|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
-
baobao15
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: Yamaha
- Adott köszönetek: : 43 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 96 alkalommal
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
Sziasztok!
Segítséged szeretnék kérni.
Uvd-t szeretném korg pa 600ba valahogy bele varázsolni.
Valaki tudna segíteni hogy tudnám ezt megvalósítani?
Előre is köszönöm
Segítséged szeretnék kérni.
Uvd-t szeretném korg pa 600ba valahogy bele varázsolni.
Valaki tudna segíteni hogy tudnám ezt megvalósítani?
Előre is köszönöm
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 325
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 969 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2453 alkalommal
-
baobao15
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: Yamaha
- Adott köszönetek: : 43 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 96 alkalommal
- Zeneboy
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 194
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
Vegyél Yamahát, ha neked abból kell dob sampler... 
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
- Zongorista28
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 12
- Hangszer: Roland VA-76, Roland E-5
- Adott köszönetek: : 495 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 707 alkalommal
Uraim!
Korg PA 500-ról mi a véleményetek? Gondolom, a PA 800 "kis tesója" Látókörömbe került egész jó áron.
Korg PA 500-ról mi a véleményetek? Gondolom, a PA 800 "kis tesója" Látókörömbe került egész jó áron.
A rögtönzés világa: A Jazz
Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége
Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 299
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Baobao, az UVD hangmintát behívod az Awave Studio programba és átkonvertálod KMP Triton formátumba. Aztán USB-Stickről beimportálod a pa-ba az általam leírtak alapján. Lásd előbbi oldalak.........
Vagy - az UVD-t megnyítod Wave Extractorral, exportálod onnan mint wavokat, majd Stickről Load funkcióval beírod a pa-ba. Nem egyszerű de meg lehet csinálni.
Zongorista szerintem kinőttél te már a játékból
Vagy - az UVD-t megnyítod Wave Extractorral, exportálod onnan mint wavokat, majd Stickről Load funkcióval beírod a pa-ba. Nem egyszerű de meg lehet csinálni.
Zongorista szerintem kinőttél te már a játékból
Atti
- jamy1
- VIP
- Hozzászólások a témában: 12
- Hangszer: Mac Mini
- Adott köszönetek: : 457 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 338 alkalommal
- Kapcsolat:
Üdv Zongorista 
Annyiért amennyiért dobálják manapság nagyon jó hangszer
Egy barátom legalább 5-6 éve nyúzza
Funkcióját és hangzását tekintve elmarad a PA800-tól. Nekem PA800 van, kategóriájában egyedülálló kis gép ahogyan a PA500 is a saját kategóriájában.
A haverom ahogy mondtam PA500-at használ, van különbség, de jó árban érdemes rá lecsapni mivel kellő kreativitással csodákra képes a hangszer.
Ha kell linkelek neked linkeket, az említett barátom elsősorban midik hangszerelésére használja, de játszik élőben is vele- általa készített vagy közkézen forgó stílusokkal. Ő nagyon szereti, bár megtehetné, hogy leváltsa, de még sem teszi. Egyszerűbb hangszerelésre, stílusjátékra tökéletes. Minőségibb alapokat TV-s felvételekre szakemberrel legyártatja
Tényleg csak azt tudom mondani,hogy egy tehetséges,kreatív ember kezében óriási dolgokra képes ez a kis dög
Javítom magam: A tehetség és kreativitás vonatkozásában más hangszer is képes óriási dolgokra, de ez is 
Barátom régi honlapja:
http://vargavince.mindenkilapja.hu/
Jobb alsó sarokban találod a lejátszót, elvétve még régebbi PA60-as, Roland VA7-es felvételei is vannak,de csak 1-2 esetben. A dalok többsége PA500-al lett felvéve.
Annyiért amennyiért dobálják manapság nagyon jó hangszer
Egy barátom legalább 5-6 éve nyúzza
Funkcióját és hangzását tekintve elmarad a PA800-tól. Nekem PA800 van, kategóriájában egyedülálló kis gép ahogyan a PA500 is a saját kategóriájában.
A haverom ahogy mondtam PA500-at használ, van különbség, de jó árban érdemes rá lecsapni mivel kellő kreativitással csodákra képes a hangszer.
Ha kell linkelek neked linkeket, az említett barátom elsősorban midik hangszerelésére használja, de játszik élőben is vele- általa készített vagy közkézen forgó stílusokkal. Ő nagyon szereti, bár megtehetné, hogy leváltsa, de még sem teszi. Egyszerűbb hangszerelésre, stílusjátékra tökéletes. Minőségibb alapokat TV-s felvételekre szakemberrel legyártatja
Tényleg csak azt tudom mondani,hogy egy tehetséges,kreatív ember kezében óriási dolgokra képes ez a kis dög
Barátom régi honlapja:
http://vargavince.mindenkilapja.hu/
Jobb alsó sarokban találod a lejátszót, elvétve még régebbi PA60-as, Roland VA7-es felvételei is vannak,de csak 1-2 esetben. A dalok többsége PA500-al lett felvéve.
- carlo33
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 11
- Hangszer: Yamaha psr S950
- Adott köszönetek: : 106 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 132 alkalommal
Üdv!
Szeretném megkérdezni, a PA 600 stilusok melyik gépekével kompatibilisek (ami normálisan is szólal meg), PA1x,2x,3x,4x, pa50,pa80,pa500,pa800?És hogy lehetne pl. 900-as stilusokat 600asra konvertálni, elkerülendő a sávonkénti hangszin cserélgetést egyenként...kaptam 900as set.-eket de van ami meg se szólal, van ami halk, értem hogy drágább és persze vegyem meg ha azt akarom, de mindig vannak trükkök, én igazából arra lennék kiváncsi.
Nagyon sok PA50, PA80 stilusom van, de nem szépen szolalnak meg, ezeket is lehetne konvertálni ?Stylework free verzio van esetleg korgos ami, megy win10-en valakinek, mert a EMC SW 4.5 csak win7en indul el ami nekem van...köszi
Szeretném megkérdezni, a PA 600 stilusok melyik gépekével kompatibilisek (ami normálisan is szólal meg), PA1x,2x,3x,4x, pa50,pa80,pa500,pa800?És hogy lehetne pl. 900-as stilusokat 600asra konvertálni, elkerülendő a sávonkénti hangszin cserélgetést egyenként...kaptam 900as set.-eket de van ami meg se szólal, van ami halk, értem hogy drágább és persze vegyem meg ha azt akarom, de mindig vannak trükkök, én igazából arra lennék kiváncsi.
Nagyon sok PA50, PA80 stilusom van, de nem szépen szolalnak meg, ezeket is lehetne konvertálni ?Stylework free verzio van esetleg korgos ami, megy win10-en valakinek, mert a EMC SW 4.5 csak win7en indul el ami nekem van...köszi
-
xxxlacika
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 16
- Hangszer: Korg Pa50
- Adott köszönetek: : 3 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 63 alkalommal
Sziasztok! (Pa2xpro)
Azt szeretném megkérdezni, hogy miért van az, hogy ha egy sample dobot rakok fel, és behívom a dobba, akkor a mély részét, a "dögöt" levágja, tehát nincs normális mélye. A eq-val már próbálkoztam, azt ne tanácsoljátok
viszont ha hangként hívom be, (mondjuk szólóhangszernek és értelemszerűen kiveszem a spiltet) akkor megszólal az alja. Hogyan lehetne ezt orvosolni?
Vagy esetleg lehet-e installálni valamilyen eq-t? pl. Maxxaudio vagy hasonló?
köszi előre is a tippeket
Laci
Azt szeretném megkérdezni, hogy miért van az, hogy ha egy sample dobot rakok fel, és behívom a dobba, akkor a mély részét, a "dögöt" levágja, tehát nincs normális mélye. A eq-val már próbálkoztam, azt ne tanácsoljátok
Vagy esetleg lehet-e installálni valamilyen eq-t? pl. Maxxaudio vagy hasonló?
köszi előre is a tippeket
Laci