Nagyon jól szól az audya, de a két style (i will survive, can't take my eyes) nem gyári stílus azok egy pendrive-on árult bővítő stílusai. Csak a félreértések elkerülése végett.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
-
vili2105
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 9
- Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
- Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 442 alkalommal
Re: Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Kedves Sándor!
Nagyon jól szól az audya, de a két style (i will survive, can't take my eyes) nem gyári stílus azok egy pendrive-on árult bővítő stílusai. Csak a félreértések elkerülése végett.

Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp
- marton1974
- VIP
- Hozzászólások a témában: 433
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 111
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
Igen, ezek a pendrive-on található Stylek. Nem is tudom, én gyárilag még nem nagyon találkoztam songstylekkel hangszerekben, bár olyanokkal igen, ami nagyon hajaz rájuk 
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 124
- Adott köszönetek: : 980 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal
Pedig a hangszergyártóknak ezekre a stylekre kellene ráállni.forissandor írta:nem nagyon találkoztam songstylekkel hangszerekben
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 124
- Adott köszönetek: : 980 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal
Ebben igazad van....almatom írta:semmi máshoz nem jó igazábol, csak az adott dalhoz.
Ha jobban belegondolok: ezeket a SongStyle-ket én is csak a növendékeim miatt használom.
- manyus
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 226
- Hangszer: ketron sd1 plusz
- Adott köszönetek: : 362 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 301 alkalommal
Talán ezt azért így nem kellene általánosítani , mert intro és eding nélkül is lehet egy ilyen stílust használni....almatom írta: Az akkor semmi máshoz nem jó igazábol....
-
bohocotto
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 122
- Hangszer: ketron audya 5 volt.már sx 900
- Adott köszönetek: : 81 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 111 alkalommal
Sziasztok.Engedjétek meg,h én is hozzászóljak a demóhoz.Nagyon köszi!!A stylusok egész jók,bár ilyen samba volt már az ms 100 ban is,jó pár számot lehetett játszani vele.Lehet le leszek hülyézve,de engem nem nagyon győzött meg.Sokkal jobbat számitottam,mint az sd 5,ami nekem van.Ilyen stylusok sd5 ben is vannak,kb.hasonlóan jól szól...
Hangszinek terén sem jobb sokkal,szerintem.Lehet rossz hangfalon hallgattam,élőben biztos jobb.
Egyébként mi az 2. midi szám amit hallhattunk???és amit te zongoráztál???Megköszönném,ha leirná vki?
Összeségében nagyon köszönöm mégegyszer:Ottó
Jaaaaaaaa..Ének.szerintem nem énekelsz rosszul,mint mondtad,csak a véleményem szerint jobban áll neked,ha mélyebben énekelsz.-2 mindenre,s akkor nagyon ott lesz
Én sen vok nagy énekes ,ne értsd félre.Csá
Egyébként mi az 2. midi szám amit hallhattunk???és amit te zongoráztál???Megköszönném,ha leirná vki?
Összeségében nagyon köszönöm mégegyszer:Ottó
Jaaaaaaaa..Ének.szerintem nem énekelsz rosszul,mint mondtad,csak a véleményem szerint jobban áll neked,ha mélyebben énekelsz.-2 mindenre,s akkor nagyon ott lesz
Én sen vok nagy énekes ,ne értsd félre.Csá
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 296
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
- Zeneboy
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 36
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
Végre volt időm meghallgatni Sanyikám a Demódat!
Nagy nagy köszi!
Ha lesz lehetőségem Ketron irányába elmozdulni, ezek után nem fogok gondolkozni!
Nagy nagy köszi!
Ha lesz lehetőségem Ketron irányába elmozdulni, ezek után nem fogok gondolkozni!
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
- Pumika
- VIP
- Hozzászólások a témában: 168
- Hangszer: Ketron SD9-Yamaha Motif ES6
- Adott köszönetek: : 1141 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 370 alkalommal
Ketron Midjay Plus, 80gb merevlemez, feltöltve wav, midi dalokkal, stílusokkal, kitűnő állapotban, kijelzőn eredeti fólia, táskával, eredeti adapterrel, megbízható működéssel eladó. Ár: 205.000ft. Paks. Posta megoldható.