A PA2x nagyon jó volt az SD-1-el, mert a sliderekkel pillanatok alatt befaragtam a midiket az SD-1 hanggenerátorára. A PA3x-hez már nem jó az SD-1, mert a PA3x alapból jobban szól midiknél. De természetesen az audió stílusokat még a Musikantom sem közelíti meg. Csak ameddig az Audya 1-et ér midiben 10-et stílusban, addig a Korg egy stabil 4-est hoz mindenben. És ez nem volt nálam mindegy.
És a másik dolog, nekem még 4-es szofttal volt az Audya. Abban bizony az SD-1 gyár által betöltött stílusai sokkal gyengébben szóltak, mint az SD-1-ben. Benne voltak a jól megszokott stílusaim, de nem volt meg az a kemény hangzása, amit én szerettem az SD-1-ben. 3 hónapon keresztül együtt próbálgattam a két hangszert és nem sikerült az Audyaán behoznom azt a hangzást, amit beállítottam és megszerettem az SD-1-en. Kíváncsi vagyok Buba már az 5-ös szofttal erre mit fog mondani. Hátha változtattak már rajta. Neki most akkor van lehetősége, hogy a 2 hangszert egyszerre hallgassa meg...
Remélem lejön a hozzászólásomból, hogy szívem csücske a KEtron, csak kicsit reálisan látom távolabbról adolgokat...