almatom írta: Ez ilyen formában nem igaz!
Az XD9 24 mb-os hullámformával dolgozik, míg az SD1 48mb-tal.
Audya még nagyobb...
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
almatom írta: Ez ilyen formában nem igaz!
Szia Tamás! Én csak azt írtam amit a használati utasításban olvastam, ott azt írják idézem: Az sd1 utódja,ahelyett hogy mint a szokásos általában a hangszer képességeit és hangját csökentettűk volna,mi inkább egy olyan tipus fejlesztését tekintettük fontosnak,mely kompromisszumok nélkül megtartja vezető elődjének hangminőségét stb.almatom írta: Ez ilyen formában nem igaz!
viskib írta:Üdv. crybaby
Ez már nagyon sokat fel hozott téma többet között én is fel hoztam már az SD-1 -et
Én xD9-et próbáltam tyros1-em el szemben dobokat simán verte hangszínek elég gyengék voltak SD-1-ben már biztosan azok is jobbak.
Kapcsolat-ot biztosan tudsz kötni számítógéppel különben nem tették volna bele![]()
Én nekem még soha nem volt ketron-om de más hangszerek igen valamelyikben csalódtam valamelyikben nem ki kell próbálod egyet hozzá hogy ezt meg tud én is így tudtam meg.
De! ha neked nem kell az SD1-csere nekem szívesen át passzolhatod TYROS1-et adnék érte újszerű-t és CUSTOM DOBOKKAL- nem olyan mint amilyennek képzelnéd![]()
Többi kérdésre válaszolva mindent meg lehet vele oldani ha el akadsz itt biztosan segítenek szerintem minden ugyan úgy szerezhető hozzá
http://ketron.com/itemdetails.asp?mod=SD1 -nézz be ide is
Jó hangszer az SD1![]()
Ketron- Profi beszámolóhoz ALMATOM-ot ajánlom, remélem hozzá szólcrybaby írta:viskib írta:Üdv. crybaby
Ez már nagyon sokat fel hozott téma többet között én is fel hoztam már az SD-1 -et
Én xD9-et próbáltam tyros1-em el szemben dobokat simán verte hangszínek elég gyengék voltak SD-1-ben már biztosan azok is jobbak.
Kapcsolat-ot biztosan tudsz kötni számítógéppel különben nem tették volna bele![]()
Én nekem még soha nem volt ketron-om de más hangszerek igen valamelyikben csalódtam valamelyikben nem ki kell próbálod egyet hozzá hogy ezt meg tud én is így tudtam meg.
De! ha neked nem kell az SD1-csere nekem szívesen át passzolhatod TYROS1-et adnék érte újszerű-t és CUSTOM DOBOKKAL- nem olyan mint amilyennek képzelnéd![]()
Többi kérdésre válaszolva mindent meg lehet vele oldani ha el akadsz itt biztosan segítenek szerintem minden ugyan úgy szerezhető hozzá
http://ketron.com/itemdetails.asp?mod=SD1 -nézz be ide is
Jó hangszer az SD1![]()
Köszi a reagálást!
A pc kapcsolattal kapcsolatban:D az evidens, hogy összelehet vele kötni, ugye Midi kapcsolat az alap. de a Pc kapcsolat arra való-e hogy a Hdd-re vagy esetleg a Sapmler részébe töltsünk fel állományokat?
Kedves "Asterix" Leköteleznél, ha valamilyen formában hozzásegítenél az SD1 magyar kezelésihez. Jelenleg egy SD1 plust használok, és gyér angol tudásom miatt sajnos nagyon nehezen haladok a hangszer megismerésével.Asterix írta:Én használtam Audyát. Gyorsan eladtam, mint ahogyan rengetegen eladják azt a hangszert. Rengeteg az apró hibája. Fantasztikusak az audió alapú stílusai, de ahhoz képest a midijei rosszul szólnak. A midi alapú SD-1-ből konvertált stílusai, amik a 4-es szofttal jöttek sokkal rosszabbul szólnak, mint az SD-1-ben az eredetiek Akárhogy próbáltam az Audyát beállítani, az SD-1 ezekben jobban szólt.
A szóló hangokban nem lehet érezni a különbséget az SD-1 és az Audya között.
SD-5-höz nincs, de SD-1-hez van gépkönyvem.
Kecskeméten lefordíttatták az Audya 5 gépkönyvét már. Telefonszámban tudok segíteni privátban.