Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. A Pa4x-en Midi és Mp3 file játék közben volt olyan rész, hogy beirtam a számhoz tartozó sorszámot és behozta egyből . A Pa 5x-nél ezt nem találom?Mi a megoldás hogy ne kelljen a számokat keresni?
Set convertálásnál a styleket ABC rendbe teszi .Eddig a PA4x -nél a bankokban nem ABC szerint volt. Hogy lehet hogy a USer bankokban a Pa4x ben megfelelő sorrenbe tegye be a styleket?
Pa4x Media File-nél pedig van olyan rész , hogy Global- Perefe3rens- Media-Select Folder Browse és amit oda behívtam azt DIRECt file mappába helyezte. Itt az sem találom. Normál esetben egy komplett Pa4x set mennyi ideig tart. PCM,Sound,Styl,PAD,
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos nagyon kevés olyan video van amin ezekre a kérdésekre kapnék választ.
Köszönettel:
István
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- Istvan
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 41
- Hangszer: Korg PA1X Pro, Korg P 4x,Korg PA5x
- Adott köszönetek: : 168 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 226 alkalommal
- Kapcsolat:
- galambjozsef
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 266
- Hangszer: KORG Pa5X 61 és KORG Pa4X 61 (MUP v4.1)
- Adott köszönetek: : 453 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1114 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
Válaszok!!!!
- A Pa4x-en Midi és Mp3 file játék közben volt olyan rész, hogy beirtam a számhoz tartozó sorszámot és behozta egyből. A Pa 5x-nél ezt nem találom?Mi a megoldás hogy ne kelljen a számokat keresni?
válasz: ez már a pa4x és társainál is macerás volt, mert ha szerkesztetted az adott MIDI fájlt, megváltozott a hozzárendelt kód!
Rendeld Songbook-hoz, ott egyedileg megszámozhatod!
- Set convertálásnál a styleket ABC rendbe teszi .Eddig a PA4x -nél a bankokban nem ABC szerint volt. Hogy lehet hogy a USer bankokban a Pa4x ben megfelelő sorrenbe tegye be a styleket?
válasz: 1.4 OS óta van rá lehetőség, hogy saját magad rendezgesd a fájlokat, ahogy neked tetszik (Youtube-on van róla videó)
- Pa4x Media File-nél pedig van olyan rész , hogy Global- Pereferens- Media-Select Folder Browse és amit oda behívtam azt DIRECt file mappába helyezte. Itt az sem találom.
válasz: pa5x-nál már nincs DF, helyette egyszerűen felmásolod a Pa5x style fájlokat egy USB-re vagy bárhová és a DRIVES gyűjtőmappából tudod használni, mindenféle betöltés nélkül, ráadásul (ésszerű) korlátlan mappa és fájl darabszámmal
- Normál esetben egy komplett Pa4x set mennyi ideig tart. PCM,Sound,Styl,PAD
válasz: ez függ a fájlok mennyiségétől (méret, darabszám, stb, valamint amit írtam a korábbi válaszomnál, hogy az adott SET milyen forrásból származik (agyonkonvertált, közkézenforgó, stb...
((Érdemes megbízható és közvetlen forrásból beszerezni egy adot SET-et, mondjuk ha pl. az enyémet akarod, ne mástól kérd el, hanem tőlem vásárold meg, és akkor nem lesznek gondok, valamint én kimondottan az adott hangszer verzióhoz készülve adom ki a kezemből a csomagokat, nem kell utólag konvertálgatni!!))
válasz: valószínűleg rossz helyen keresed. Vannak hivatalos forrásban lévő videó tutorialok, azokat érdemes megnézni, valamint minden OS update tartalmaz angol nyelvű részletes leírást, útmutatót, mik a változások és azt hogyan tudod alkalmazni (képekkel illusztrálva)
Utóirat:
Érdemesebb volna eljönnöd személyesen! Sokféle szempontból is gazdaságosabb lenne, úgy gondolom!
- A Pa4x-en Midi és Mp3 file játék közben volt olyan rész, hogy beirtam a számhoz tartozó sorszámot és behozta egyből. A Pa 5x-nél ezt nem találom?Mi a megoldás hogy ne kelljen a számokat keresni?
válasz: ez már a pa4x és társainál is macerás volt, mert ha szerkesztetted az adott MIDI fájlt, megváltozott a hozzárendelt kód!
Rendeld Songbook-hoz, ott egyedileg megszámozhatod!
- Set convertálásnál a styleket ABC rendbe teszi .Eddig a PA4x -nél a bankokban nem ABC szerint volt. Hogy lehet hogy a USer bankokban a Pa4x ben megfelelő sorrenbe tegye be a styleket?
válasz: 1.4 OS óta van rá lehetőség, hogy saját magad rendezgesd a fájlokat, ahogy neked tetszik (Youtube-on van róla videó)
- Pa4x Media File-nél pedig van olyan rész , hogy Global- Pereferens- Media-Select Folder Browse és amit oda behívtam azt DIRECt file mappába helyezte. Itt az sem találom.
válasz: pa5x-nál már nincs DF, helyette egyszerűen felmásolod a Pa5x style fájlokat egy USB-re vagy bárhová és a DRIVES gyűjtőmappából tudod használni, mindenféle betöltés nélkül, ráadásul (ésszerű) korlátlan mappa és fájl darabszámmal
- Normál esetben egy komplett Pa4x set mennyi ideig tart. PCM,Sound,Styl,PAD
válasz: ez függ a fájlok mennyiségétől (méret, darabszám, stb, valamint amit írtam a korábbi válaszomnál, hogy az adott SET milyen forrásból származik (agyonkonvertált, közkézenforgó, stb...
((Érdemes megbízható és közvetlen forrásból beszerezni egy adot SET-et, mondjuk ha pl. az enyémet akarod, ne mástól kérd el, hanem tőlem vásárold meg, és akkor nem lesznek gondok, valamint én kimondottan az adott hangszer verzióhoz készülve adom ki a kezemből a csomagokat, nem kell utólag konvertálgatni!!))
válasz: valószínűleg rossz helyen keresed. Vannak hivatalos forrásban lévő videó tutorialok, azokat érdemes megnézni, valamint minden OS update tartalmaz angol nyelvű részletes leírást, útmutatót, mik a változások és azt hogyan tudod alkalmazni (képekkel illusztrálva)
Utóirat:
Érdemesebb volna eljönnöd személyesen! Sokféle szempontból is gazdaságosabb lenne, úgy gondolom!