|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
KETRON - használhatósági tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 119
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: KETRON - használhatósági tapasztalatok
SD9-ről valakinek nincs tapasztalata? Lehet egyáltalán már kapni?
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 256
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Valaki ismeri ezt a csomagot?
http://www.ajamsonic.com/styles.html
http://www.ajamsonic.com/styles.html
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- marton1974
- VIP
- Hozzászólások a témában: 61
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
Hiába nem mai hangszer már az Audya,de stílusok terén nekem jobban bejött mint az SD7.A billentyűzete is sokkal jobb.De ennyi.Az SD7 a maga érintő kijelzőjével "stabilabb" szoftverével meg hogy jobban játsza a midiket stb.egy bulisabb,haknisabb hangszer...
Na kíváncsi leszek az SD9 PRO hova lesz sorolható,meg hogy mennyi plusz lesz benne az SD7-en felül.Így első ránézésre talán a billentyűzet az jobb lesz...a többi meg majd a vallatásnál derül ki...
Na kíváncsi leszek az SD9 PRO hova lesz sorolható,meg hogy mennyi plusz lesz benne az SD7-en felül.Így első ránézésre talán a billentyűzet az jobb lesz...a többi meg majd a vallatásnál derül ki...
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 56
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1579 alkalommal
Az Audya mérföldkő volt az arrangerek világában. Mérföldkő, mégpedig az első, amin túl kell lépni. Maga az elképzelés szerintem nagyon jó, ha az Audya indítása a sérülékeny háttértároló helyett egy belső, nem sérülékeny háttértárról indulna, nagyon jó lenne. Az SSD is csak fél megoldás, mert informatikában jártas ismerőseimnek az SSD vel kapcsolatban is megosztó a véleménye, nem az örök élet reményében indulnak neki a használatának. Az Audya legnagyobb hátránya az, amiben előnyt akartak volna kovácsolni, a teljesen nyitott "operációs" rendszer. Amikor megvettem az első Audyát, Almatomi tanácsára egyből csináltam egy tükör másolatot, ami engem kétszer húzott ki az oltári szarból, egyszer csináltam vele bő kétszáz ezer forint hasznot egy Audya feltámasztásával, négy embert pedig megmentettem vele az önakasztástól. Az alaplapi problémákat most nem hoznám fel, de maradjunk annyiban, hogy arrangerben veszett jó ám és midiben is, csak szeretni kell a naturális hangzást. Én külön kimenetre hoztam a dob és bőgő sávot, a bőgő külön csöves alapon ment, a dobok pedig kaptak egy kompressort a keverőn és a zenész ismerősök bizony dobtak egy hátast. Ettől függetlenül az utolsó időszakban csak úgy mentem vele, hogy volt tartalékban mindig valami az állványon.
Szerintem a legnagyobb baja az eladhatatlansága, szó szoros értelmében csak egy nagyon szűk réteg vállalja be, új árának töredékéért. Tervben van egy modul, de majd akkor, ha az SD1 megáll valaha. Ha soha nem áll meg, akkor nem lesz modul, mert a plus-os SD1 még mindig akkorát szól, hogy mosolyt csal az arcomra minden éjszaka.
Az SD9ben ha jól tudom benne lesz a live guitar, mint az Audyában. Én személy szerint örülök a jöttének, mert kézzel fogható áron dobálja majd mindenki az SD7-et
Szerintem a legnagyobb baja az eladhatatlansága, szó szoros értelmében csak egy nagyon szűk réteg vállalja be, új árának töredékéért. Tervben van egy modul, de majd akkor, ha az SD1 megáll valaha. Ha soha nem áll meg, akkor nem lesz modul, mert a plus-os SD1 még mindig akkorát szól, hogy mosolyt csal az arcomra minden éjszaka.
Az SD9ben ha jól tudom benne lesz a live guitar, mint az Audyában. Én személy szerint örülök a jöttének, mert kézzel fogható áron dobálja majd mindenki az SD7-et
-
Trebor
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 5
- Hangszer: Tyros4
- Adott köszönetek: : 247 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 223 alkalommal
Szia Sanyi!
15-20 éve böngészem a világhálót, java részt zenei vonalon. De olyan demo anyagot amit az Audyáról tettél ide fel, sehol nem találni!
Szerintem Qrva jó, úgy ahogy van!
Szerintem 50x biztos meghallgattam!
Nem akarlak túráztatni, de esetleg lehetne arról szó, hogy az SD 1-ről is tennél fel egy hasonló anyagot?
Köszönettel
Robi
15-20 éve böngészem a világhálót, java részt zenei vonalon. De olyan demo anyagot amit az Audyáról tettél ide fel, sehol nem találni!
Szerintem Qrva jó, úgy ahogy van!
Nem akarlak túráztatni, de esetleg lehetne arról szó, hogy az SD 1-ről is tennél fel egy hasonló anyagot?
Köszönettel
Robi
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 56
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1579 alkalommal
Az Audya demo azért messze van a jótól. Ha időm engedi, akkor az SD1-ről is készülhet ilyen anyag. 
-
atilamak
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: ketron midjay pro
- Adott köszönetek: : 10 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 20 alkalommal
Szeretném kérdezni hogy tudja-e valaki hol lehet ezt az ajamsonic bővítő pendrivet megvenni?
Allin írta:Szia! Igen. A csomag ára kb 86.710.-Ft
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 256
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
- vigo01
- VIP
- Hozzászólások a témában: 24
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
Melyik az?Trebor írta: 15-20 éve böngészem a világhálót, java részt zenei vonalon. De olyan demo anyagot amit az Audyáról tettél ide fel, sehol nem találni! i
Az áttekinthetőség érdekében Ne idézd a teljes hozzászólást. üdv, buba
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 144
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4461 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Mielőtt hangszínekre kiadna az ember egy SD7 esetében 100 rugót, talán érdemes megpróbálni kiaknázni a hangszer adta lehetőségeket. Meg van rakva fasza gyári hangszínekkel, ott a RAM sound, aztán nem is beszélve a hangszerkesztési funkcióról, ahol készíthet magának mindenki egyedi soundot. Nem hiszem, hogy egy év alatt rá lehetne unni a hangjaira. Persze, ha nincs mire költeni..
Hadd legyen benne ez is, de ki lesznek aknázva?
Csak hangosan gondolkodom.
Csak hangosan gondolkodom.
Buba