Sziasztok,
Sikerült megszólaltatnom ...
Szenzációs, tényleg nagyon jól tud szólni ...
Elmondom a véleményem erről az eszközről.
Nagyon jól szól, nincs túl cicomázva. Egyszerű, tiszták a hangszínek is, és a stílusok is letisztultak.
Ami viszont nem teszik, hogy (Asterix most már értem

), hogy lefagy!!! Ez nálam abszolút kizáró ok.
Nem tudom milyenek vannak, de ez amit kaptam, HASZNÁLHATATLAN. Szerettem volna megcsinálni vele a
Mielött végleg elmegyek midit ide az oldalra, de csak sajnos a Tyros1-el sikerült. Mindent megtettem, hogy az USB csatlakozással a PC-vel
tudjon működni, és a MidiOptimizer programmal rendbe rakni a hangszíneivel, majd a Mac-el felvenni, de mialatt kicserélgettem a hangszíneket,
az újra indításkor olyan szinten szétesett a Midjay, hogy kikellett kapcsolni, majd vissza, és ez eljátszottam egy párszor.
Lefagy!
Aztán ez igazán visszavetett a felpörgött stilus használat után. Vissza a földre. Van itt még mit csinálni.
Aztán elkezdtem vele keresgélni, hogy Mp3, Vaw, Midi ami esetleg a HD-n van. Semmit nem találtam, mi megtudott volna szólalni. Vannak ott a Midiknél valamik,
de egy sem indult el. Miért??
Aztán arra gondoltam, hogy frissítek egy szoftvert, hátha életet tudok bele varázsolni, a Ketronék újraélesztő frissítésével. De nem sikerült !
Azért nem sikerült, mert nem is látja a HD-t a gépem (PC). Hogyan töröljek bármit is, és másoljak be új verzió, ha nem is látja a HD-t?
A HD meghalt!
Asrerix tényleg a legnagyobb tisztelet neked, mert a KEVÉS GOMB dolgot is értem...
A Tyros ehhez képest egy csúcs hangszer kezelhetőség szempontjából. Alapvető gombok hiányoznak.
A kijelző az elmegy, bár ott sem értem a vibrálás okát.
Olyan érzésem volt mint mikor a Lionstracs cuccost vártam, hogy " na majd ez odabasz!", aha odabaszott egy valag pénzzel.
Nekem fontos a hangszín, mert erről szól a zene, viszont nem mehet a működés rovására.
Biztos van olyan Ketron ami jól működik, és megbízható, viszont mindíg az első benyomás a döntő.
Nekem nem hiszem, hogy mostanában lesz Ketronom. Ez van ...