|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- Asterix
- Globális Moderátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 321
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2909 alkalommal
Re: Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Nekem pont fordítva van midizve egyenlőre. De így nincs probléma. A fordított kapcsolatot megszüntettem, mert még nem sikerült a tökéletes beállítást megtalálni.
- Balázs82
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: Ketron Sd40
- Adott köszönetek: : 8 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 9 alkalommal
B terv fiúk!
Vigyél magaddal egy tabletet és tedd fel rá a dalszövegeket.
Sima Adobe Reader tökéletesen olvassa és rendezi őket.
Nálunk az énekes lánynak egy Samsung androidos, nekem pedig egy Air2-es ios-es gépen megy a szöveg.
Bár nálunk ez az A verzió is.
kb 600 számot scanneltem be és írtam meg a címét 3 nap alatt. (nem kis meló de megéri)
Nekiálltam csinálni a regeket a ketronba de én is azt érzékeltem hogy nem fogom erőltetni mert valami azt súgta így fogok járni mint ti.
Jól tettem hogy nem erőltettem fel a pdf-eket.
Nálam hibátlanul teljesít a tablet a szöveggel és a ketront se fogja le.
Vigyél magaddal egy tabletet és tedd fel rá a dalszövegeket.
Sima Adobe Reader tökéletesen olvassa és rendezi őket.
Nálunk az énekes lánynak egy Samsung androidos, nekem pedig egy Air2-es ios-es gépen megy a szöveg.
Bár nálunk ez az A verzió is.
kb 600 számot scanneltem be és írtam meg a címét 3 nap alatt. (nem kis meló de megéri)
Nekiálltam csinálni a regeket a ketronba de én is azt érzékeltem hogy nem fogom erőltetni mert valami azt súgta így fogok járni mint ti.
Jól tettem hogy nem erőltettem fel a pdf-eket.
Nálam hibátlanul teljesít a tablet a szöveggel és a ketront se fogja le.
Ketron SD40 + Presonus SL312 + Presonus 18sAL + A&H QUSB + Shure Beta 58
-
gáborzenész
- Újonc
- Hangszer: ketronsd7, korg i3. ketronsd1
- Adott köszönetek: : 37 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 17 alkalommal
" zongora hangszín iszonyatos hangerővel megszólal-beleüt "
Üdv !
Ez a jelenség nálam már többször jelentkezett az SD 7 -en .
Valamint az 1.2.0. frissítés óta már nem tudok MIDI- Style Sinc- Phrase bekapcsolásával
felvenni . Bocs , felvenni tudok , csak visszajátszáskor minden sáv zongorán szól.
Üdv !
Ez a jelenség nálam már többször jelentkezett az SD 7 -en .
Valamint az 1.2.0. frissítés óta már nem tudok MIDI- Style Sinc- Phrase bekapcsolásával
felvenni . Bocs , felvenni tudok , csak visszajátszáskor minden sáv zongorán szól.
- Pumika
- VIP
- Hozzászólások a témában: 168
- Hangszer: Ketron SD9-Yamaha Motif ES6
- Adott köszönetek: : 1138 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 370 alkalommal
Hali nekem akkor volt baj a overdrive gitár megszólalásával akkor szólalt meg iszonyú hangosan amikor a hangszerkesztő menüben az "OVERDRIVE" aktív volt. A stíluson belűl nem tapasztaltam a hangszín hangerő kiugrását. Pumi.
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 321
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2909 alkalommal
Az effektekkel egyébként is gond van. Ha játék közben bekapcsolsz egy delay effektet pl egy szayira, akkor az kegyetlenül hangisan megszólal. Hogy miért?
- Pumika
- VIP
Sajna a Magyar forgalmazó azt mondja Ő sem tehet semmit az Olaszok reagálása a felvetett problémákra igen csak lassú. No ez nekünk nem vigasz. Máshoz nem fordulhatunk nagyon más lehetőség nincs sajna.
- Pumika
- VIP
Nekem a gitár volt így de amint írtam az "OVERDRIVE" kikapcsolt állapotba tettem ez a hiba megszünt.Asterix írta:Az effektekkel egyébként is gond van. Ha játék közben bekapcsolsz egy delay effektet pl egy szayira, akkor az kegyetlenül hangisan megszólal. Hogy miért?
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 82
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Halihó...
Kijött az SD40-en újabb frissítése...
Bár nem tudom ez mennyire igaz, ennyit írnak róla... "Chord recognition improved on Accordion Style Mode"
Ha tényleg csak ezt tartalmazza, akkor ez nem túl sok...

Kijött az SD40-en újabb frissítése...
Bár nem tudom ez mennyire igaz, ennyit írnak róla... "Chord recognition improved on Accordion Style Mode"
Ha tényleg csak ezt tartalmazza, akkor ez nem túl sok...
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- Balázs82
- Újonc
- Hangszer: Ketron Sd40
- Adott köszönetek: : 8 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 9 alkalommal
Nekem a ketronról egy jut eszembe 
Szép állat a medve de ne piszkáld...
A legújabbhoz képest kettővel korábbi szoft van fenn az SD40-en.
Nem fagy és arrangerezni tökéletes.
De tanulva a tapasztalataimból és a tiétekből meg sem fordul a fejemben hogy feltegyem a frissítést, mert tuti hogy ha valami megjavul akkor jön helyette valami sz@r ami való színű csak akkor derül ki amikor a lejobban fáj azaz buli közben.
Sajnos a hangja ellenére még mindig a lista végén kullog szoftveresen. Nem érdekel hogy nem tud kávét főzni de legalább ne fagyna egy egy frissítésnél valami. Persze ezt kijavítják idővel de addig rengeteg mérget megeszünk.
Akkor miért veszünk ilyet? Mert a hangja az nagyon ott van.
Persze ha rájönne a csapat hogy 10x annyit el lehetne adni belőle ha stabil lenne már nem itt tartanának.
Szép állat a medve de ne piszkáld...
A legújabbhoz képest kettővel korábbi szoft van fenn az SD40-en.
Nem fagy és arrangerezni tökéletes.
De tanulva a tapasztalataimból és a tiétekből meg sem fordul a fejemben hogy feltegyem a frissítést, mert tuti hogy ha valami megjavul akkor jön helyette valami sz@r ami való színű csak akkor derül ki amikor a lejobban fáj azaz buli közben.
Sajnos a hangja ellenére még mindig a lista végén kullog szoftveresen. Nem érdekel hogy nem tud kávét főzni de legalább ne fagyna egy egy frissítésnél valami. Persze ezt kijavítják idővel de addig rengeteg mérget megeszünk.
Akkor miért veszünk ilyet? Mert a hangja az nagyon ott van.
Persze ha rájönne a csapat hogy 10x annyit el lehetne adni belőle ha stabil lenne már nem itt tartanának.
Ketron SD40 + Presonus SL312 + Presonus 18sAL + A&H QUSB + Shure Beta 58
- marton1974
- VIP
- Hozzászólások a témában: 433
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
A hangján kívül/persze ez se mindegyik hangszínre igaz/a KETRON egy rakás,nem mondom ki hogy mi...
Szoftveresen,meg az új generációs SD-k,hardveresen is katasztrófális állapotban vannak...
Sajnos ezt kell mondjam...
De remélem ezzel a kijelentéssel senkit nem lázítok fel,és nem veszi sértésnek.
Nekem ez a véleményem.Nagyon sok KETRON hangszerem volt már,és sajnos kisebb-nagyobb probléma mindegyikkel volt.Buliba fő hangszernek nem ajánlom senkinek se.Lehet másnak más a véleménye,azoktól elnézést kérek...
Szoftveresen,meg az új generációs SD-k,hardveresen is katasztrófális állapotban vannak...
Sajnos ezt kell mondjam...
De remélem ezzel a kijelentéssel senkit nem lázítok fel,és nem veszi sértésnek.
Nekem ez a véleményem.Nagyon sok KETRON hangszerem volt már,és sajnos kisebb-nagyobb probléma mindegyikkel volt.Buliba fő hangszernek nem ajánlom senkinek se.Lehet másnak más a véleménye,azoktól elnézést kérek...