|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- tacso
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 54
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Na pont ezt akartam írni én is! 
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 111
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
Találkozzunk valamikor, viszek kakaót, Jameson-t és ha szépen megkértek még Ketront is 
- vigo01
- VIP
- Hozzászólások a témában: 69
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
Megérkezett 2 hét után az Audya5, nyüstölgetem.Elég fura szerzet, idő kell hozzá míg megszokom. A menürendszere egyszerű mint a faék a Korg-hoz képest. Később rakok fel demokat, jelenleg még a stílusokat állítom be magamnak.Én ezek végett választottam. Kb öt éve szemezgetek vele, sose volt hangszóró nélküli hangszerem, nem is értem mi ennek az előnye. A Korg hangszóróján hallgatom. Fejhallgatóval próbálkoztam először de élvezhetetlen. Ha most a Korgba dugok fejhallgatót úgy már szintén jó. A kijelzője nem érintős, de sokkal jobban látható mint a Korg-é, igaz annál még a VA7-nek is jobb volt.
Sok meló lesz vele, de kárpótól ezért a benne lévő hangzás. Majd ha haladok, írok bővebben, mindenféle segítséget örömmel fogadok. Fóris Sándor kollégának pedig ezer hála a találkozóért, sokat jelentett.
Sok meló lesz vele, de kárpótól ezért a benne lévő hangzás. Majd ha haladok, írok bővebben, mindenféle segítséget örömmel fogadok. Fóris Sándor kollégának pedig ezer hála a találkozóért, sokat jelentett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vigo01 2015.05.18. 23:28-kor.
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
- vigo01
- VIP
http://kepfeltoltes.hu/150519/SAM_0254_ ... es.hu_.jpg
Debrecenben kipróbálható, ha valaki érdeklődik feléje.
Debrecenben kipróbálható, ha valaki érdeklődik feléje.
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 296
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
- vigo01
- VIP
Köszönöm. ssd-n gondolkozok, az mobilisabb.
- vigo01
- VIP
Kipróbáltam az mp3 vocal mute-t, hát nem tudom hogyan hozták össze a honlapon lévő demot erről, mert ez a funkció bizony nem alkalmazható itt (sem).
A stílusokat továbbra is nagyon élem
A stílusokat továbbra is nagyon élem
- forissandor
- VIP
Tomi!
Én is gondolkodom az ssd-ben, meg azzal is tisztában vagyok, hogy ami elromolhat, az el is romlik.... Nekem is ment már tönkre vinyóm, de az több év masszív használat után. Nincs ez a vinyó dolog túlmisztifikálva?Tudom, hogy a hangszerem anélkül nem működik, ezt sajnos tapasztaltam, de nem a vinyó ment tönkre, csaka csatlakozás mozdult el. Mennyi az élettartama? Hallottál már olyan vinyóról Audyában, ami beadta a kulcsot? Igaz, hogy jobb félni, mint megijedni....
Én is gondolkodom az ssd-ben, meg azzal is tisztában vagyok, hogy ami elromolhat, az el is romlik.... Nekem is ment már tönkre vinyóm, de az több év masszív használat után. Nincs ez a vinyó dolog túlmisztifikálva?Tudom, hogy a hangszerem anélkül nem működik, ezt sajnos tapasztaltam, de nem a vinyó ment tönkre, csaka csatlakozás mozdult el. Mennyi az élettartama? Hallottál már olyan vinyóról Audyában, ami beadta a kulcsot? Igaz, hogy jobb félni, mint megijedni....
- Zongorista28
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 43
- Hangszer: Roland VA-76, Roland E-5
- Adott köszönetek: : 498 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 709 alkalommal
Ámbár nem Ketron-hoz fűződő a tapasztalatom, de sajnos beleestem abba a hibába, hogy nem készítettem másolatot az adataimról.
Roland G-1000-rel történt, hogy beadta a kulcsot, a ZIP lemez. Gyakorlatilag, egy éves volt a hangszer '99-ben történt. A kiskutya sem gondolta, hogy egy új hangszernél történhet ilyen. Azt hittük, hogy a meghajtó ment tönkre, de Hál Istennek csak a lemez romlott el. Annak ellenére, hogy mindig megfelelően kezeltem azt.
Egyébként a ZIP technológia, már akkor elavult volt, amikor beépítésre került a hangszerbe. Nem is tudom, miért folytatták ezt a technológiát VA sorozatban is. Hibámból okulva 4-5 biztonsági másolattal mentem mindig muzsikálni. Nem volt rá szükségem, de jó, hogy nálam volt!

Roland G-1000-rel történt, hogy beadta a kulcsot, a ZIP lemez. Gyakorlatilag, egy éves volt a hangszer '99-ben történt. A kiskutya sem gondolta, hogy egy új hangszernél történhet ilyen. Azt hittük, hogy a meghajtó ment tönkre, de Hál Istennek csak a lemez romlott el. Annak ellenére, hogy mindig megfelelően kezeltem azt.
Egyébként a ZIP technológia, már akkor elavult volt, amikor beépítésre került a hangszerbe. Nem is tudom, miért folytatták ezt a technológiát VA sorozatban is. Hibámból okulva 4-5 biztonsági másolattal mentem mindig muzsikálni. Nem volt rá szükségem, de jó, hogy nálam volt!
A rögtönzés világa: A Jazz
Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége
Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége
- forissandor
- VIP
Nos uraim, festegettük az ördögöt a falra, elő is bújt. Apró csipogások közepette az Audyám vinyója szerintem elhalálozott. Bekapcsoláskor F1nél azt írja, local disk error. Teljes másolatom van a vinyóról, de ha valakinek vannak rejtett file másolatai, megköszönném, mert csütörtöktől 3 bulim van egymás után.
Ha nincs, akkor eladó egy Audya a picsába.
Folytatás:
Miután leizzadtam, bevettem 3 xanaxot és megittam fél liter pálinkát és majdnem visszaszoktam a dohányzásra, felhívtam mindenkit az országba akinek Audyája van szétszedtem a hangszert. Bekapcsoltam, vinyó nem forog. Kivettem a vinyót, egy kis okossággal külső meghajtóként a laptopom látja...
Vissza a hangszerbe, összedug és tökéletesen működik....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ (ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ)
Ha nincs, akkor eladó egy Audya a picsába.
Folytatás:
Miután leizzadtam, bevettem 3 xanaxot és megittam fél liter pálinkát és majdnem visszaszoktam a dohányzásra, felhívtam mindenkit az országba akinek Audyája van szétszedtem a hangszert. Bekapcsoltam, vinyó nem forog. Kivettem a vinyót, egy kis okossággal külső meghajtóként a laptopom látja...
Vissza a hangszerbe, összedug és tökéletesen működik....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ (ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ)