almatom írta:Zotyám!Az SD7 nem a flag-ship hangszer Ketronéknál és éppen ezért funkcionalitásban nem kínálja ugyanazt a flexibilitást, mint akár az Audya vagy a most debütáló SD9 modelling része. Tehát az SD7 modelling része nem hibás, hanem funkcionalitásban az Audyához képest kevesebb lehetőséggel bír. Nem ugyanaz...
Tomi,
Nagyra tartalak, hogy mindig megtalálod a magad válaszát. Csak egy példa ahogyan te gondolod. Ez olyan, mintha a Yamaha - ne egy Tyros - 970-ben van 6 DSP effekt, és mivel nem Tyros, éppen ezért csak 2 használható. Ez f@sza? Szerintem nem. Szerinted azért van így, mert nem Tyros. Hmmm ... Sokan minden bizonnyal azt mondják, hogy nem ugyanaz. De ugyanaz! Miért van rá lehetőség, hogy használd, ha nem lehet használni? Az a baj Tomi, hogy nem én utálom a Ketront - mint látni én megpróbáltam - hanem te vagy elfogult. Ez itt probléma a nézőponttal!
HunHyper írta:A Modelling funkciót én használom, nekem nincs vele bajom... Mi nem működött nálad?
HunHyper!
Szerintem a Ketronék úgy gondolták, hogy a Modelling lehetőség azoknak kedvez akik a stílusjátékot kedvelik. Mivel volt Yamahád ahogy írtad is nem kevés ideig, úgy akkor tisztában vagy vele, hogy mit lehet csinálni a stílus szerkesztőjével. Ott minden variációra más-más stílust tudsz berakni ami annyit tesz, hogy mondjuk az A variáció Funky, a B variáció Bossa, a C variáció Polka, és a D variáció Tango. Ez amit írtam egy baromság így biztosan nem kell senkinek. De miért fontos ez? Azért mert én például annak idején a Szereted e még? c. dalt úgy játszottam, hogy az A-B verzió Bossa, majd a C-D verzió Swing. Ez érthető? Oké! Ez egy fontos funkció azok számára akik stílusból zenélnek, mert úgy lesz egyedi és teljes. Na most nem mindenki Almatomi, hogy Logic-al stílust írjon, éppen ezért lenne fontos. A Ketron nem az a cég aki orrba-szája gyártja a stílusokat amik jobbnál jobbak. Sajnos nem azok.
Na ez a Modelling lehetőségnél sajnos nem tud működni a Dob része. Minden más működik, de hogy négy dob variációt cseréljek ki azt nem tudja. Nem sokkal ezelött írtam, hogy minden bizonnyal köztem és a Ketron között van a gond. Az meg, hogy menet közben lefagy, hmmm. lehet magyarázni, de tök felesleges. Anda Zoli sem tudott segíteni sajnos, csak annyit mondott, hogy "ezzel együtt kell élni." Én nem tudok.
Azon nincs mit vitatkozni, hogy hogyan is szól. Igen jól szól. Mindegyik Ketron. Hány olyan kolléga van itt a fórumon akinek mondjuk Audaya van, de mégis a Korg Pa3x-el megy zenélni? Biztosan azért nem azt viszi mert túl jó. Én nem erre gondolnék.
Száz szónak is egy a vége, én nem tudom használni a Ketront!
Zoli