Én a KORG PA3X hangszeremmel kötöttem össze nem USB-n,hanem sima MIDI kábellel!
Pitchbend hajlítás mindkét irányban OK!!!
Vibrato felfelé OK!!!
Hálózati "brumm": NOT!!!
"Digitáli zaj": NOT!!!
Igaz jóval 150e alatt vettem,de le lehet lőni....
Ennyi!
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Ha ezt tényleg így próbáltad ki a 2 MIDI kábellel és a lánc végén a Tyros rendesen végrehajtotta, akkor ezek szerint mindkét kábel jó. A kábelhibát Kizárhatjuk!A hiba az Ön készülékében van. A Ketronban. Akkor most jöhet a frissítés.malko írta:ki lett próbálva és ugyan az a helyzet. Sőt úgy is, hogy számgép ketron onnan thru tyros. Ketron beakad yamahánál semmi gond. Nem tudom milyen kábelt szerezzek még be.
Ok már én is látom csak akkor megint csak falba rúgtam mezítláb. Ezt raktam fel csak nem figyeltem, először hogy 1.3.1 a setupHunHyper írta:Azért mert minden ott van becsomagolva egy file-ban... Sok sikert...