almatom írta:Engem leginkább az zavar, hogy ha a TXT szövegmegjelenítés aktív, akkor miért nem idnul a midifile abban a pillanatban, amikor a start gombot megnyomom, mint ahogy az indul akkor, amikor a TXT szövegkijelzés nincs aktiválva?!
Szét fogom bombázni a Ketron email-jét, az tuti!!!!!!!
Ezt már próbáltam. Olyan két - három, unnepeket után 6-8 hét késéssel válaszolnak, és profi, vérprofi módon tudnak hárítani, és mellébeszélni. Elore látom a választ: "azért indul késobb, mert picit késik. Kacsold ki a szoveget és nem fog késni. Viszont elofordulhat, hogy késik, ha a szoveg be van kapcsolva." Ez a Ketron kommunikációs stílusa. Tobb dolgot is kérdeztem illetve javasoltam nekik amiket hiányosságoknak gondolok AUDYA val kapcsolatban.
Pl. mikor lesz elérheto valami épkézláb szerkeszto MSP neadj Isten (RAM) INS fájlok létrehozásához PC re vagy MAC re. Erre azt írták, hogy semmikor.
A másik kérdésemre, honnan lehetne esetleg letolteni vagy ha másknt nem megy vásárolni minoségi (RAM) INS fájlokat, a válasz: sehonnan. És ezt olyan természetességgel, a szégyenkezés teljes mellozésével írták, mintha nem is 3-4000€ s hangszereket árulnának...
Érdemes korulnézni Korg, YAMAHA vagy Roland éknál...Minden modellhez egy csomo extra addon toltheto le...
A LOCAL t meg miért hagyták ki az SD7 bol? Midizésnél alap. Nem is feltételeztem hogy nem használtad, nem akartalak megbántani, tudom hogy profi Vagy e téren (is)
Az AUDYA nál tapasztalt polifónia probléma a dobokkal, az SD7 nél nem jelentkezett ? Vagy addig még nem jutottál el?
UPDATE
kozben olvasom, hogy megoldottad, de ettol a hozzáállásuk stílusát változatlanul fenntartom.