekkel jobb az E80 mint az e60, többek között a master eq-nak, kompresszornak, sávonkénti eq-nak köszönhetően. Azt se hagyjuk figyelmen kívül hogy 2 srx kártyával bővíthető, egy igazi hangerőművé varázsolható. Belerakni egy srx dobkártyát meg egy frankó hangszínkártyát jó kis basszerokkal, aztán oda lehet állítani bármelyik másik mellé... Saját hangszórója óriásit szólt és nagyon szép hangja van. Ami jobb benne mint a G70-ben, az a vokál része. Hogy ez szoftveres vagy hardveres okra vezethető vissza azt nem tudom, de tény hogy lényegesen jobb a vokálgépe mint a g70-nek. Aztán van még benne olyan "apró ság" mint orgona mód ami az e60-ban nincs. Akitől megvettem a g70-t, volt még neki egy pa1 x pro-ja, a g70, e80, pa1x pro- trióból 2 gépet eladott a tulaj, az egyiket én vettem meg, a másik meg a korg volt amit nem tartott meg....
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.