|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
KETRON - használhatósági tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
-
malko
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 43
- Hangszer: yamaha Genos2
- Adott köszönetek: : 220 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 784 alkalommal
Re: KETRON - használhatósági tapasztalatok
Remélem meggyőztelek Robika, hogy nem a midi kábel a ludas:)
Zaj keltő források: Yamaha Genos2, Allen&Heath SQ-5, Dbx Venu 360, Presonus 328Ai, Presonus 312Ai, 6db Kv2 audio sub, Neumann kms105
- almatom
- VIP
- Hozzászólások a témában: 178
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal
Malkó, küld el a midit, pont azt, amivel felvetted a dalt!
Még mindig van egy sejtésem, hogy mi lehet ez.......... Had nézzem meg, mert hátha...... almatom géméles címemre.
Még mindig van egy sejtésem, hogy mi lehet ez.......... Had nézzem meg, mert hátha...... almatom géméles címemre.
-
malko
- VIP
almatom írta:Malkó, küld el a midit, pont azt, amivel felvetted a dalt!
Szia Tomi!
Szívesen átküldöm meg még másik 10-et is ha akarod, de ha usb-bén keresztül használom akkor tökéletes.
Úgy hajlít ahogy kell és egyszer sem hibázik. De most komolyan kifogtam egy hibás terméket? Vagy nem hiszem, hogy e széles nagy világban csak nekem van ezzel problémám. Aki használja ezt a modult milyen módom köti össze a hangszerrel? Van valami más alternatíva amit én nem tudok. Nekem jó lenne usb-én is csak még nem találtam olyan midi kábelt ami a Tyros és sz sd1000-hez jó lenne. Ha valaki tud ilyet mondani annak örülnék.
Üdv Malkó!
Zaj keltő források: Yamaha Genos2, Allen&Heath SQ-5, Dbx Venu 360, Presonus 328Ai, Presonus 312Ai, 6db Kv2 audio sub, Neumann kms105
-
Tamás01
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 27
- Hangszer: varranger2 Ketron Audya76
- Adott köszönetek: : 216 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 162 alkalommal
Szia Malkó! Nekem volt hasonló problémám, (varranger2-t használok sd2-vel) usb-midi kábel volt a ludas. Mióta ezt használom: http://www.hangszerdiszkont.hu/roland-u ... -atalakito mindenféle probléma megoldódott. Küldj át egy midit és megnézem mit csinál vele az sd2.
-
malko
- VIP
Szia Tamás!
Az lehet, hogy egy midi kábel a hunyó, de hogy mind a kettővel ezt csinálja az már kicsit gyanús.
Én ezt használom:
https://www.roland.com/global/products/um-1ex/
Én szívesen átküldök bárkinek bármennyi midit de nincs értelme mert amiben hajlítás van mindegyikkel ezt csinálja KIVÉVE AZ USB PORT ott minden hibátlanul működik. Ha nem lenne jó a midi akkor ott is gatyázna velem. Én szívesen elküldöm a modult is bárkinek kipróbálásra csak szóljon és postázom de komolyan. Még egy-két napot adok neki aztán lehet én leszek az első ember aki szét fog verni egy ilyen kütyüt. Még ma megvárom szilveszter barátomat, hogy ő is nézze meg otthon az övét.
Az lehet, hogy egy midi kábel a hunyó, de hogy mind a kettővel ezt csinálja az már kicsit gyanús.
Én ezt használom:
https://www.roland.com/global/products/um-1ex/
Én szívesen átküldök bárkinek bármennyi midit de nincs értelme mert amiben hajlítás van mindegyikkel ezt csinálja KIVÉVE AZ USB PORT ott minden hibátlanul működik. Ha nem lenne jó a midi akkor ott is gatyázna velem. Én szívesen elküldöm a modult is bárkinek kipróbálásra csak szóljon és postázom de komolyan. Még egy-két napot adok neki aztán lehet én leszek az első ember aki szét fog verni egy ilyen kütyüt. Még ma megvárom szilveszter barátomat, hogy ő is nézze meg otthon az övét.
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 256
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Nekem egy Roland/Boss Expression pedál nem működött a Yamahámmal normálisan, saját kábelt kellett hozzá készíteni...
A Rolandos ismerősnél hibátlan volt...
Nem lehet, hogy a Roland kicsit másképpen kezel valamit, ezért a kábel nem 100%-ig kompatibilis a Yamahával???

A Rolandos ismerősnél hibátlan volt...
Nem lehet, hogy a Roland kicsit másképpen kezel valamit, ezért a kábel nem 100%-ig kompatibilis a Yamahával???
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
-
malko
- VIP
Nem Yamahával kell neki hanem Ketron Sd1000. De a másik egy sima natúr mezei midi kábel.HunHyper írta: Nem lehet, hogy a Roland kicsit másképpen kezel valamit, ezért a kábel nem 100%-ig kompatibilis a Yamahával???
- almatom
- VIP
- Hozzászólások a témában: 178
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal
Most már ne küld Malkó, mert Frankfurtban vagyok!
De nem véletlenül kértem tegnap, hogy küld át.....
De nem véletlenül kértem tegnap, hogy küld át.....
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 256
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Holnap SD9 nyomkodás? 
Húúúú, most irígy vagyok egy kissé...
Érezd jól magad!!!

Húúúú, most irígy vagyok egy kissé...
Érezd jól magad!!!
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 26
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Ketron Sd4 modullal soha nem voltak ilyen problémáim, se USB, se sima midi használat esetén sem.
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!