|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- Pumika
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 168
- Hangszer: Ketron SD9-Yamaha Motif ES6
- Adott köszönetek: : 1138 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 370 alkalommal
Re: Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Hát Tomi, egy két jó stílus nem ártana. Szenvedek az Sd5-tel jó bossanova, slow rock, bigin, ami nem rumbábol van szerkesztve. Én hagyományos régi zenész vagyok, értem azt ahogy anno a régebbi dobosok nyomták a jó kis bigint, na az hiányzik. Tudom ezt nem lehet a dobgéppel hozni, de legalább ha egy kicsit hasonlítana az már jó lenne. Pumi.
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 122
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 969 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2453 alkalommal
Arra számitsál minden stilusnál, hogy nem bárkinek irod, hanem egy országnak!!!almatom írta:Hajrá Ketron!
Nem elhanyagolandó az sem, hogy bárkinek bármilyen stílust meg tudok írni (leginkább SD7-re de ez csak jövô évtôl)
( Amit egyszer eladsz azt a következő ember már csak letölti ingyen )
-
kissata
- VIP
- Hozzászólások a témában: 64
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 932 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1001 alkalommal
Megpróbálom még egyszer,hátha segít valaki!kissata írta:Jó estét!
Egy furcsa kérésem lenne Audya hangszeresekhez.
Az a bizonyos közkedvelt Samba stílus dobsávja érdekelne (Intró-k, Var-ok, Fill-ek, End-ek)!
Megtenné valaki,hogy ezt felveszi a hangszerrel csak simán egymás után, és elküldi nekem?
Köszönöm előre is! /E-mail: kissata kukac gmail pont com/
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 334
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Szia Pumi,Pumika írta:Lehet én vagyok tudatlan: nem tudom a MIDI file szerkesztésnél az SD5-ben kicserélni a dob szettet! A hangarányokat tudom állítani, de a komplett dobszettet nem engedi kicserélni. Valakinek ötlet???? Köszi: Pumi
Próbáld meg számítógépen megoldani ezeket a dolgokat egyszerűbb.
Az SD5-be is van drum2? Mert ha van akkor ezt is tudod használni amitől Ketron a Ketron.
A Cakewalk Sonar amivel ezt nagyon egyszerűen megtudod csinálni.
Sokan nem használják a Ketronok drum2 lehetőségeit, így akinél ezt lehet hallani, annak Ketron hangon szólnak a dalai.
A stílusokban is megtalálható a drum2 ez mindig session. Ha ebben kell segítség keressél meg és segítek.
Ismét Ketronos lettem. Mint kiderűlt Buba Ketron Midjay modulját sikerült megvásárolnom. Kifogástalan állapotban.
Jó volt újra hallani ami mindig is kerestem. A kiállításon tapasztalt élmények után ez felüdülés mikor egy Ketron megszólal.
Zotti
- Pumika
- VIP
Sziasztok, megtaláltam a MIDI filében a drums set cserét, nem pontosan ott van mint a stílus szerekesztésnél. Működik, köszi a segíteni akarást, Pumi.
- bendimusic
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 20
- Hangszer: Ketron Midjay Pro - Yamaha MX 61 - Studio Logic SL
- Adott köszönetek: : 17 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 47 alkalommal
- Kapcsolat:
Pumika írta:Hát Tomi, egy két jó stílus nem ártana. Szenvedek az Sd5-tel jó bossanova, slow rock, bigin, ami nem rumbábol van szerkesztve. Én hagyományos régi zenész vagyok, értem azt ahogy anno a régebbi dobosok nyomták a jó kis bigint, na az hiányzik. Tudom ezt nem lehet a dobgéppel hozni, de legalább ha egy kicsit hasonlítana az már jó lenne. Pumi.
Ezeket már nézted ?
http://www.ketron.it/index.php?option=c ... 3&lang=ita
- Pumika
- VIP
Köszi, ezek már megvannak, és volt X1-em is arrol is megvannak a patternek. Valószínű velem van a hiba, mert a zenekarban a dobos nagyon jól hozza a stílusokat, és ha meg szólóban megyek el, akkor az SD5-ben meg nem úgy szól. Persze ez csak gép. Pumi.
- Pumika
- VIP
Tisztelt Kollégák! Tud valaki eladó Video interface Ketron SD5-höz. A neten nem árúl senki, ha valaki tud szoljon. Köszi: Pumi
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 334
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Ketron Midjay.
Mi lehet e probléma, ha dalt vagy mappát választok és a vincseszter dolgozik, akkor hangja van. Olyan pattogó hang.
???
Buba egész biztos, hogy a te midjayedet vettem meg.
Zotti
Mi lehet e probléma, ha dalt vagy mappát választok és a vincseszter dolgozik, akkor hangja van. Olyan pattogó hang.
???
Buba egész biztos, hogy a te midjayedet vettem meg.
Zotti
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 296
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4461 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Én azt nem tudhatom, hogy mit vettél meg. Ezt Te állítod. Mert van rajta néhány fájl a nevemmel, nos jó 10 éve a korg pa1 nótákba a headerbe beírtam a nevet a cakewalkkal.
No meg akitől vetted, azzal kell tisztáznod a hangszer állapotát. Mert ez egy picit furán jön ki, hogy egy megvásárolt hangszereddel problémád van és ezzel kapcsolatban egyáltalán fel merül a nevem az ügyben, holott nem tőlem vetted és azt sem tudom honnan vetted. Szerintem ez agy nem frankó. Ismered az ellopott kabát esetét.....
Javaslom, nézz be a gépházba, vedd le a kábelt és tedd vissza, lehet, hogy egy pin nem érintkezik rendesen.
Vagy beállt a HD, hiszen mechanikus, a motor megy egy merevlemezben, az nem azt jelenti, hogy olvassa is a tartalmakat a lemezről. Standard 2,5" ATA HD pakolj rá egy másikat ha van, ha nincs tudok küldeni újat baráti áron (40GB ATA Hitachi) Aztán az megmondja a frankót.
sok sikert.
No meg akitől vetted, azzal kell tisztáznod a hangszer állapotát. Mert ez egy picit furán jön ki, hogy egy megvásárolt hangszereddel problémád van és ezzel kapcsolatban egyáltalán fel merül a nevem az ügyben, holott nem tőlem vetted és azt sem tudom honnan vetted. Szerintem ez agy nem frankó. Ismered az ellopott kabát esetét.....
Javaslom, nézz be a gépházba, vedd le a kábelt és tedd vissza, lehet, hogy egy pin nem érintkezik rendesen.
Vagy beállt a HD, hiszen mechanikus, a motor megy egy merevlemezben, az nem azt jelenti, hogy olvassa is a tartalmakat a lemezről. Standard 2,5" ATA HD pakolj rá egy másikat ha van, ha nincs tudok küldeni újat baráti áron (40GB ATA Hitachi) Aztán az megmondja a frankót.
sok sikert.
Buba