Kinek mi a kevés?kissata írta:Az ára 2015 évet írva kifejezetten alacsony ebben a kategóriában,vagy tévedek
( Nekem a fele is sok lenne )
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Kinek mi a kevés?kissata írta:Az ára 2015 évet írva kifejezetten alacsony ebben a kategóriában,vagy tévedek
Jelenleg a Korg Pa3x-76: 2700 Euró, a Korg Pa4x-76: 3120 Euró.---Qgli--- írta:Kinek mi a kevés?
( Nekem a fele is sok lenne )
Nekem a 3120 Euró a sok!Asterix írta:A különbség: 420 Euró. --> 132.000 forint. Neked most ez a sok?
Akkor ezek szerint te ingyen kaptad a 3x-et. Kevés ilyen szerencsés ember van...---Qgli--- írta:Nekem a 3120 Euró a sok! Nem sok a 420 Euró, de ha még hozzávesszük azt 2700-at, akkor már sok!
CSak ezért vettem meg a 3x-et! Kíváncsi vagyok, hogy benne lesz-e 15 év! Ha bírni fogja 15 évig, akkor mindig csak ilyet fogok venni!almatom írta:Tisztán látszik, hogy egy "high-end" hangszerben -ha rendesen kihasználják- simán benne van 15 év!