|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- marton1974
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 433
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
Re: Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Igen.Az Ajamsonic frissítés az kinek tetszik,kinek nem.Szerintem a program hangszíneknél mindenki ki tudja keverni a neki tetszőket...és stílusokat is tud bele szerkeszteni...A lényeg a HD lecserélése SSD-re.Ami jó dolog ebben az egész AJAMSONIC-ban.
- Zongorista28
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 43
- Hangszer: Roland VA-76, Roland E-5
- Adott köszönetek: : 498 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 709 alkalommal
Szia Tomikám!
Abban az esetben, ha csak az Ajamsonic hangszín frissítést tartalmaz, akkor már nem érdekel. Ja nem! Most jut eszembe stílust is tartalmaz!
Na mindegy, odébb van az még! A lényeg az, hogy ha meg lesz akkor nekem úgy kell megoldanom majd, hogy az Audya 4-ből jöjjön az arranger, a DGX-ből meg szóljon a DGX saját Zongora hangja. Ez a lényeg. Ez megoldható egyáltalán???? Ha nem, akkor indulok utolsó utamra és a mélybe lököm saját magam!
Abban az esetben, ha csak az Ajamsonic hangszín frissítést tartalmaz, akkor már nem érdekel. Ja nem! Most jut eszembe stílust is tartalmaz!
Na mindegy, odébb van az még! A lényeg az, hogy ha meg lesz akkor nekem úgy kell megoldanom majd, hogy az Audya 4-ből jöjjön az arranger, a DGX-ből meg szóljon a DGX saját Zongora hangja. Ez a lényeg. Ez megoldható egyáltalán???? Ha nem, akkor indulok utolsó utamra és a mélybe lököm saját magam!
A rögtönzés világa: A Jazz
Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége
Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége
-
bohocotto
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 122
- Hangszer: ketron audya 5 volt.már sx 900
- Adott köszönetek: : 81 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 111 alkalommal
Sziasztok.Ha sd 5 ön szoftverfrissitést csinálok 1.0b kitörlődnek a megcsinált stylusaim a Pattern mappából????Éredemes frissiteni egyáltalán?? 
- Pumika
- VIP
- Hozzászólások a témában: 168
- Hangszer: Ketron SD9-Yamaha Motif ES6
- Adott köszönetek: : 1141 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 370 alkalommal
Szia, nekem csináltak softverfrissitést, amikor beépitették az sd usb olvasot a floppy helyett. A pattern memoriábol minden megmaradt, de a regisztrácios beállitások, és a program hangszinek mind elmentek! Sajna elmentve nem volt hatalmas munka volt visszarakni, még mindig nem vagyok vele készen. Pumi.
- Pumika
- VIP
A 2.B van most fent, mert ez kellett ahoz, hogy felismerje a hangszer az uj meghajtot. Semmit nem veszek észre változâst! De ha jol tudom ezt az uj softvert csak az 1.C ferakása után lehet feltenni, tehát kétszer kell a softvert felrakni ha 2.B akarod feltenni. Pumi.
- marton1974
- VIP
Egy ketron pc kábelt szerezz be és mentsd le a HD tartalmát.Feltéve ha van benne.Mert az SD5-nél opcionális a HD is.Így bármikor vissza tehetők a dolgok...A KETRON-oknál ez szerintem alap hogy a gyári HD tartalomról legyen egy mentésünk.Így bármi gubanc van akkor vissza lehet tölteni az eredeti cuccokat.Az SD5-ben sajna ha nincs HD,akkor floppys dolog lesz a mentegetés...ezért is jó ez az új usb&sd card olvasó mert az elavult floppy meghajtót kiiktatja a rendszerből.De akkor már a HD is kikerül a hangszerből.
- Pumika
- VIP
Az sokkal nagyobb baj, és munka ha a regisztrácios beállitások, és a programhangszinek mennek el, mint amikor a pattern memoria törlődik ki. Már jártam úgy is, de vissszatölteni a patternt egyszerübb ha megmaradtak a regisztrácios beállitások, mert csak visszatöltésnél a sorrendre kell csak figyelni. Tehát mindig menteni, mert akkor nincs gáz.
-
bohocotto
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 122
- Hangszer: ketron audya 5 volt.már sx 900
- Adott köszönetek: : 81 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 111 alkalommal
A ketron.it-n az 1.b van fenn csak.Nekem csak konkrétan a pattern stylusok a fontosak,még nem csináltam más mentést csak a vokálbeállitásokat.Hangszinekkel nem foglalkoztam még.
Hol vegyek pc kábelt hozzá??? Hd van benn.
Érdemes egyáltalán frissiteni????
Más stylusok ,hangok lesznek??Sd1-nél ez lett.
Ha már irok,mondja meg vki,h mért van az,hogy némelyik szám buli alatt olyant csinál(midi),mintha elfogyna a polifónia.kihagy egy lábdob ...Mikrofont sd5 ről használom,lehet annyira telt a szám,h a mikr.-nal együtt már sok neki?
Otthon meg szól rendesen.
köszi:Ottó
Hol vegyek pc kábelt hozzá??? Hd van benn.
Érdemes egyáltalán frissiteni????
Ha már irok,mondja meg vki,h mért van az,hogy némelyik szám buli alatt olyant csinál(midi),mintha elfogyna a polifónia.kihagy egy lábdob ...Mikrofont sd5 ről használom,lehet annyira telt a szám,h a mikr.-nal együtt már sok neki?
Otthon meg szól rendesen.
köszi:Ottó
- marton1974
- VIP
- tommid
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 63
- Hangszer: Ketron SD 90, SL 73 STUDIO
- Adott köszönetek: : 166 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 185 alkalommal
- Kapcsolat:
Magyarországon is kapható: Ketron PC adatkábel 8900,- Ft
http://www.musickreativ.hu/Ketron_arlista.pdf
http://www.musickreativ.hu/Ketron_arlista.pdf
"...a bölcsesség, a humor, az emberszeretet és a megbocsátásra való képesség minden buktatón átsegít."