A legtöbb bemutató videón, legyen az bármelyik gyártó, szinte mindig maximumra fel van tolva az összes poti...
Itt is csak azért vannak lehúzva, hogy csak a dob sávot halljuk...

Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat ![]() Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ![]() |
Moderátor: Moderátorok
Az attól függ, hogy mit állítasz be a midi beállításokban... Ha mondjuk egy SD90 modulra rákötsz egy Korg Pa3X-et, akkor simán tudod használni csak az SD90 hangszíneit... Bármi megoldható, beállítás kérdése az egész... Nekem az SD9-re van kötve egy Korg Krome, ami úgy funkcionál, hogy az arranger részt mindkét hangszer bal kezén tudom vezérelni, míg a jobb kézen mindkét hangszerből a saját szóló hangszíne megy.... Üdv...
Az attól függ, hogy mit akarsz játszani!viskib írta: ↑2022.06.13. 14:17Egy új ötletem van átfogóban...
Nord Stage3 + Ketron Lounge!
Kinek mi lenne erről a véleménye aki ismeri a gépeket!?
Nordot ismerem 2EX em volt most váltanék erre a koncepcióra!
Főleg a saját dob loopjaim használnám hangszinekre nyilván a Staget! Van valaki aki, ha nem is pont ugyan ebben a felállásban de így használja?![]()