|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - használhatósági tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 87
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Re: Korg - használhatósági tapasztalatok
A verziószám utáni Style-Protect felirat érdekes. Illetve én azt hittem, hogy a zárójelben lévő dátum az adott OS. verzió kiadási dátumát jelenti. De ezek szerint a telepítését.
A tiédnek teljesen más a bejelentkezési képe Laci?
A tiédnek teljesen más a bejelentkezési képe Laci?
Üdv.: Apelláta
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 103
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
A Muzikantnak teljesen más a bejelentkezési képe...
Az előzmények: feltettek egy Korg Pa3x Muzikant hirdetést a jófogásra ezzel a fotóval. A srác szerint a fotó a hangszerről készült. Ő már így számította be.
Nekem Muzikant képpel indul a hangszer, ami teljesen más, mint ez... Kiírja, hogy 1.63, de nincs a protect felirat és a dátum 2014-es ha jól emlékszem.
Tud valaki az 1.63-as Factory Resources fájlról valamit? Nem találtam, csak az os 1.63-at...
Az előzmények: feltettek egy Korg Pa3x Muzikant hirdetést a jófogásra ezzel a fotóval. A srác szerint a fotó a hangszerről készült. Ő már így számította be.
Nekem Muzikant képpel indul a hangszer, ami teljesen más, mint ez... Kiírja, hogy 1.63, de nincs a protect felirat és a dátum 2014-es ha jól emlékszem.
Tud valaki az 1.63-as Factory Resources fájlról valamit? Nem találtam, csak az os 1.63-at...
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 87
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Magához képest most elég visszafogott volt.
...most látni lehetett az ujjait játék közben.

...most látni lehetett az ujjait játék közben.
Üdv.: Apelláta
-
kissata
- VIP
- Hozzászólások a témában: 11
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 934 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1003 alkalommal
Megjelent a KORG PA Manager v3 - magyar nyelv támogatással is!
https://www.korgpamanager.com/download/changes/
https://www.korgpamanager.com/download/changes/
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 89
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Szabi84, nálam találsz ilyen Vif4-et.
Asterix, a Musikantnak nincsen külön Factory Resources, azt megcsinálja a hangszer maga.
Az Internationalnak van külön, itt van
http://www.korg.com/tw/news/2014/0515/
Asterix, a Musikantnak nincsen külön Factory Resources, azt megcsinálja a hangszer maga.
Az Internationalnak van külön, itt van
http://www.korg.com/tw/news/2014/0515/
Atti
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 103
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Köszi az infót. Csak azt nem értem, hogy az 1.62-nél miért van? Ott van egy 300 MB-os fájl, ami az 1.63-nál már nincs.
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 43
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Egy kisebb - nagyobb kihagyás után ismét a fedélzeten.
Sok minden történt mostanság. Egy Korgon használt iPad App tapasztalatait osztanám meg.
Az App neve SongBook+. Biztos vannak akik ismerik, és talán használják is. Én az OnSong dalszöveg app-t használom az énekesnővel együtt. Erről az App-ról láttam egyszer egy videót, és előkerestem. Én egy PA900-al használom, leírom az eljárást.
Minden dalt legyen az MP3, MIDI, STL a SongBook-ba tárolok ill feltöltök. Minden dalnak adok egy számot mielött elmentem. A GLOBAL/MIDI oldalon átállítom TABLET-re a midi lehetőséget, ami annyit tesz, hogy a MIDI sávoknál a 16 sávot átállítja CONTROLL-ra. Ez az OUT és IN-nél is. Ezek után nincs más dolgounk a hangszerrel csak annyi, hogy összse dugjuk az iPadet USB kábellel.
Majd az iTUNE programmal feltöltjük a szövegeket a SONGBOOK+ programba. PDF, TXT, JPG tud működni.
Majd miután ez készen van az iPaden editáljuk a szöveget és azt a számot kapja a szöveg amit a dalnak adtunk a SongBook-ban.
Aztán csak annyi dolgunk van, hogy kiválasszuk a szöveget az iPaden, és a hangszert beállítja a választott dalra (MP+,MIDI,STL).
Remélem érthető voltam. Ezt egy jó APP-nak tartom, láttam Tyroson is működni. A Korg-nál majdnem mindegyik típusnál lehet használni.
Üdv.
Zotti
Egy kisebb - nagyobb kihagyás után ismét a fedélzeten.
Sok minden történt mostanság. Egy Korgon használt iPad App tapasztalatait osztanám meg.
Az App neve SongBook+. Biztos vannak akik ismerik, és talán használják is. Én az OnSong dalszöveg app-t használom az énekesnővel együtt. Erről az App-ról láttam egyszer egy videót, és előkerestem. Én egy PA900-al használom, leírom az eljárást.
Minden dalt legyen az MP3, MIDI, STL a SongBook-ba tárolok ill feltöltök. Minden dalnak adok egy számot mielött elmentem. A GLOBAL/MIDI oldalon átállítom TABLET-re a midi lehetőséget, ami annyit tesz, hogy a MIDI sávoknál a 16 sávot átállítja CONTROLL-ra. Ez az OUT és IN-nél is. Ezek után nincs más dolgounk a hangszerrel csak annyi, hogy összse dugjuk az iPadet USB kábellel.
Majd az iTUNE programmal feltöltjük a szövegeket a SONGBOOK+ programba. PDF, TXT, JPG tud működni.
Majd miután ez készen van az iPaden editáljuk a szöveget és azt a számot kapja a szöveg amit a dalnak adtunk a SongBook-ban.
Aztán csak annyi dolgunk van, hogy kiválasszuk a szöveget az iPaden, és a hangszert beállítja a választott dalra (MP+,MIDI,STL).
Remélem érthető voltam. Ezt egy jó APP-nak tartom, láttam Tyroson is működni. A Korg-nál majdnem mindegyik típusnál lehet használni.
Üdv.
Zotti
- herflis
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: Rolang G800 Korg PA1000
- Adott köszönetek: : 55 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 29 alkalommal
Androidra létezik valami hasonló?
Nincs rossz hang, az a lényeg, hogy mit játszunk utána. /Miles Davis/
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 43
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Szia Herflis!
Nem ismerem az Android appokat, de lehetséges, hogy van hozzá.
Zoli
Nem ismerem az Android appokat, de lehetséges, hogy van hozzá.
Zoli
- galambjozsef
- VIP
- Hozzászólások a témában: 61
- Hangszer: KORG Pa5X 61 és KORG Pa4X 61 (MUP v4.1)
- Adott köszönetek: : 453 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1112 alkalommal
- Kapcsolat:
Szia!Asterix írta:Köszi az infót. Csak azt nem értem, hogy az 1.62-nél miért van? Ott van egy 300 MB-os fájl, ami az 1.63-nál már nincs.
Az 1.62 és 1.63 között csak annyi a különbség, hogy tudod kezelni a hangszert külső eszközzel (ipad) így feleslegesnek tartotték újra belerakni a teljes hangkészletet, meg minden más egyebet, mivel azokban semmi változtatás nem történt!