Ok,köszi PumiPumika írta:Hali, azt már annyire nem tudom, az biztos hogy nekem volt user dobszettem, amit én állítottam össze, az be lehetett tenni a stílusba. Semplert nem használtam arrol nem tudok mondani semmit.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
KETRON - használhatósági tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
- Karesz
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 74
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1928 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
Re: KETRON - használhatósági tapasztalatok
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 256
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Szerintem leginkább sehogy...Allin írta:Fiúk!
Hogyan lehet az SD7-be Loop-ot tenni úgy hogy a tempóval szinkronba legyen?
De ha van megoldás, az engem is érdekelne...
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
-
jacksony95
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 28
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 208 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 238 alkalommal
Én még senkinél nem hallottam LOOP-ot SD 7 ben . Azt mondják nem lehet. ???
De gyanítom,hogy ez már a stílusszerkesztés része kell legyen ami tudjuk nincs a hangszerben.
Hogy Cubase -vel meg lehet -e oldani azt talán almatomi tudná megmondani.
Korgban nevetségesen egyszerű Yamahában kicsit komplikáltabb de ott is kivitelezhető egyszerűen.
De gyanítom,hogy ez már a stílusszerkesztés része kell legyen ami tudjuk nincs a hangszerben.
Hogy Cubase -vel meg lehet -e oldani azt talán almatomi tudná megmondani.
Korgban nevetségesen egyszerű Yamahában kicsit komplikáltabb de ott is kivitelezhető egyszerűen.
A zene szabaddá tesz....
-
HunHyper
- VIP
Na emberek, hírem van...
Nem tudom, hogy mi volt, de....
Felraktam előről az összes oprendszert, legvégén az 1.2.1-et....
Minden rendben vele, most már úgy szól, ahogy kell...
Valami hiba lehetett korábban az update közben, mert nálam pár gitár meg sem szólalt...

Most úgy néz ki, hogy minden ok...
Nem tudom, hogy mi volt, de....
Felraktam előről az összes oprendszert, legvégén az 1.2.1-et....
Minden rendben vele, most már úgy szól, ahogy kell...
Valami hiba lehetett korábban az update közben, mert nálam pár gitár meg sem szólalt...
Most úgy néz ki, hogy minden ok...
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 8
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
A Pa1-nél és a Pa3-nál is volt ilyen. Viszont mindkettőnél egyértelműen pozitív irányba változott a hangkép.marton1974 írta:Igen.Úgy néz ki belenyultak a hangzásba is ezzel a frissítéssel.Olyan "lágyabb,visszafogottabb"lett a hangszer hangzása.A Korg Pa3X-nél volt egyszer ilyen tapasztalható,az egyik frissítésnél.
Üdv.: Apelláta
- marton1974
- VIP
- Hozzászólások a témában: 61
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
-
HunHyper
- VIP
Az SD7-nél is jó irányba ment el a dolog, csak valamiért nálam a frissítéssel gond volt...
Most, hogy a legelső rendszertől sorban felpakoltam mindet, rendesen működik...
Aztán nekiültem a gépkönyvvel...
4 óra tesztelgetés és állítgatás után azt tudom mondani, hogy végre úgy szól, ahogy szeretném és minden
funkció úgy működik végre, ahogy kell... A Custom Startup is beállítva, így most már azt érzem, hogy az én gépem 100%-ig...
Egy szónak is száz a vége, jó hangszer ez... Mármint nekem mindenképpen nagyon tetszik és pont olyan, mint amilyen hangszert
szerettem volna...
Az új oprendszerrel...
- Bolondbiztos lett... Nyomkodtam össze vissza és nem sikerült lefagyasztani... Pedig mindent megpróbáltam...
- Hangzása tényleg lágyabb lett, de mégis megmaradtak a Ketronos jellemzői...
- A vonósok és a gitárok véleményem szerint jobban szólnak mint a korábbi verziókkal...
- A stílusokhoz nem nagyon kell hozzányúlni, alapból jól szólnak...
Szóval nekem tetszik... Akinek meg nem, az ne vegyen ilyet...
Most, hogy a legelső rendszertől sorban felpakoltam mindet, rendesen működik...
Aztán nekiültem a gépkönyvvel...
4 óra tesztelgetés és állítgatás után azt tudom mondani, hogy végre úgy szól, ahogy szeretném és minden
funkció úgy működik végre, ahogy kell... A Custom Startup is beállítva, így most már azt érzem, hogy az én gépem 100%-ig...
Egy szónak is száz a vége, jó hangszer ez... Mármint nekem mindenképpen nagyon tetszik és pont olyan, mint amilyen hangszert
szerettem volna...
Az új oprendszerrel...
- Bolondbiztos lett... Nyomkodtam össze vissza és nem sikerült lefagyasztani... Pedig mindent megpróbáltam...
- Hangzása tényleg lágyabb lett, de mégis megmaradtak a Ketronos jellemzői...
- A vonósok és a gitárok véleményem szerint jobban szólnak mint a korábbi verziókkal...
- A stílusokhoz nem nagyon kell hozzányúlni, alapból jól szólnak...
Szóval nekem tetszik... Akinek meg nem, az ne vegyen ilyet...
- marton1974
- VIP
- Hozzászólások a témában: 61
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
Én most is azt mondom hogy a legélethűbben megszólaló varrógép...ja és atom biztos szoftverrel./Most már/...
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 56
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
Marci, akkor miért is adod el? Veszel egy live gitárost 700-ért meg 16 billentyűt egy SD9 személyében? Mert a mai piaci helyzet ezt diktálja.
Help!
Segítségtet szeretnék kérni SD7 ügyben. Pedig nem az első Ketronom, hanem az igen sokadik. Regisztrációs memóriába nem tudok TXT-t menteni. El tudom, kiválasztom a stílust, a voice-t, tempót, mindent...és a txt-t is. Az első kikapcsolásig. Utána a tXT-t nem hívja be....
Volt kalandom is, ha egy reg memoryhoz (amihez korábban hozzárendeltem egy txt-t, de nem látta) tettem kép formájában tettem a szöveget,a hangszer legyalulta a reg memoryt. Szóval elakadtam. Új szofttal még nem próbáltam mindezt, de ma már nem is fogom.
Ha valakinek ötlete van, tessenek szólni, vagy kézzel inteni!
Köszönöm!
Help!
Segítségtet szeretnék kérni SD7 ügyben. Pedig nem az első Ketronom, hanem az igen sokadik. Regisztrációs memóriába nem tudok TXT-t menteni. El tudom, kiválasztom a stílust, a voice-t, tempót, mindent...és a txt-t is. Az első kikapcsolásig. Utána a tXT-t nem hívja be....
Volt kalandom is, ha egy reg memoryhoz (amihez korábban hozzárendeltem egy txt-t, de nem látta) tettem kép formájában tettem a szöveget,a hangszer legyalulta a reg memoryt. Szóval elakadtam. Új szofttal még nem próbáltam mindezt, de ma már nem is fogom.
Ha valakinek ötlete van, tessenek szólni, vagy kézzel inteni!
Köszönöm!
- Pumika
- VIP
- Hozzászólások a témában: 96
- Hangszer: Ketron SD9-Yamaha Motif ES6
- Adott köszönetek: : 1141 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 370 alkalommal
Szia Sanyi!
A stílus mentésekor a reg. memóriában a szöveget vagy a kottát pdf-ben töltsd fel, nekem igy működik. Én úgy csináltam, hogy a kész stílus elmentve, majd előhívom a hozzá tartozó pdf-et, visszalépek a reg. memóriába és még egyszer a save. Egyszerű, egyszer kell megcsinálni. A txt file, az a midi-nél, illetve az mp3-wav nál működik Üdv: Pumi.
A stílus mentésekor a reg. memóriában a szöveget vagy a kottát pdf-ben töltsd fel, nekem igy működik. Én úgy csináltam, hogy a kész stílus elmentve, majd előhívom a hozzá tartozó pdf-et, visszalépek a reg. memóriába és még egyszer a save. Egyszerű, egyszer kell megcsinálni. A txt file, az a midi-nél, illetve az mp3-wav nál működik Üdv: Pumi.