Attila.küldenél nekem egy ilyen .mid kiterjesztésű riff-et?Kipróbálnám varangyban mit csinál--kissata írta:Kipróbáltam a USER MODELLING funkciót és egy .mid kiterjesztésú gitár riff-et tettem a USER MODELLING/Guitar mappába.
Mily érdekes tökéletesen működik,követi szépen a harmóniákat is!
Bubamara köszi az útbaigazítást Jukebox téren is,most már okés minden!
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
KETRON - használhatósági tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
- Karesz
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 74
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 748 alkalommal
Re: KETRON - használhatósági tapasztalatok
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 144
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4461 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Örülök, ha tudtam egy kicsit segíteni. Számomra ez nagyon fontos funkció ebben a hangszerben. A hangja és a jukebox lehetőségei miatt maradt meg. Bár hozzáteszem a jukebox egészen az egyel ezelőtti rendszerig hibákat generált. Egyszerűen elfelejtette a linket, aztán néha rátalált, néha meg csak kikapcsolás után. a playert ez nyilván nem érintette, de ha egyszer ráérzel ennek az ízére, már nincs kedved a sima playerrel vacakoooolni . 
Buba
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 256
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
USER_MODELING
A hangszerben lévő felvevővel tudsz felvenni Frázisokat, azt el tudod menteni, bemásolod a megfelelő mappába és már mehet is...
Annyira kell vigyázni, hogy C dúrban kell feljátszani... Aztán a Modelling funkcióval a saját gitár, basszús, zongora kíséretedet beteheted bármelyik stílusba...
Nekem nagyon bejön...
A hangszerben lévő felvevővel tudsz felvenni Frázisokat, azt el tudod menteni, bemásolod a megfelelő mappába és már mehet is...
Annyira kell vigyázni, hogy C dúrban kell feljátszani... Aztán a Modelling funkcióval a saját gitár, basszús, zongora kíséretedet beteheted bármelyik stílusba...
Nekem nagyon bejön...
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
-
kissata
- VIP
- Hozzászólások a témában: 114
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 932 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1001 alkalommal
Karesz,ha már kérted!
Parancsolj egy Gitár RIFF mondjuk a Petróleumlámpa slágerhez!
Ketronosoknak bemásolni a USER MODELLING/GUITAR mappába és kész!
https://www.dropbox.com/s/wb994fgbqh64w ... 1.mid?dl=0
Na jóéccakát!
Parancsolj egy Gitár RIFF mondjuk a Petróleumlámpa slágerhez!
Ketronosoknak bemásolni a USER MODELLING/GUITAR mappába és kész!
Na jóéccakát!
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 74
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 748 alkalommal
- almatom
- VIP
- Hozzászólások a témában: 178
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal
Na ez az a gitár riff, amivel vigyázni kell, mert tönkre teszi az egész zenét, amibe ez bekerül!
Arra mondjuk jó, hogy kipróbáljátok a user modelling részt.
Mindenesetre az örömmel tölt el, hogy kezditek kapiskálni a Ketron ezen korlátlan lehetőségeit!
Ezen funkciók mindenképpen a user alkotói énjét követelik meg, amihez technikailag is fel kell nőni. Így viszont nincs limit, illetve kizárólag maga a user lesz a limit!
Arra mondjuk jó, hogy kipróbáljátok a user modelling részt.
Mindenesetre az örömmel tölt el, hogy kezditek kapiskálni a Ketron ezen korlátlan lehetőségeit!
Ezen funkciók mindenképpen a user alkotói énjét követelik meg, amihez technikailag is fel kell nőni. Így viszont nincs limit, illetve kizárólag maga a user lesz a limit!
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 256
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Tomi, Te minden riffet a számítógépen írsz meg hangszer nélkül?
Nem próbáltad még a hangszer felvevöjét? Elvileg azzal azonnal lehet user modeling-hez felvemmi riffeket...
Tegnap próbáltam "PHRASE" módban felvenni a dolgokat... Jobb kézzel C dúrban feljátszottam 4 ütemet...
Elsö nekifutásra nem lett tökéletes, de hat én éppen csak cincogok a hangszeren... Aki viszont tényleg tud
is zenélni, az pillanatok alatt gyönyörü dolgokat hozhat össze rajta...

Nem próbáltad még a hangszer felvevöjét? Elvileg azzal azonnal lehet user modeling-hez felvemmi riffeket...
Tegnap próbáltam "PHRASE" módban felvenni a dolgokat... Jobb kézzel C dúrban feljátszottam 4 ütemet...
Elsö nekifutásra nem lett tökéletes, de hat én éppen csak cincogok a hangszeren... Aki viszont tényleg tud
is zenélni, az pillanatok alatt gyönyörü dolgokat hozhat össze rajta...
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
-
kissata
- VIP
- Hozzászólások a témában: 114
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 932 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1001 alkalommal
Tomi kreálsz nekünk egy igazi zeneileg használható gitár riff-et,csak a miheztartás végett?
Amit megosztottam valóban távol áll a zeneiségtől,csupán egy kiollózás volt a midiből,nulla munkával!
Amit megosztottam valóban távol áll a zeneiségtől,csupán egy kiollózás volt a midiből,nulla munkával!
- almatom
- VIP
Igen, kivétel nélkül mindent.HunHyper írta:Tomi, Te minden riffet a számítógépen írsz meg hangszer nélkül?
- almatom
- VIP
Mindjárt csinálok egyet..........kissata írta:Tomi kreálsz nekünk egy igazi zeneileg használható gitár riff-et,csak a miheztartás végett?