Igaz persze hogy ez ott van a hangszerben mint opció, nem rossz, de azért én nem ájultam el tőle.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- Gyuley
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 26
- Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
- Adott köszönetek: : 752 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 811 alkalommal
Re: Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Tomi, persze hogy van benne lehetőség, de ezt az almáddal is megcsinálod, vagy egy mezei laptoppal is akár.
Igaz persze hogy ez ott van a hangszerben mint opció, nem rossz, de azért én nem ájultam el tőle.
"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
dallamokból áll életem, általuk létezem"
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 321
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2909 alkalommal
Tomi!
1. Lehet, hogy te nem vagy benne annyira az üzletben, mint ahogy én benne voltam időnként. Nézd meg egy jó pár embernek a bemutatkozását akár itt az oldalon is. 2 sor 600 hibával. Én árultam a hangszereimet, még a 9000pro-nál, ami egy ősrégi hangszer 10 érdeklődőből 9-nek az volt az első kérdése, hogy mp3-at játszik-e? Már amelyik érdeklődést ki tudtam silabizálni a rengeteg helyesírási hiba közül.
Legtöbben itt a fórumon is egyéb helyeken is azzal keresnek meg, hogy ajánljak olyan programot, ami kiveszi az éneket a dalból. Én ugyanezt kérdezik az Audyával kapcsolatban is, a Korggal kapcsolatban is. Ezek mind be fognak dőlni neki, és ezek elhiheted, hogy sokkal többen vannak, mint azok, akik veszik a fáradtságot, felmennek a Ketron honlapjára és akár a google-val lefordítanak egy leírást.
2. A zenészek nem szeretnek dolgozni vele???? Meg kell, hogy mondjam, nincs igazad. Én is szeretnék dolgozni vele. Szeretnék saját magamnak zenei alapokat csinálni. És ha nem lenne minden napra kb 18 órányi munkám, ami miatt nem tudom csinálni, akkor sem tudnék dolgozni vele, mert nincs meg hozzá az a tehetségem, az a hallásom és számos egyéb dolog, ami ehhez kell. Neked meg van. Naponta tedd össze a kezed és köszönd meg a Jóistennek. Én ezt tenném a helyedben.
Gondolom akármennyi időd lenne és esetleg szeretnél is foglalkozni vele, nem állnál neki szétszedni és összerakni egy villanymozdonyt, mert ahhoz az idő és a szeretet kevés...
1. Lehet, hogy te nem vagy benne annyira az üzletben, mint ahogy én benne voltam időnként. Nézd meg egy jó pár embernek a bemutatkozását akár itt az oldalon is. 2 sor 600 hibával. Én árultam a hangszereimet, még a 9000pro-nál, ami egy ősrégi hangszer 10 érdeklődőből 9-nek az volt az első kérdése, hogy mp3-at játszik-e? Már amelyik érdeklődést ki tudtam silabizálni a rengeteg helyesírási hiba közül.
Legtöbben itt a fórumon is egyéb helyeken is azzal keresnek meg, hogy ajánljak olyan programot, ami kiveszi az éneket a dalból. Én ugyanezt kérdezik az Audyával kapcsolatban is, a Korggal kapcsolatban is. Ezek mind be fognak dőlni neki, és ezek elhiheted, hogy sokkal többen vannak, mint azok, akik veszik a fáradtságot, felmennek a Ketron honlapjára és akár a google-val lefordítanak egy leírást.
2. A zenészek nem szeretnek dolgozni vele???? Meg kell, hogy mondjam, nincs igazad. Én is szeretnék dolgozni vele. Szeretnék saját magamnak zenei alapokat csinálni. És ha nem lenne minden napra kb 18 órányi munkám, ami miatt nem tudom csinálni, akkor sem tudnék dolgozni vele, mert nincs meg hozzá az a tehetségem, az a hallásom és számos egyéb dolog, ami ehhez kell. Neked meg van. Naponta tedd össze a kezed és köszönd meg a Jóistennek. Én ezt tenném a helyedben.
Gondolom akármennyi időd lenne és esetleg szeretnél is foglalkozni vele, nem állnál neki szétszedni és összerakni egy villanymozdonyt, mert ahhoz az idő és a szeretet kevés...
-
bohocotto
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 122
- Hangszer: ketron audya 5 volt.már sx 900
- Adott köszönetek: : 81 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 111 alkalommal
Hello Tomi.Nem akarlak zavarni, de bejelöltelek Skype-n,(ahogy mondtad),mert lenne pár kérdésem sd5 hangainak elérésével kapcsolatban.Köszi:Ottó 
-
bohocotto
- Kiemelt tag
Asszem nekem nem segit Almatomi
Pedig elkelne a segitség.... 
-
bohocotto
- Kiemelt tag
-
bohocotto
- Kiemelt tag
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 97
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Ketron Audya 4 - nem sok szó esett róla.
Ki mit tud erről mondani ?
Ki mit tud erről mondani ?
Atti
- Gyuley
- VIP
- Hozzászólások a témában: 26
- Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
- Adott köszönetek: : 752 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 811 alkalommal
Az Audya 4, az Audya 5 modulváltozata 
"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
- manyus
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 226
- Hangszer: ketron sd1 plusz
- Adott köszönetek: : 362 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 301 alkalommal
bohocotto írta:Köszönöm Almatominak a segitséget.
Lehet tudni a részleteket miben jutottál előrébb a ketron hangszíneinek midis felhasználásával kapcsolatban ?
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 97
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat: