|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Ketron stílusok, hangszínek - Kérések
Moderátor: Moderátorok
- Zeneboy
- Moderátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
Re: Ketron stílusok, hangszínek - Kérések
Pillerk!
Szerintem is rugaszkodj neki ennek még egyszer, és ezt az előbbit mi elengedjük.. Én magam részéről ezt lehúzom a piszoárba, mert kb. oda való!
Almatomi barátunk a legnagyobb Ketron tudor, aki szerintem hamarosan megcsillogtatja az audya magyar vonatkozásait-egy ideje lapul a fűben mint az édes nyuszija:) Amit meg is oszt az a VIP csatornába kerülhet..de ha még is beleolvasnál a fórumszabályzatba, azt is ki kell érdemelni! Azt is elárulom, -csak, hogy valóban felkeltsem az érdeklődésedet eme iromány iránt- , előtte van még egy tagság amire pályázni kell...
Szóval Üdv a körünkben:))) És várunk egy beszámolót is...
Szerintem is rugaszkodj neki ennek még egyszer, és ezt az előbbit mi elengedjük.. Én magam részéről ezt lehúzom a piszoárba, mert kb. oda való!
Almatomi barátunk a legnagyobb Ketron tudor, aki szerintem hamarosan megcsillogtatja az audya magyar vonatkozásait-egy ideje lapul a fűben mint az édes nyuszija:) Amit meg is oszt az a VIP csatornába kerülhet..de ha még is beleolvasnál a fórumszabályzatba, azt is ki kell érdemelni! Azt is elárulom, -csak, hogy valóban felkeltsem az érdeklődésedet eme iromány iránt- , előtte van még egy tagság amire pályázni kell...
Szóval Üdv a körünkben:))) És várunk egy beszámolót is...
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
- Zongorista28
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: Roland VA-76, Roland E-5
- Adott köszönetek: : 498 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 709 alkalommal
.....egy dolgot nem tudok felfogni! Ha valakinek Ketron Audya5 áll a rendelkezésére,akkor annak miért van szüksége gagyi midi alapú
stílusokra???? Édes Drága Jó Istenem segíts nekem megérteni az embereket!! Miért kell elrontani azt a hangszert?Miért nem lehet azt a csodálatos hangszert arra használni amire van?És miért mindig oda kerül az Audya ahova nem kellene.....
Azzal a hangszerrel olyat lehet muzsikálni Pillerk, hogy összef.... magad miért nem használod ki???
stílusokra???? Édes Drága Jó Istenem segíts nekem megérteni az embereket!! Miért kell elrontani azt a hangszert?Miért nem lehet azt a csodálatos hangszert arra használni amire van?És miért mindig oda kerül az Audya ahova nem kellene.....
Azzal a hangszerrel olyat lehet muzsikálni Pillerk, hogy összef.... magad miért nem használod ki???
A rögtönzés világa: A Jazz
Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége
- Gyuley
- VIP
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
- Adott köszönetek: : 752 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 811 alkalommal
Pillerk!
Ez nagyon rossz kezdő hangnem volt, azért egy dolgot szögezzünk le, ez nem letöltőoldal, és nem feltöltőverseny, hanem egy olyan közösség, akik segítenek egymásnak, amiben csak tudnak, szakmai tudásukkal, zenei tudásukkal, és emellett jó kis baráti társaság is ez, ahol nem megszokott ez a hangnem, és hogy a közösség tagja legyél, azt ki kell érdemelni, nem sok dolgot kér ez a csapat senkitől, mindössze annyit, hogy hasznos, és aktív tagja legyen ennek a fórumnak, mert ez a cél!
Remélem ezt belátod, és ahogy az előttem szólók írták, javítod a rólad alkotott első benyomásunkat!
Ez nagyon rossz kezdő hangnem volt, azért egy dolgot szögezzünk le, ez nem letöltőoldal, és nem feltöltőverseny, hanem egy olyan közösség, akik segítenek egymásnak, amiben csak tudnak, szakmai tudásukkal, zenei tudásukkal, és emellett jó kis baráti társaság is ez, ahol nem megszokott ez a hangnem, és hogy a közösség tagja legyél, azt ki kell érdemelni, nem sok dolgot kér ez a csapat senkitől, mindössze annyit, hogy hasznos, és aktív tagja legyen ennek a fórumnak, mert ez a cél!
Remélem ezt belátod, és ahogy az előttem szólók írták, javítod a rólad alkotott első benyomásunkat!
"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
dallamokból áll életem, általuk létezem"
dallamokból áll életem, általuk létezem"
- Joe83
- Adminisztrátor
- Hangszer: Gonosz2 :)
- Adott köszönetek: : 921 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 772 alkalommal
Sziasztok!
Pillerk!!!!
Ha rajtam múlna, most azonnal kitiltanálak ÖRÖKRE, nem vagy méltó ehhez a fórumhoz!
Üdv: Joe
Pillerk!!!!
Ha rajtam múlna, most azonnal kitiltanálak ÖRÖKRE, nem vagy méltó ehhez a fórumhoz!
Üdv: Joe
Yamaha Genos2, Allen&Heath CQ18T, 2db Behringer DR112 DSP, Austrian Audio OD505..
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 11
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Helló Almatom!
Nagyon jó lett! Profi munka!
Yamahára is át lehet tenni, vagy ezt csak Ketronon szeretnéd visszahallani?
Gratulálok!!!
Üdv: Roland
Nagyon jó lett! Profi munka!
Yamahára is át lehet tenni, vagy ezt csak Ketronon szeretnéd visszahallani?
Gratulálok!!!
Üdv: Roland
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
-
kissata
- VIP
- Hozzászólások a témában: 5
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 933 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1003 alkalommal
Sziasztok!
Almatom!
Szépen szólnak az Audya stílusai, a hangszínek is szuperek,egyetlen furcsaság "bántotta" a fülemet.
A stílusban a frázisvégeknél a fill-ek után mintha pillanatnyi szakadást érzékelnék,olyan, mint mikor két felvétel össze van vágva.(pl. a Live Bossa mp3-nál kb.az 54-55.mp-nél)
De az is lehet,hogy botfülem van,vagy a fejhallgatómmal van bibi,ez esetben elnézést!
Üdv! Ata
Almatom!
Szépen szólnak az Audya stílusai, a hangszínek is szuperek,egyetlen furcsaság "bántotta" a fülemet.
A stílusban a frázisvégeknél a fill-ek után mintha pillanatnyi szakadást érzékelnék,olyan, mint mikor két felvétel össze van vágva.(pl. a Live Bossa mp3-nál kb.az 54-55.mp-nél)
De az is lehet,hogy botfülem van,vagy a fejhallgatómmal van bibi,ez esetben elnézést!
Üdv! Ata
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Tomi!
Én kapásból az olyan "Máriós stílus"-ra asszociáltam.
Nekem nagyon tetszik.
(Átküldenéd. Ígérem nem agom oda senkinek.
)
Én kapásból az olyan "Máriós stílus"-ra asszociáltam.
Nekem nagyon tetszik.
(Átküldenéd. Ígérem nem agom oda senkinek.
Üdv.: Apelláta
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 8
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Klassz munkát végeztél Tomi, gratulálok.
SD1 plus verzió elérhető lesz belőle?
SD1 plus verzió elérhető lesz belőle?
Buba
- Zongorista28
- Moderátor
- Hangszer: Roland VA-76, Roland E-5
- Adott köszönetek: : 498 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 709 alkalommal
Tomi!
Piszkosul jó a fantáziád! Gratula! Kis gagyi PC hangszórókon hallgattam,tehát nem hallottam úgy,ahogy kívántam volna de az íz az átjön!
"Nekem át jött"

Piszkosul jó a fantáziád! Gratula! Kis gagyi PC hangszórókon hallgattam,tehát nem hallottam úgy,ahogy kívántam volna de az íz az átjön!
"Nekem át jött"
A rögtönzés világa: A Jazz
-
malko
- VIP
- Hangszer: yamaha Genos2
- Adott köszönetek: : 220 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 784 alkalommal
Szia Tomi!
Ahogy tőled vártam ez egy igazi profi munka. Ismét bevéstem a füzetembe egy nagy piros pontot.
Egy észrevétel ami nem hiba csak annyi, hogy én más cuccom hallgattam te valószínűleg és nekem nagyon sok a bőgő,
de ez egy mozdulat az egész majd buli környezetben.
Ahogy tőled vártam ez egy igazi profi munka. Ismét bevéstem a füzetembe egy nagy piros pontot.
Egy észrevétel ami nem hiba csak annyi, hogy én más cuccom hallgattam te valószínűleg és nekem nagyon sok a bőgő,
de ez egy mozdulat az egész majd buli környezetben.
Zaj keltő források: Yamaha Genos2, Allen&Heath SQ-5, Dbx Venu 360, Presonus 328Ai, Presonus 312Ai, 6db Kv2 audio sub, Neumann kms105