Szia Buba,Bubamara írta:Elküldtem.
még nem hívtam bokros teendőim miatt, de vannak fejlemények, és pár dologban kérnék Tőled segítséget. Tegnap kaptam egy 8Gb os HDDt, beletettem, megformáztam, mindn ok, létrehozta a reload, system, user, stb mappákat, persze üresen, de ettől még működik a gép. Eljátszottam a SIM memóriáimmal is amiket találtam, ezek 8Mb os modulok. Az egyiknél érdekes módon a saját patternjeim amiket készítettem (.PAT) bármikor loadolhatóak, mint FLASH STYLE. Nem fagyott le a gép loadolás közben, mint amikor a SIM nem volt benne. Ennek örülök, mivel megoldódni látszódik a gondom. Viszont, a ketron.it oldalról eltoltheto .PAT stílusokra mindre azt írja, hogy STYLE CORRUPTED link: http://www.ketron.it/index.php?option=c ... 1&lang=eng .
Lehet valamit még konvertálni kell rajtuk? A kérésem az lenne, tudsz e kuldeni nekem egy olyan stílust , amit biztosan hogy tudnia kellene az SD1 nek, vagy jo egy link is ahonnan letöltehető. A másik kérdésem, mekkora meóriát mutat a Te géped, ha belemész a stílus szerkesztőbe és még nincs betöltve egyetlen stílusod sem? Lehet hogy még nagyobb memória modult is elviselne a gép ahogy egyszer írtad?
Egyébként rájöttem, hogy hogyan és honnan használja a HDD ra mentett stílusokat, nemkell lecserélni a gyáriakat.
A másik kérdésem, a régi HDD n voltak .INS fájlok, amik az AUDYA nál extra hangszínek (SUPERSOLO). Ha egyet loadolok ugy tesz mintha betöltené, de sehol sem találom. A hangszín választó gomb sor alatt van egy RAM VOICE(Azthiszem ez van odaírva) viszont ha megnyomom a gombot, nem világít. A LED jó, leteszteltem az összeset. Hol lehet elérni ezeket a loadolt, RAM ba töltött hangszíneket?
Köszönöm.