|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- Asterix
- Globális Moderátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 321
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1920 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2917 alkalommal
Re: Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Akkor Tomi mentsd már ki légyszíves pdf-be és küldd el nekem, mert nálam a Firefox nem hajlandó jelenleg működni. Az Opera, ami működik, de ahhoz pedig csak annyira értek, hogy meg tudom nyitni az adott oldalakat nagy nehezen....

- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 296
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Ha rám hallgatsz, nem a stílusokat szerkesztgeted, pláne nem a gyáriakat újra, hanem ott van a regisztrációs memória 4 bank 1024 reg/bankPumika írta: az általam használhatónak vélt stylusok bekerültek a userbe, eddig vagyok ma.
A megszerkesztett stílust oda mentsd be dalcímmel sts beállításokkal, tempóval, stb.
Buba
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 296
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Jobbulást Tomi!almatom írta:Én meg ágynak estem a franc egye meg!!!
-Milyen üzemmódba kell kapcsolni ahhoz a hangszert, hogy ha usb-vel (vagy midikábellel) csatlakoztatom számítógéphez
Kizárólag adatforgalomra és usb midikábel kapcsolattal szerkesztésre használtam eddig az usb-t. Így nem találkoztam még a funkcióval.
Buba
- marton1974
- VIP
- Hozzászólások a témában: 433
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
KETRON SD7 Tutorial.../pdf./
Sajnos magyar nyelvű még nincs,de tudomásom szerint dolgoznak rajta...
Sajnos magyar nyelvű még nincs,de tudomásom szerint dolgoznak rajta...
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
- Pumika
- VIP
- Hozzászólások a témában: 168
- Hangszer: Ketron SD9-Yamaha Motif ES6
- Adott köszönetek: : 1138 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 370 alkalommal
Értam Buba mester, ugy gondoltam, hogy a hangszer stilusait mivel nem ismerem melyik mire használható, át kell nézni minegyiket. Na ha most válogatok belőlük saját számize szerint alakitgatom közben hogy lenne jo, akkor ha tetszik mindjárt a változtatásokkal elmentem userba, és ha meglesznek a jobbkéz hangszinek is ami nekem kell, akkor ahogy mondod megy a regisztrácioba tempoval, lower, jobbkézhangszin beállitásokkal.
- marton1974
- VIP
- Hozzászólások a témában: 433
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
Stílus szerkesztésnél a "MODELING"és a "VIEW" fülnél nagyon király dolgokat lehet beállítani...gondolok itt a V-TONE,Live Bass...stb.és egyéb dolgokra...
Ami a legjobban megszólaló arrangerré emeli a hangszert,félelmetesen élethű hangzást lehet belőle kihozni.
Ami a legjobban megszólaló arrangerré emeli a hangszert,félelmetesen élethű hangzást lehet belőle kihozni.
- vigo01
- VIP
- Hozzászólások a témában: 69
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
Én is gratulálok az SD7-hez mindenkinek. Minél több hangfelvételt tegyetek fel (v-tone live bass, stílusok) én is fogok Audya-t, csak legyen időm.
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
-
pillerk
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 66
- Hangszer: Korg, Roland, Ketron
- Adott köszönetek: : 62 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 131 alkalommal
Tudom Almatom, de én a RAM INS fájlokra gondoltam. Az instrument definitiont már vagy 20 éve ismerem és használom. Nekem saját samplek re lenne szükségem, méghozzá azokat valahogy PC n létrehozni, mert ami van az AUDYA ban szerkezstő (MSP) az egyenesen botrányos! A gyárilag benne található .INS fájlok az INSTRUMENTS mappában pedig egész szépen szólnak. Biztos hogy embrek hozták azokat is létre. Na azt a softwaret hajtom én, amivel ők dolgoztak. De ha hbiztosan akarom, hogy a ketronék ne válaszoljanak a kérdésemre, elég csak ezt megkérdeznemalmatom írta:Szia, Pillerk!
Ugye azt tudod, hogy az ins file nem más, mint egy egyszerű szöveges file?! Egyszerűen mutatja a zenei szoftveren belül az adott szinti hangszínbankjaiban elnevezett hangszín neveket.
Mert ezzel kapcsolatban nagyon de nagyon sokan tévhitben vannak………..!
-
pillerk
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 66
- Hangszer: Korg, Roland, Ketron
- Adott köszönetek: : 62 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 131 alkalommal
Én a Localt szoktam ehhez kikapcsolni, kiküldom midin a jhelet, a szekiben a sávon a választott hangszínt pedig visszafele megszólaltatja. Így használom az Audyat.almatom írta:Jó nekem a midikábeles kapcsolat is!
De ott is ugyanaz a kérdés, nevezetesen, hogy a hangszer klaviaturáján kizárólag az adott GM part hangszínét szeretném hallani, amivel feljátszom az adott sávot és nem akarom hallani a RIGHT hangszínt pluszban a kezem alatt.
Majd jön a következô és a következô és a következô sáv………..
- Pumika
- VIP
- Hozzászólások a témában: 168
- Hangszer: Ketron SD9-Yamaha Motif ES6
- Adott köszönetek: : 1138 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 370 alkalommal