|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- galambjozsef
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 261
- Hangszer: KORG Pa5X 61 és KORG Pa4X 61 (MUP v4.1)
- Adott köszönetek: : 453 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1112 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
Ígí van, sajna nem. Aki nem használ kondis mikrofont, vagy egyáltalán a beépített mikrofon részt, annak nem zavaró 
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 469
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1920 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2917 alkalommal
Tegnap meg volt a főpróbája a szoftnak buliban. Ez a cucc elég sok sebből vérzik. Érdemes lett volna megvárni azt, amikor készen lesz, és csak akkor kiadni.
Midi lejátszás alatt kiválasztott stílust nem hívta be több alkalommal. Amikor visszaléptem a stílusjáték oldalra, újra be kellett hívni.
'-es, vagy 2-es dal kiválasztáskor nem írja ki, hogy éppen melyik lejátszóba választasz dalt. A régi kiírta. Így nem tudtál ráindítani ugyanarra a dalra egy ugyanabban a lejátszóban egy másikat. Mondjuk azt nem mertem kipróbálni, ha be akartam volna hívni ugyanabba a lejátszóba, akkor megállította volna a régi dalt, vagy figyelmeztet. De ez így rettenet.
A főoldalon a pad képernyő siralmas és fölösleges. Aki nem tudta eddig, hogy melyik pad melyik gombhoz tartozik, az ezután sem fogja a piktogrammokkal együtt sem...
Ma még kap egy lehetőséget a cucc. És lehet, hogy jövőv héten megy vissza a régi szoftver...
Midi lejátszás alatt kiválasztott stílust nem hívta be több alkalommal. Amikor visszaléptem a stílusjáték oldalra, újra be kellett hívni.
'-es, vagy 2-es dal kiválasztáskor nem írja ki, hogy éppen melyik lejátszóba választasz dalt. A régi kiírta. Így nem tudtál ráindítani ugyanarra a dalra egy ugyanabban a lejátszóban egy másikat. Mondjuk azt nem mertem kipróbálni, ha be akartam volna hívni ugyanabba a lejátszóba, akkor megállította volna a régi dalt, vagy figyelmeztet. De ez így rettenet.
A főoldalon a pad képernyő siralmas és fölösleges. Aki nem tudta eddig, hogy melyik pad melyik gombhoz tartozik, az ezután sem fogja a piktogrammokkal együtt sem...
Ma még kap egy lehetőséget a cucc. És lehet, hogy jövőv héten megy vissza a régi szoftver...
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 292
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Hahó gyerekek! Fuzionált a KORG és a a Ketron soft fejlesztő részlege? 

Buba
-
kissata
- VIP
- Hozzászólások a témában: 61
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 933 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1003 alkalommal
- Asterix
- Globális Moderátor
A songplayeknél megjött a folyamat jelző, hol tart a lejátszás. De csak a főképernyőn látod. Se a szövegkijelzés, se a kotta oldalon nem. Miért. Már a Tyros1 kottakijelzésénél lehetett látni, 150-ből a 49. ütemnél tartok.
Most már nem 4, hanem 6 bankban lehet tárolni hangszíneket. Van közülünk olyan, akinek nem volt elég bármi miatt a 4 bank???
Nekem sajnos nincs időm. Már indulok is beszerelni az esti bulira. De eddigi érzéseim szerint a holnapi nap folyamán nálam is visszakerül...
Most már nem 4, hanem 6 bankban lehet tárolni hangszíneket. Van közülünk olyan, akinek nem volt elég bármi miatt a 4 bank???
Nekem sajnos nincs időm. Már indulok is beszerelni az esti bulira. De eddigi érzéseim szerint a holnapi nap folyamán nálam is visszakerül...
-
vili2105
- VIP
- Hozzászólások a témában: 54
- Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
- Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 442 alkalommal
Sziasztok!
Pa2x-et szeretnék teljesen gyári állapotba visszavarázsolni.
2.02 szoft van rajta, meg is találtam a 2.02-es rendszert a korg oldalán, meg a 2.01 system resetet.
Először rakjam fel a 2.02 szoftot, és utána a 2.01 system resetet?
Pa2x-et szeretnék teljesen gyári állapotba visszavarázsolni.
2.02 szoft van rajta, meg is találtam a 2.02-es rendszert a korg oldalán, meg a 2.01 system resetet.
Először rakjam fel a 2.02 szoftot, és utána a 2.01 system resetet?
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp
- Asterix
- Globális Moderátor
System reset. Nevében is benne van, hogy az reseteli, alapállapotba állítja a hangszert.
Tehát kezd a reseteléssel, majd jöhet az op. rendszer...
Tehát kezd a reseteléssel, majd jöhet az op. rendszer...
-
vili2105
- VIP
- Hozzászólások a témában: 54
- Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
- Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 442 alkalommal
KÖszönöm!
Közben megtaláltam amit kerestem!
A letöltések végénél volt egy 116Mb-os verzió, csak eddig nem láttam.
Ezt kerestem, mert fura volt amiket találtam. A két eddig említett file cirka 13Mb volt (amit keveseltem), ez meg 116Mb.
Közben megtaláltam amit kerestem!
A letöltések végénél volt egy 116Mb-os verzió, csak eddig nem láttam.
Ezt kerestem, mert fura volt amiket találtam. A két eddig említett file cirka 13Mb volt (amit keveseltem), ez meg 116Mb.
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp
- Asterix
- Globális Moderátor
System reset --》 op. system --》 factory resources.
Ez a telepítés menete. A 2. és 3. lépés lehet egy fájlként is. A resources fájlok a nagyobb méretűek...
Ez a telepítés menete. A 2. és 3. lépés lehet egy fájlként is. A resources fájlok a nagyobb méretűek...
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 292
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Három fájl van,
- Pa2X_Format.pkg formázza a memóriát, törölve ezzel minden gyári és user tartalmat és a rendszert is.
Ezzel érdemes kezdeni, ha teljes visszaállítást akarsz.
- Pa2X_os_v202\Pa2X_os_v202.pkg csak rendszer, a gyári tartalmak, tehát bkp nélkül. Ezt akkor tesszük fel, ha mindn marad a helyén, csak kis hiba van a rendszerben, amit szeretnénk javítani.
- Pa2X_os_res_v202.pkg pedig a rendszer és a gyári tartalmak.
- Pa2X_Format.pkg formázza a memóriát, törölve ezzel minden gyári és user tartalmat és a rendszert is.
Ezzel érdemes kezdeni, ha teljes visszaállítást akarsz.
- Pa2X_os_v202\Pa2X_os_v202.pkg csak rendszer, a gyári tartalmak, tehát bkp nélkül. Ezt akkor tesszük fel, ha mindn marad a helyén, csak kis hiba van a rendszerben, amit szeretnénk javítani.
- Pa2X_os_res_v202.pkg pedig a rendszer és a gyári tartalmak.
Buba